10

Хейт

преди 6 часа

Била извикана линейка? В София линейките пристигат за не по-малко от 45мин, дори час. Казвам го от личен опит на човек, който живее близо до спешния център. Ако нещастникът не кърви обилно, по-добре повикайте такси. Иначе може да почине, докато чакате линейка. Казвам го съвсем сериозно.

9

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 7. Няма такава работа. Не в Англия и не в САЩ, а в света. А сега съпоставяй.

8

Светла му памет !

преди 6 часа

Светла му памет ! Почивай в мир Кириле !

7

Анонимен

преди 6 часа

До без упойка Ами да, за България е патриарх. Не сме Англия за да имаме Пол Макартни, нито пък САЩ - Елвис Пресли. Нарича се "коефициент на съпоставимост". И трябва да намираме основание дори в трагичното, за да се гордеем, че сме българи.

6

Анонимен

преди 6 часа

До Анонимен 4. Айде айде...примерно последните 20-30 години какви музикални висоти е достигнал или изнасяха коцерти с 50-60 годишни песни ?

5

Анонимен

преди 6 часа

Велик!!!!

4

Анонимен

преди 6 часа

Отиват си големите личности на България. Остава мъртвило от предварително умрели и неживяли организми, които за удобство и леснота наричаме "хора".

3

Анонимен

преди 6 часа

Айде намалете малко форцата

2

Анонимен

преди 6 часа

Чуя ли тази песен и се сещам веднага за идиотския филм Вчера.

1

без упойка

преди 6 часа

Патриарха на българския рок.Да се смееш ли да плачеш ли за нивото на тоз народ.Толкова ли не може да го изпратите нормално без глупости.Ама не, трябва да покажете колко сте фалшиви до един.Като писателите, хванаха ги в далавери из театрите и комплексарите си го изкараха на Малкович.Нямате смирение, няма християнска скромност, една въпиюша, нагла, комплексирана и нахална нацийка стана България и уви няма връщане към онези по - стари и добри времена.