111

Анонимен

преди 13 часа

До Помнете ми думата Соросе, ти да не се мислиш за Ванга, та да ти помним думата? Такива като тебе под път и над път. От зелена тиква семе не взимаме!

110

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 13 часа

Който и да дойде като президент в САЩ ще наложи на Зеленски да сключи примирие с Кремъл на всяка цена и за сметка на Украйна, като масрафа ще плати изцяло ЕС ! САЩ имат далеч по-важни цели от Украйна, а именно - Израел и Китай !

109

Помнете ми думата

преди 13 часа

Войната ще продължи 10г.или до смъртта на путин....тъжното е ,че психичното състояние на путин определя живота и смъртта на стотици хиляди.....дано горят в ада. той и всички , които го подкрепят.

108

От доктора Карлуково

преди 13 часа

До IQ 3.14 Абе IQ 0.0314, нали ти мерихме IQ-то и се оказа 0,0314, сложил си неправилно десетичната точка! Но по-важното - пак почна да бълнуваш обичайните си бръщолевения. Вземи си хапченцата за главата, мозъчето ти е много малко и ще го преумориш! Казал съм на санитарите да ти вземат лаптопа и да те приберат да поспиш до утре.

107

Анонимен

преди 13 часа

До Анонимен 102 Лъже! Мосейчук е ненормален фашист и екстремист фанатик на текущото управление на украинската клика. След като е казал за 1,5 милиона, вероятно загубите им са поне двойно по-големи.

106

Анонимен

преди 13 часа

До 102. Глу.пости. Всеки си плямпа каквото му скимне.

105

русофоб

преди 13 часа

До 102. Мокрите ти съветски сънища си ги остави за довечера. Бас държа, че ТИ си писал в началото на войната как Украйна капитулира за две седмици. Щяхте да ходите и до Лисабон. Е, минаха две години и половина, а сте доникъде. Даже ви влязоха изотзад в Курск.

104

Анонимен

преди 13 часа

Абе, зелко дрогирана.....докога ще ревеш и ще просиш помощи? Хвана се на хорото на САЩ, не спря да се въоръжаваш срещу Русия, вместо да си стиснете ръцете и да градите мир и просперитет. Стана марионетка на Байдън, сега ревеш...Късно е чадо за китка.....С кокошия си акъл удари укрия на дъното и 200 години няма да стигнат да се изгради отново. То е така...който не иска мира, получава секира...Хан Крум го е казал отдавна. Да правят пуч, да те свалят и агонията да свърши...това е изхода!

103

Българин

преди 13 часа

Лотосът /Камала/ Харис в предстоящ критичен момент ще задейства Пентагона срещу крепостните мужици и те ще бъдат сразени. Космическа Америка никога няма да допусне победа на червените феодали и Свободният свят знае това.

102

Анонимен

преди 13 часа

Игор Мосейчук бивш депутат и смятан за украински радикал твърди че загубите на украйна са 1,5 милиона общо убитите инвалидите и безследноизчезналите

101

Анонимен

преди 13 часа

Глуууупости: "Зеленски, Тръмп или Харис: Може би никой няма да сложи край на войната в Украйна"! Ако Трамп стане президент и им врътне кранчето, украинците ще капитулират за една седмица. Това е официално мнение на съответните специалисти. Но всъщност край на войната ще сложи Путин, на парада на победата в Киев. Очаква се, украинсикте фашисти да капитулират преди края на 2025 г, дори и с помощта на всичките прислужници на САЩ.

100

Анонимен

преди 13 часа

Путин ще сложи край, като превземе Киев!

99

хммм

преди 13 часа

Недей да се правиш на луд бе, и най-големите балами знаят че сън не спите Камалата да спечели защото иначе тежко ви и горко, ще трябва всички да се разкарвате.

98

Кирчо

преди 13 часа

Аааа не такива заглавия не са приемливи за Атлантическите ни колеги.... Какво е станало Корейците да не би да са пратили перелни на Руснаците и са направили от тях ново поколение хиперзвукови пер..... а ракети ?

97

IQ 3.14

преди 13 часа

абе, у кой български печат пише че ше купуваме корейски миг21? я некой да ми каже, че преговорите са в ход

96

Анонимен

преди 13 часа

Тръмп ще сложи край на войната но за САЩ, а после другите да се оправят. Отностно НАТО, да внимават САЩ да не напусне НАТО, а не дали Украйна ще влезе.

95

Анонимен

преди 13 часа

добрите сили губели! Добър ден продължавайте да наливате пари в тази черна дупка.

94

АнонимеН

преди 13 часа

ПУТИНИСИЯ ТРИЕ КОМЕНТАРИ НО Е ВСЕ ТАЯ! КАМАЛА ХАРИС Е АБСОЛЮТНА ПОБЕДА ЗА УКРАЙНА АКО СПЕЧЕЛИ И ТОЛКОВА :

93

Анонимен

преди 13 часа

"Тръмп би могъл да каже на Зеленски, че рискува да загуби помощта на САЩ, ако не сключи сделка; той може да съобщи на Путин, че САЩ в случай на съпротива от страна на Русия ще увеличат размера на помощта или ще наложат на Москва по-сурови санкции." Toва само психичноболен може да го напише. Това е все едно да кажеш на някой: Ей, приятелю, ще сключиш сделка с оня отсреща иначе ми нямаш доверието вече, а след това казва на оня другия, че ако не ще тази сделка ще подпомага първия. Шизофреник смешен

92

Анонимен

преди 13 часа

Руската агресия е безкрайна! Краят на войната ще бъде началото на следващата!