27

Анонимен

преди 8 часа

Господа, вие май не четете внимателно. На тази жена и майка й, и баща й са ливанци, дошли преди години да учат медицина в България. Тя е родена тук и затова има българско гражданство., след това са заминали да живеят в Ливан. Просто такава й е съдбата, не е натам да търси богаташи в чаршафи, както я обвинявате.

26

Данчо Попа

преди 8 часа

И в БОГ има малко САТАНА и в САТАНАТА има малко БОГ

25

Анонимен

преди 8 часа

Еврейчето с големите букви дето тука драска кашерните си дебилизми доказва само едно,че хазарите са болни и деградирали мозъци и това се получава от извратената им религия дето казва да се сношават помежду им в семейството,дето майката се клати със суна си,дъщерята с баща си ,син и баща се клатят лгбти евроатлантически и като зачене евентуално някоя еврейка ражда у******род

24

Анонимен

преди 8 часа

Що ми се струва, че сметката я плащаме ние.

23

Сатънист

преди 8 часа

България не е православна

22

Анонимен

преди 8 часа

Да би мирно стояло, не би чудо видяло. Докога ще даваме убежище на терористи? Избрала Ливан, да си живее в Ливан с техните ценности, не искаме да ги привнасят тук. Изучили сме родителите и, отгледали в мир, но тя при при терористите. Мъжът и защо е останал, да гръмне няколко бомби и да се скрие уж при семейството си.

21

Анонимен

преди 8 часа

Откъде знаете, че не е омъжена за ливански християнин? В Ливан 40 процента от населението са християни, според Уикипедия.

20

СЛАВА НА ИЗРАЕЛ

преди 8 часа

СЛАВА НА НАТАНЯО , СЛАВА НА ИСУСА! БЪЛЛГАРИЯ НЕ Е МЯСТО ЗА ПОЧИВКА. НА АРАБСКИТЕ ТЕРОРИСТИ !!!!

19

Разобличителя

преди 8 часа

Тиквата защо сега не осветява Българският парламент с знамето на Израел?Помните ли го това, като беше председател на народното събрание Росен Желязков.

18

Същото България

преди 8 часа

Ливан няма финансовите възможности да помогне на гражданите си", обясни тя. . . . На онези българи от наводняванет преди години помогнала ли им е България? Значи България Ливан е едно и също! Малко плоско сравнение, ама дава накратко ситуацията!

17

Анонимен

преди 8 часа

Всичко каквото правят ч***футите на палестинците и ливанците скоро десетократно да им се върне обратно на кривите юдейски кратуни.

16

Анонимен

преди 8 часа

Ако приютим кюрдите турците цветя ще ни хвърлят нали

15

ВСИЧКИ ЛИВАНЦИ

преди 8 часа

...И АРАБИ --- ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!! ....НИЕ НЕ СМЕ ПРИЮТ ЗА БИТИ И ЕВАНИ ТЕРОРИСТИ!!!! Вървете си у вас ...НАЛИ ИСКАХТЕ ТАЗИ ВОЙНА????

14

радомир

преди 8 часа

Защо Израел тероризира Ливан? Това си е чист тероризъм да пускаш бомби в центъра на Бейрут и да трепиш всичк наред.

13

баба мара

преди 8 часа

мъжете им остават в родината си а укр мъже бягат по плажовете на европа разликатасхващате ли я а госпожата сега се сетила за родината си да бяга няма мъже в българияами за чужда вяра тръгнала

12

Не си първата.

преди 8 часа

И на нас се е случвало. И нашето бебе през декември е спало цяла нощ на куфарите в сградата на неотопляемата автогара.

11

Смех...

преди 8 часа

НАЛИ ГООООЛЕМ ГО ВАДЕХТЕ, БЕ....НАЛИ ИЗРАЕЛ, НЯМАШЕ ПРАВО ДА СЪЩЕССТВУВА....ХАХАХА....КО СЕГА СЕ ПРАВИТЕ НА УМРЕЛИ КОКОШККИ.....ПРИЕМЕТЕ СИ СЪДБАТА--- КАКВАТО СТЕ СИ ИЗБРАЛИ!!!!

10

В Ливан живеят

преди 8 часа

Около 5 млн. За всеки поотделно ли ще ни занимавате с личният им живот?Да се затворят границите и всички да си заживеят кой от къде е!

9

столичан

преди 8 часа

Защо са бягали от терористичните бомби които са им изпратили? Защо бягат от тероризма?

8

Анонимен

преди 8 часа

Аз ли съм ги карал там да ходят?