82

До 84

преди 3 дни

И кой се интересува от мнението на просяците в чужда страна,а?

81

До 81

преди 3 дни

Добре бе просяк , щото ние не знаем и няма от къде да научим истината,ами от украинските тролеи ще я научим,голям смях сте

80

Баба

преди 3 дни

"Е колко да е малка бе като е като Франция и се ми се фукаш,че бавно ви бият голямото геройство няма що"Нали Русия е мощна и непобедима. 5 пъти е по-малка Украйна и на площ, и на население. А Русия 3 години не може да ги победи, хахаха, жалка работа. Сметни какво ще стане ако 32-те членки на НАТО обявят война на Русия. Ахахха.

79

До 79

преди 3 дни

Абе просяк не разбра ли ,че тук не вървиш ние не сме зомбита като теб

78

Анонимен

преди 3 дни

Тия вече са умрели, касетъчните снаряди на ВСУ ги чакат

77

До Баба

преди 3 дни

Е колко да е малка бе като е като Франция и се ми се фукаш,че бавно ви бият голямото геройство няма що

76

Баба

преди 3 дни

"А ББС , казва , че толкова са украинците,не сме хванати с капан на Витоша"Научи се да използваш правилно запетайки, русо-робе, и тогава се отваряй. Отивай да си броиш рубличките, или направо в Русия, която дори няма да те приеме.

75

Баба

преди 3 дни

"Ами отиди да видиш стига си просил и си ни занимавал с украинските си простии"Аз ги знам къде са русначетата, и ти знаеш къде са. Правят си компания с червеите, това се случва като някой влезне вероломно в чужда територия на славянски народ. Украйна, с по-малко армия, се бият като славянски лъвове срещу инвазията на руските ***, и 3 години ги разцепват, че и Курск взеха.Това става като Русия напада братя славяни.

74

До Баба

преди 3 дни

А ББС , казва , че толкова са украинците,не сме хванати с капан на Витоша

73

Баба

преди 3 дни

"А защо британците казват друго и пак ти издишат опорките"Издиша ти на теб опорката, че Русия е силна страна, при положение че една тридневна операция им се проточи 3 години и не могат да се справят с малка Украйна. А дали при положение, че изпитват затруднение с една държава, имат шанс срещу НАТО, съюз на 32 държави? Къде са твоите опорки? 3 години резил на руската армия, СМЯХ.

72

До баба

преди 3 дни

Ами отиди да видиш стига си просил и си ни занимавал с украинските си простии

71

До 59 Бонго Бонго

преди 3 дни

А защо британците казват друго и пак ти издишат опорките

70

Баба

преди 3 дни

"Изчезват украинците според ББС ,украинска бабо дето се правиш на българин"И Курск изчезна от руската територия, русо-роб, дето се правиш на българин. И 800 000 русначета изчезнаха от лицето на земята, къде ли са.

69

До Бонго Бонго

преди 3 дни

Бегай в Уколандията бе просяк , научи ли българския,?

68

До Баба

преди 3 дни

Изчезват украинците според ББС ,украинска бабо дето се правиш на българин

67

Баба

преди 3 дни

"хвръляй атома Путин и фашистите на Зеленски да ходят при господа"Да избиваш хора, включително цивилно население, като "хвърлиш атома", е всъщност показателно кой е истинският фашист.И Русия не е единствената страна, която разполага с атомни оръжия, а без атомни, то се видя, че дори и 5 пъти по-голяма, дори и като нападна без да обяви война и без предупреждение, не може да се справи с една малка Украйна 3 години вече, че и територия загуби. Така че да, само атомът му е надеждата

66

Баба

преди 3 дни

"за разлика от българия Русия има армия и може да увеличи състава й многократно, ако иска."Така си е, само че ми е интересно какво стана с предишните наборници. Май изчезнаха някъде, не вдигат телефоните, родителите им се притесняват. Дано да се върнат благополучно в родината, ама надали. В Украйна растителността буйно расте, факт, който може би има общо с безследното изчезване на хиляди руснаци.

65

Анонимен

преди 3 дни

Затворниците свършиха , наред са длъжниците на банките а после ще му мислят.Тези руснаци загиват за една шепа престъпници и всички около тях разположени на яслата , но крепостният не иска и не се старае да разбере в каква ситуация е поставен.

64

Анонимен

преди 3 дни

Укранската армия е 5 милиона но вече са останали 500 човека )хвръляй атома Путин и фашистите на Зеленски да ходят при господа )

63

емо

преди 3 дни

за разлика от българия Русия има армия и може да увеличи състава й многократно, ако иска. част от коментарите към статията са направени от хора с напълно промити от русофобската пропаганда мозъци.