14

Анонимен

преди 1 ден

Демек фармацефтите казват да държа аналгина в сейф? За да не го набарат децата?

13

Анонимен

преди 1 ден

"защото създава възможност лекарства да се купуват от деца" - това да ти е проблемът, Антоне! Хората са го измислили - на запад е пълно с автомати за цигари. Как се ограничава достъпа на деца? Има решение. За да пазаруваш от автомата, първо трябва да си мушнеш банковата карта (или лична биометрична карта) в едно жлебче в автомата. Той я прочита и ако всичко е наред - моля. Кеф ти плащаш в брой, кеф ти с карта. Но според мен не детският достъп те притеснява теб, хитрецо!

12

Анонимен

преди 1 ден

Проблемът е в това, че оборотът не е за аптеките, /а ако всички лекарства се закупуват от автомати/. Лошо е всичко да е електронно, но те си го избраха.

11

Анонимен

преди 1 ден

Децата могат да купуват лекарства БЕЗ рецепта и от аптека!

10

Анонимен

преди 1 ден

На 3/4 от територията на страната има проблеми с водоснабдяването, на 3/4 от територията на страната има проблеми с достъпа до медицинска помощ. Сега тези неща се квалифицират като услуга, а те не са услуга, а право на живот.Липсата им е ДИСКРИМИНАЦИЯ. Коя НПО се занимава с дискримицаиите по най-основните,по базовите потребности? Държавата умишлено обезлюдява страната!!! Чрез закони и разпоредби.

9

Анонимен

преди 1 ден

Аз като си купя лекарства и децата в къщи могат да ги пипат!Монополисти децата ще се избият да купуват аспирин и аналгин ли от автоматите?

8

Анонимен

преди 1 ден

Ако аз съм на легло с температура и е по- добре да не ставам от него, разбира се, че ще пратя 12 годишния си син за аналгин до Вендинг автомата. Кое му е лошото?! Той да не е ***, че да вземе да пие моето лекарство вместо мен?!? Ставате смешни!

7

щом има против да

преди 1 ден

не бързат . лекарския съюз си е умен . ами ако с шут го разбият и вземат морфин 200 дози . не е ли опасно . ще слагат и крем и лепенки и всякакви търгашки номера . да вземат парите . а ако някой сгреши . как ще има рекламация . ами зареждане и подръжка . вземаш антибиотик за 2 лв - примерно 400 кутии . в гръцка дето все нямат по 4 лв и печелиш . Интересно .

6

Анонимен

преди 1 ден

Ще свикнете. Няма да карате Порше кайен, а Тойота Ленд круизър.

5

Анонимен

преди 1 ден

Защото и децата гледат рекламите на лекраства по медиите. Да се забранят рекламите на безотговорните фармацевти. Защо фармацевтите не протестират срещу рекламите по медиите? Омръзна ни от гнуссните им реклами.

4

Анонимен

преди 1 ден

Ще им секне далаверката на аптеките и сега цвииилят :)

3

Айше

преди 1 ден

До 1 - Да еее

2

Анонимен

преди 1 ден

И какво от това? От аптеките също могат да си пазаруват това, което го има по вендинг машините. В крайна сметка там не се предлагат лекарства с рецепта.

1

Анонимен

преди 1 ден

А антибиотици ще има ли ... за един риятел ... с крик... питам. аххахахах