26

Анонимен

преди 4 дни

Какви глупости и локуми в статията. Че и такива лъжи все едно тоя бе е ингилиз и не живее там. Референдума за брекзита го назначи този, който беше против него. Защо? Защо беше закъснял и отлаган много пъти. Същият каза пред всички в ЕС че се натрупало огромно напрежение и не може да не пусне референдума или да хо тлага повече. След това минаха две години като "ден за размисъл" и чак тогава го пуснаха. После още протакане за процедурите за излиззне по различните сектори ама кое как. Популистко ?

25

Анонимен

преди 4 дни

Волгин, към кои е?

24

Анонимен

преди 4 дни

"В цяла Европа радикалните левица и десница станаха неразличими"...................Крайната левица и крайната десница винаги са били лесно различими, просто на вас, зависимите медии, ви спуснаха едни и същи нарицателни имена и за двете. Първо ви заповядаха да ги наричате "популисти", после и двете крайности ги свързвахте с Москва. Така оплетохте конците, че се чудите с какви оправдания да излезете.

23

Анонимен

преди 4 дни

За разлика от Америка и Англия, Европа скоро няма да се даде мигранти да я управляват.

22

Р. Рейгън

преди 4 дни

Не,не са десни и никога не са били!А разни пропагандисти се опитват да размиват понятията;всъщност не може да има ,,крайнодесни",защото десните проекти и партии поставят личността над общността/държавата--за разлика от левите.Следователно под ,,крайнодесни" би трябвало да се разбира...ами, една екзотична разновидност на анархизма (смятан за ляв по предположение).Но крайнолеви има,и то няколко вида:от перманентните революцоонери на Троцки през разните тоталитаристи до неомарксистите на Маркузе.

21

Анонимен

преди 4 дни

2 световни войни от тези елементи! Искат трета!

20

анонимен келеш

преди 4 дни

Румен Радев не спира да хвали Ф16 вече 2 дни:):):):)

19

Анонимен

преди 4 дни

Пак ли ще ни вкарват в текезесета?

18

Анонимен

преди 4 дни

Да ги забраняват по-бързо!

17

Анонимен

преди 4 дни

Левичарят, дори и зле да живее, остарява и се консервира. Закон на природата, от който само Чомски е избягал.

16

Анонимен

преди 4 дни

14 Баба, сега моника люински стана ве, обратен бандеропитфк?

15

Молодец! Вперед!!

преди 4 дни

с ЕСССР НаПред!

14

Моника

преди 4 дни

Баща ми е върл русофил и съм се отрекла от него. Пълен гoлтак. Руския начин на живот ме отвращава.

13

Добро утро

преди 4 дни

Всичко е путинис!

12

х

преди 4 дни

Всъщност е много просто - ако са на страната на "бизнеса", няма начин да са леви. По това ще ги познаете и също по тази причина на много места (като БСП при нас) само се водят леви, а на практика са си десни отвсякъде. Така че са си съвсем ясно различими дори за човек с неособено голям политически опит

11

Анонимен

преди 4 дни

Много съм впечатлен от позицията на Сахра Вагенщайн. Такива имаше много в ГДР, които предпочетоха да работят за светлото комунистическо бъдеще, вместо да се изнесат в Езраил.

10

Анонимен

преди 4 дни

Нали това ви писах денков да се определи фашист ли е или комунист

9

от киреча

преди 4 дни

По-голяма глупост не бях чел!Напълно в стила на дойче веле!Тия,вместо да си дадат сметка за щуротиите,които вършат,търсят "врага с партиен билет"!Това говори колко са безлики и продажни!Жалка история!

8

Анонимен

преди 4 дни

Браво на германските другари! Шут на капитализма и гуд бай!

7

Анонимен

преди 4 дни

Неолибералите се опитват да яхнат и войната в Русия, но не им се получава.