42

Теди

преди 13 часа

На моето тяло и душа не могат да стъпят на малкият ми пръст и хич не ми пука, че ще си отрежа косата като дотрак

41

Практиката учи

преди 13 часа

Който е с русия стига до просия.къде бе Югославия.. къде е сега сърбия...малка държавица,без море и зависима дори и от нас,българите. Но,ако изоставите русия ,чака ви отлична орисия. Сравни прибалтийските държави по времето на ссср и днес.

40

Анонимен

преди 13 часа

Сърбите са изградили цялата си държава върху крадени територии от съседите си. Оттам идва и болният им шовинизъм, защото те знаят, че държавата им е крадена територия и единственият начин да продължат да съществуват е да крадат още и да са нагли. Това е всичко, което трябва да знаете за сърбите.

39

Анонимен

преди 13 часа

Ако не беше Русия тия където пишат щяха да бъдат в кумина на концлагерите.жалкиИзруди .

38

Анонимен

преди 13 часа

Путин не знае доста неща от историята. Сърбите уж са приятели на руснаците, а всъщност българите имаме повече общо с руснаците и познаваме по-добре руската култура и литература. Българският език е по-близък до руския, отколкото сръбския. Сърбите дори премахват кирилицата и се сближават със западняците, но в типичния си коварен стил го играят приятели на Русия, докато доставят оръжия на Украйна. Трябва да знаете, че лицемерието, подлостта и коварството е в гените на всеки сърбин.

37

Анонимен

преди 13 часа

Личи си че политиката наложена от САЩ дава резултати .Младежите са празни и мразещи всичко .България е унищожена .Плана Ранът работи.

36

Анонимен

преди 13 часа

Последните 100 години ясно показаха, че е по-добре Русия да ти е враг отколкото приятел.

35

Анонимен

преди 13 часа

Да те поздрави Путин е същото като да те напсуват. Нежелателно, срамно, по-добре да не се бе случвало.

34

Историята не е за вс

преди 13 часа

Вековни приятели били боже боже... Само да напомня, че Сърбия, която наричат вярното куче на Османлиите е била неизменна част от армията на Османската империя - шокова флангова група. Малко етноси са имали тази 'чест'. Та на практика през повече от 12-те войни между Османската империя и Руската империя, Сърбия и Русия са били врагове и са воювали помежду си...

33

Войводата

преди 13 часа

1. ЗА НЕЯ. 2. Вижте и ние сме воювали с почти всички наши съседи 3. Сега обаче аз съм тук. 4. Аз съм широкоскроен. Дори на САЩ ще й бъде разрешено да остане търговски. Ако обещание да не купува наши хора и да ги обвързва с разни секти на новите илюминати и да ги правят марионетки 5. Това са Балканите на Войводата не става повече

32

БАНко

преди 13 часа

И СРЪБСКИЯ И РУСКИЯ НАРОДИ ЗНАЯТ КОЛКО НЕЩАСТИЕ НОСЯТ ВОЙНИТЕ НА НАТООВЦЕТЕ СРЕЩУ ТЯХ !!! И ДВАТА НАРОДА СЕ БОРЯТ ЗА НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ ОТ ФАШИЗМА !!!

31

Василев

преди 13 часа

Простите русофили копейки , трябва да знаят защо Русия насъсква Сърбия да нападне България, след Съединението???Защото не искат да има българска държава независима, а искат да има княжества и задунайски губернии, и като чакали да късат парчета жива плът!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

30

Сега

преди 13 часа

Ние знаем че сте вековни но за сметка на България но лошото е че тука немогат да го разберат

29

емо

преди 13 часа

същото важи и за нас, макар че управляващата евро-атлантическа сбирщина направи всичко възможно да съсипе отношенията ни с Русия и донякъде успя, видно от някои мнения на читатели /да ги наречем със събирателното име центаджии/.

28

Анонимен

преди 13 часа

Щото сърбите му целуват задните части иначе ще обърне палачинката

27

Василев

преди 13 часа

Като нямат един истински съсед , с който да са в добри приятелски връзки и двете страни Русия и Сърбия се вричат в приятелство и стратегическо партньорство!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 13 часа

Хърватинът Тито бе един от малкото комунисти, които се опънаха на мустакатия диктатор в Кремъл и докато беше жив обуздаваше великосръбския шовинизъм. След него шумадийските разбойници отново надигнаха глава с помощта на северноизточната монголската орда.

25

Молитвата ми

преди 13 часа

БОЖЕ, помогни да се отървем от Диктатори, смятащи се за Бог!!! Амин!

24

Анонимен

преди 13 часа

Путин е Опасен за Човечеството!!! Дано поне Бог вземе мерки!!! Както с Хитлер. Амин!

23

Василев

преди 13 часа

Има нещо, което е в гените на двата народа руския и сръбския и ги свързва!!!А това е болния шовинизъм, и така както руснаците няма съсед който да не са нападнали, така и сърбите нямат съсед , с който да не са воювали, както в миналото така и настоящето!Това се нарича патология и да мислиш, че другите са по-нисши от теб и трябва да ги подчиниш!А дали им се случват плановете за Велика Сърбия и Велика Русия, мисля че и двата народа са катастрофирали в болните амбиции за величие!Агент Пол Елиът!ЦРУ!