85

Анонимен

преди 4 дни

след ВСВ нали Германия не трябваше да има армия, кога успя и да създаде армия и да я окастри?

84

Анонимен

преди 4 дни

Кой мислят да нападат Немците че им трябвало оръжие и боеприпаси ?

83

Анонимен

преди 4 дни

До ... Русия има оръжия да унищожи целия свят, не само Украйна. За какво да произвежда автомати и танкове, ако няма хора и как да излезе на 50 000 000 събрани от кол и въже при мобилизация от НАТО? Все ще е война 1:10 примерно. Не си ползва оръжията, защото за разлика от деменцията и левите *** отчета руснаците мислят трезво- натискаш копчето и целият свят е бум. Никой няма време да реагира да спира вражески ракети и да мъдри отговор. Става "Щом аз, значи и ти с мен.".

82

Анонимен

преди 4 дни

Русия е щангист,който е вдигал на тренировки мах 100 кг.Сега се е явил на състезание и е заявил 260 кг.В момента се напъва да ги вдигне...Публиката от първите редове бега...

81

Анонимен

преди 4 дни

Само да си продължа 85 Защо да станат като при нас 90те ли? Защото този дълг се изплаща само по един начин- БВП да скочи няколко пъти и да се запазят почти сегашните нива на разходи. Т.е. трябва да девалвират яко еврото или да напомпат инфлацията до 200-300%, като не вдигат заплати и пенсии, за да могат да отделят по 1-2 трилиона на година за дълга. Ясно, че кредиторите ще пият студена вода, щото ще им върнат пари без стойност, но това е. И, да, при нас така изплатиха дълга към МВФ 90те.

80

...

преди 4 дни

Е добре, тогава защо Русия не произведе всичките тези оръжия през последните 6 месеца и не прегази Украйна?

79

Анонимен

преди 4 дни

До WTF Немците са супер. 6.6 трилиона външен дълг- 160% от БВП, което е 4.5 трилиона, плюс 2.5 вътрешен(не могат да си платят на фирми за пътища и т.н.). Това няма изплащане- държавният им бюджет е 2.5 трилиона, т.е. към 60% от БВП. 90% данъци ли да сложат? Да спрат всички плащания за всичко? Държавата им е в технически фалит и тегли нови дългове да изплаща старите. Само последните месеци имат над 500000 съкратени в гигантите- БАСФ, САП и т.н. Народът им сега почва да усеща. Ще са като нас 90те

78

Дай пара ефенди

преди 4 дни

Тоя по-голям професор и от наще от БАН. Извода му е дай едни 100 милярда .

77

Иван Вазов

преди 4 дни

Не е от Меркел "окастрена", а от Урсула. Тя беше военен министър по времето на Меркел. От 2013 до 2019 г. Тази некадърница сега е инсталирана в ЕС за да направи същото като с немската армия. Тоест пълна разруха.

76

История даге

преди 4 дни

Е как остана без оръжия- тръгна за Русия с летни униформи. Другото с Меркел е предизборни агитации. Япония и Германия са ограничени да имат определени оръжие още от края на ВСВ.

75

Анонимен

преди 4 дни

На Германия не бива да се има вяра. Записът им е катастрофален. Много смърт, много нещо... Сега е добре. Дали са им да управляват евро шушумигите. Печелят. Правят пари. Дано това да им е достатъчно.

74

Анонимен

преди 4 дни

Веднъж правиха геноцид. Не им трябва оръжие на тях.

73

Анонимен

преди 4 дни

Хитлер прегази цяла Европа. Загинаха десетки милиони. Сега пак германците управляват евро шилетата, но поне с тяхно съгласие и без кръвопролития. Така е добре да останат нещата. Не им трябват оръжия, че става страшно.

72

Анонимен

преди 4 дни

Германия като цяло е изправена пред страшни проблеми. Ако някой се занимава с акции, още утре да си продава всички европейски акции, нещата изобщо не отиват на добре в ЕС

71

Анонимен

преди 4 дни

До Хорст Путин сам си казва, че конвенционална война с НАТО не може да води. Също така си казва, че войната поради тази причина почва директно с атомни бомби. Там Русия има 5889, САЩ 5224, Китай 410, всички останали- под 1000. Русия има почти толкова бомби, колкото целия останал свят, а с Китай вече са с 10% повече. При това има руски модерни системи, дето са с по 15 ядрени глави и за 20мин стигат в САЩ и нямат сваляне, а за секунди са в България примерно. Това смяташ ли, че нещо го спира?

70

Анонимен

преди 4 дни

Хаха...На германците оръжия не им трябват. После кой ще ги спре...

69

Анонимен

преди 4 дни

Платена статия! Нищо достоверно бяма в нея, без никакви факти! Еди кой си казал на еди кой си! Поредния пълнеж на новини, наще будали пак са наежиха!

68

Анонимен

преди 4 дни

Да не забравяме гинеколожката, която беше министър на отбраната на Германия и при чието управление Германия изпита най-острите си проблеми в сферата на отбраната.

67

Анонимен

преди 4 дни

Не Меркел, а Урсулата окастри немската армия.

66

Хорст

преди 4 дни

Русия е много по малка държава от СССР. А и този път САЩ са с Германия. Русия няма шанс срещу Германия.