36

Анонимен

преди 7 часа

Коце Патерицата на Герб.

35

Анонимен

преди 7 часа

С години едни и същи лица " Разбирачи обикалят телевизиите и пресата!! И ни " обясняват" едно и също всеки път! Най вече този къдрав пудел!-:( Повдига ми се вече от тоя!! Не ги " канете" бе хора!!!

34

Анонимен

преди 7 часа

Ивелин показа класа а Руди махленско селяндурско ниво.

33

Анонимен

преди 7 часа

В Русия цената на бензина е 1 лв, тока е 2 ст. цената на на всичко в магазините е на половина от тази в България, пенсионерите пътуват безплатно в градския транспорт, средната е около 150 хиляди (3 хил лева). Уникално ниска безработица, невиждана досега. Реален физически недостиг на работници. С тези темпове думата "безработица" скоро ще изчезне от речника. Да купиш жилище с ипотека при сигурна работа - никакъв проблем. Страната е чиста и уредена, на първо място по дигитализация, на практика всичко може да се уреди с онлайн услуги. Престъпността е ниска, дори в някои държави на Русия не си зак

32

Анонимен

преди 7 часа

Гледам с кеф всички интервюта на Костадинов, харесва ми как размазва водещите или други участници при дебат, които направо почват да заекват и подскачат, а той ги гледа със спокойна усмивка и самообладание. Контролира се напълно и никога не изпуска нервите - това е истински политик. И не само той, всички от Възраждане са така.

31

Костадин Путин

преди 7 часа

От Възраждане на блатна Русия

30

Анонимен

преди 7 часа

до 27 Е, един жалък соросоидец като Лозанов какво да каже? И той отдавна го казва това, не е от сега.

29

Пчелар

преди 7 часа

А кога държавата ще си отвори очите и за нас, пчеларите, да дава повече субсидии за пчелините, вместо да крадат парите от ЕС?

28

Бай...

преди 7 часа

Престанете с тоя бухал!

27

а дано

преди 8 часа

Гошо Папийонката вече директно сравнява Костадин Костадинов с Владимир Путин - "Костадинов се оформя като български вариант на Владимир Путин".

26

Real Politic

преди 8 часа

Кога държавата ще си отвори очите за работодателите които укриват милиони данъци и крадът въпреки това от работниците си или за Зърнарската мафия обвързана с политици които заедно източват държавният бюджет.

25

Анонимен

преди 8 часа

Гласувам за Костадинов и Възраждане.

24

Анонимен

преди 8 часа

до 5 Кампанията на Ивелин пред Костадинов бледнее, чоджум. Само че Костадинов не ходи само по сбирки в момента, а и обикаля много местности които да ни припомнят българското. Оня ден беше в едно село...най-западното българско село на границата между Сърбия България и Македония. Вчера беше в едно село в Стара планина при един майстор който единствен на Балканите прави зелено сирене. Сирене от едно време. Явно нещо не искаш да видиш канала на Костадинов в ютюб, а?

23

Гай Банйо

преди 8 часа

Не гласувам за престъпници

22

Анонимен

преди 8 часа

Даже Тиквата е по-в час с политиката отколкото ивелин фараончето. Селски бег излязал от Горна се мъчи да сглоби две изречения и накрая без смисъл.

21

България не е

преди 8 часа

Православна тя е пълна с атеисти и езичници

20

Гласуваш за Чиста

преди 8 часа

И Свята Република и получаваш оп рос т а ч е ния зад розовите храсти алкохолен кредитен миля рдер.

19

Public enemies

преди 8 часа

Величие и техните варненски т ревомани от градинките я хванат процент я не.

18

хаха

преди 8 часа

Каква кампания очаквате? Те всичките са пак същите, пак на две или пък три от партиите ще им се наложи за се съюзяват в измислени "сглобки", "не коалиции" и прочие съчинения, които да служат като оправдание при евентуално съставяне на правителство!

17

БеГето е Позор

преди 8 часа

У БеГе много некадърни шефове и бизнесмени назначени по партийна линия а работници няма.За какво протестираме да се спазват полуграмотните български закони и да се защитават трудовите и граждански права на хората който не са комунисти а нормални.