40

Распутин

преди 6 часа

Крушата не пада по далеч от дървото.

39

Анонимен

преди 6 часа

Десетки милиони неудачници, пpoшляци скапаняци, хора без образование и квалификация които не могат да се реализират в източна Европа при васалщината защото няма работа, емигрираха на запад да мият улиците и да пpocтитуират и да се унижават пред богатите оядени западняци да им слугуват и да им задоволяват инстинктите. На пръсти се броят българите на запад които работят престижни професии, а и тях ги гледат като хора втора ръка.

38

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен - а ти защо не заминаваш за мада САЩ бе?

37

Анонимен

преди 6 часа

Ако е дашна като майка си ,може да работи където си иска.

36

Анонимен

преди 6 часа

Елена Вавилова (Трейси-Анн Фоли) в едно интервю казва, че до такава степен била възприела мисълта, че е канадка, че имала сънища от канадското си детство. А има нейни снимки в интернет като пионерка в СССР.

35

Муахаха

преди 6 часа

Маските Паднаха!

34

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 32 Цели 150 от половин милиард?? Ти какво чакаш бре?

33

Анонимен

преди 6 часа

В Русия цената на бензина е 1 лв, тока е 2 ст. цената на на всичко в магазините е на половина от тази в България, пенсионерите пътуват безплатно в градския транспорт, средната е около 150 хиляди (3 хил лева). Уникално ниска безработица, невиждана досега. Реален физически недостиг на работници. С тези темпове думата "безработица" скоро ще изчезне от речника. Да купиш жилище с ипотека при сигурна работа - никакъв проблем. Страната е чиста и уредена, на първо място по дигитализация, на практика всичко може да се уреди с онлайн услуги. Престъпността е ниска, дори в някои държави на Русия не си зак

32

Анонимен

преди 6 часа

150 европейци са поискали да се преместят в Русия по схемата за граждани на държави, които натрапват деструктивни неолиберални постановки и споделят духовно-нравствените ценности на Москва. И това е само началото. Досегa потоци източноевропейци се преселиха на Запад заради материално блогополучие, готови и на най-унизителен труд там, готови да бъдат роби. А към Русия тръгват заради ценности и това са интелигентни и обезпечени хора, за които жизнен приоритет са именно ценностите - това са хора, търсещи свобода, а не тълпите скапаняци източноевропейци които отидоха да се подлагат на запада.

31

Платени или

преди 6 часа

Путин и шайката му управляват Блатото вече 25 години. Като сложиш чертата, една огромна 0 са направили за Русия и гражданите. Гражданите на територията продължиха да живеят като скотове и накрая Кремъл им се изгавриха като ги пратиха на безсмислена смърт в Украйна. Дори д.ебиллла Илон Мъск сам направи какви ли не магии и изобретени..я тия руснаците имат повече пари и една голяма дебела КРЪГЛА 0. Няма начин тия които ги подкрепяте да не сте или платени или и.диоти. Нали?

30

Анонимен

преди 6 часа

Синовете на Доналд Хийтфилд и Трейси-Анн Фоли били вече 20 годишни, но не знаели, че са руснаци, родителите им никога през тези години не са говорили руски и не са им казвали. Не говорели руски. Когато родителите били арестувани, синовете им били отведени, обяснили им че са руснаци и ги качили на самолет за Москва, където ги посрещат хора от ФСБ и ги завеждат при баба им, която не знае и дума английски. По късно Доналд Хитфилд и Трейси-Анн Фоли заедно с други са разменени за (вкл. Сергей Скрипал) и се връщат в Русия.

29

Анонимен

преди 6 часа

А какво става със скрипалите, къде са скрипалите, има ли изобщо такива личности съществуват ли реално.

28

Анонимен

преди 6 часа

Дъщерята на Сергей Лавров Екатерина Винокурова, която е родена в САЩ и има и американско гражданство получава блестящо образовение в САЩ в елитен университет и е могла да работи и в Лондон, и в Ню Йорк. След завършване на университета през 2005 когато е на 23 години се връща в Москва да прави кариера в Русия. Почти е забравила руски. В началото речта и изобилствала от английски думи и се наложило да си припомня руския. В момента ръководи компанията Smart Art която популяризира произведения на талантливи личности в Русия.

27

Анонимен

преди 6 часа

А къде живеят децата на Зеленски?

26

666

преди 6 часа

Хахахаха.....вчера някой позна-след скрипалите се появи навалная,е не е юлка-дашка е,нооо...много точно попадение :))))))))

25

дано дано дано

преди 6 часа

До Айляк - дано ти падне на квадратната глава

24

Анонимен

преди 6 часа

Синчето на Соловьов живее в Лондон и е известен гей, наскоро дори нарече баща си 'ид.иот' в едно интервю :Dd няма такъв смях. На Песков дъщерята, няква си 'кралица' в Париж, плеймейт ли е ко е. Тя нарече всички руснаци ид.иоти наскоро. На Путин дъщерите там е без коментар също положението. Може да се съгласим че Кремъл е някавка нефелна психоклиника за дедушки страдащи от комплекс за малоценност.

23

Анонимен

преди 6 часа

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

22

Чичака

преди 6 часа

Той и баща й работеше за САЩ

21

Да извикаме някой от

преди 6 часа

Палестина да определя политиката ни спрямо Израел. Така ми звучи тая статия. Навални получи това, което искаше - мъченическа смърт. А можеше и по-интелигентно да стане ама доларите са явно твърде сладки.