37

Анонимен

преди 5 часа

До до 30..Тъй солунските двама братя....

36

Анонимен

преди 5 часа

По нашите земи държава България е съществувала общо взето 400-500 години. Тракия съществува 30 пъти по-дълго. Кви българи, кви пет лева. Такава държава тук до скоро е нямало.

35

Българи в Македония

преди 5 часа

Няма, но в България - около 6 Милиона Македонеца! това се Готви - Заличаването на България!!

34

Loyko

преди 5 часа

Преброяването е в Македониа и е нормално всички с двойно гражданство да се декларират като македонци,а не като българи.Това те си го решават. Няма значение какво иска България. За нас всички са българи,куцо и сакато,но не е така.Български граждани има и с турско самосъзнание и арменско и ***/ромско/ и македонско и еврейско и гагаузи и татари и помаци и шопи т.н.Демокрацията е замазваме с асимилация чрез конституцията.

33

Анонимен

преди 5 часа

Макетата се прекараха , не искат нито гърци , нито българи , накрая се ислямизираха , колко депутати има в Парламента им от албанци , косовари , черногорци ?

32

до 30

преди 5 часа

Ти си невменяем бе.

31

Pirin

преди 5 часа

Po ne 3 miliona Makedonci ziveat vav Balgaria

30

до 20

преди 5 часа

Казвам го точно на тракийски. Не знам кой те е излъгал, че този език е славянски, но дори и първоосновата на азбуката му е създадена от ТРАКИТЕ Кирил и Методий. Траките са дали не само език и писменост, а и култура, държавност и по-късно религия на повечето славянски и монголо-татарски народи. Просто са ти промили тиквата братушките с глупостите си за пан-славизма. Иначе трябва да признаят, че говорят и пишат на тракийски.

29

Анонимен

преди 5 часа

Преброяването не е било манипулирано. Спокойно всеки можеше , чрез интернет да се преброи! Интернета няма как да ги заплаши! Защо продължавате с тази кампания анти-Македония! Без значение е колко се, а как живеят и тук и там! На право не мога да повярвам, че това е доцент! За бога и на Вас и на Политиците в Македония държанието е като на недоразвити деца! Ко Основни проблем на Македонеца и на Българина не е как ще се определи и кам се определя, а корумпираните им държави и мизерните им политици!

28

Анонимен

преди 5 часа

То във Франция , НЯМА ФРАНЦУЗИ , камо ли в РСМ да има мекета !

27

до 11

преди 5 часа

.....Хора, кога най-накрая ще разберете, че към коя народност си, е въпрос на самоопределение..... Разбира се, това никой не го оспорва, ако искат да се пишат и ескимоси, етиопци, клингони-тяхна воля. Проблемът е за онези хиляди загинали в миналото в защита на българщината, а и предците на повече от 1/3 от хората в сегашна България. Демек аз съм българин, прадядо ми е милеел за българското, наричал се е българин, онези там го изкарват ескимос, сърбин, клингон. Кой ще защити паметта му, ако не аз

26

Ами ако Албанците

преди 5 часа

са вече около 60%, то трябва Останалите Българи да са около 40% - просто е!

25

Анонимен

преди 6 часа

половината. другата половина са шиптърите.

24

до 22

преди 6 часа

Независимост за българските области в Украйна!

23

Анонимен

преди 6 часа

Що за слабоумен въпрос ? Българите в Северна Македония са населението на Македония - албанците.

22

Анонимен

преди 6 часа

А колко са българите във Волжка България и защо нашите патриоти копейкаджии си траят по въпроса? Свобода за Волжка България!

21

Pirin

преди 6 часа

Kolko sa Makedoncite vav Balgaria?

20

Анонимен

преди 6 часа

"Аз съм трак от Тракия.".............А защо го казваш на славянски език? Кажи го на тракийски.

19

Как колко са

преди 6 часа

Всичките са Българи друг е въпроса че се правят на незнам кви си

18

Пупу

преди 6 часа

Точно така, но защо мълчахме преди 2 години!? Слаби политици, слаба държава... единствено знаят да се въртят на запад и да ходят където ги издърпат за носа...