51

Анонимен

преди 1 седмица

Иран е страната с най-голям процент жени с висше образовение в целия свят.

50

Анонимен

преди 1 седмица

СССР няма нищо общо с ЕС (ЕССР както се подиграват). Точно обратното е. СССР имаше проблеми, но те бяха решими. Руснаците сами си разтуриха държавата заради дънки, касетофони хитачи, западни коли и лъскави западни стоки. А ЕС е точно обратното - гражданите на ЕС искат да си запазят Евросъюза и всички благинки с лъскавите стоки и колите и техниката, но икономическите и социалните проблеми на ЕС са нерешими, затова ЕС ще се разпадне по неволя с мъки и агонии, за разлика от СССР който се разпусна доброволно.

49

Анонимен

преди 1 седмица

Важно: Никога не душете котки у вас на килима или мокета. Нас*рат се жестоко, после няма кой да чисти. Личен опит от преди два месеца.

48

Американомучалките,

преди 1 седмица

Я кажете вашите задокенски кумири ЗАЩО не могат да направят хиперзвук още? Май не могат да откраднат технологията този път? :):)

47

Анонимен

преди 1 седмица

Изтичането на информация е само предтекст, истинската причина да арестуват всички разработчици на ракетите е, че от тия ракети *** за зеле не става, всичко е показуха.

46

ТО ЯСНО!

преди 1 седмица

"BBC One остава най-големият източник на измислици!" - пише го по нагоре някъде.

45

Анонимен

преди 1 седмица

Почти половината от таксиата в Техеран се карат от жени.

44

Анонимен

преди 1 седмица

САЩ ще изоставят Европа, независимо от резултата от изборите - Bloomberg

43

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 40 Пич в Иран жените нямат права. Третират ги като вещи. Ти отде да знаеш, то това се учи след 3ти клас

42

Анонимен

преди 1 седмица

Средната класа в ЕС се разрушава. Населението обеднява. Промишлеността се срива.

41

Vol'Jin

преди 1 седмица

Знаете ли легендата за Ал Масиаф? Сега оставете артистичната интерпретация на Ubisoft , тя е много близка като aрхитектура, атмосфера и съспенс и облекло до исторически автентична. Това е жестока работа като R&D. Пропускат се някой дребни подробности като например , че намерените погребения в бели роби са всъщност дрехи на прокажени и камуфлаж. Такива закони е имало тогава профилактични - всички тежко болни в бели дрехи... Ще обясня има връзка с темата... Това са от на Ангелов записките!

40

До 35

преди 1 седмица

И ако става по-силна с пропагандата и лъжите? Те яйца нямат по магазините ставали силни ***

39

Анонимен

преди 1 седмица

Копейките пак се върнаха на опорката колко зле е в ЕС. Нещо нямат нови опорки. Как па не се сетихте, че ние като граждани на ЕС си жевеем живота и не ни дреме за военните напъни на късия диктатор. Единствените хора, които живеят зле в ЕС са копейките по простата причина, че когато е трябвало да се образоват са слушали "Гаварит Москва". Сега само реват колко е зле. Епа зле е - няма как общи работници и нощни пазачи да живеят добре

38

Анонимен

преди 1 седмица

Стандартът на живот в ЕС пада.

37

Анонимен

преди 1 седмица

Всеки може да изпрати 18 годишната си дъщеря си в Иран, и да бъде абсолютно сигурен, че там ще бъде в пълна безопасност, навсякъде и по всяко време, където и да отиде съвсем сама, там никой няма дори да помисли, че може да се посегне на жена. Просто трябва да и даде шал за да покрива косата си според местните закони, и това е достатъчно. А дали може да изпрати дъщеря си в Брюксел, Амстердам, Берлин, Париж и да е спокоен за безопасността и?

36

До 37

преди 1 седмица

А па Русия изостава даже вече и в производството на чайници и чушкопеци! Северна Корея ги би.Муахаххахаа

35

Анонимен

преди 1 седмица

Щото я ръководят фашисти, нарцисисти и болшевики! И то от 1917 г насам

34

Анонимен

преди 1 седмица

Америка продължава да изостава в областта на хиперзвуковото оръжие, тъй като все още използва старите методи и е в илюзията, че може да спечели тази надпревара, се отбелязва в материала си infoBRICS. Русия остава единствената държава, притежаваща хиперзвуково оръжие на тактическо, оперативно, стратегическо и доктринално равнище. Освен това Кремъл продължава да модернизира тези средства, което води до постоянно нарастваща пропаст между руските и американските хиперзвукови оръжия.

33

Въпрос

преди 1 седмица

Вие още ли продължавате с Вашите глупости ,хаха,че те шефовете ви дават заден,Вие продължава с уникалните измишльотини :)

32

Анонимен

преди 1 седмица

Русия, която Западът с "адските" санкции и войната която започнаха в Украйна се опита да "разкъса на парчета", става по-силна. Русия стана четвъртата по големина икономика в света по паритет на покупателната способност, изпреварвайки Япония и Германия.