491

Отговор:

преди 1 седмица

Православието е част от най-тъмната и ужасната част от българската история. Изобщо не се извинявам за обидите нанесени на религиозното престъпници на международното и националното право, защото те не само върнаха това мракобесие, но и създадоха още по-средновековен период от българската история в 21 век!

490

Отговор:

преди 1 седмица

Компютрите на Правец бяха произвеждани с патент купен от Intel и IBM и микропроцесори 386 и 486 .Първо: Бил Гейтс няма нищо общо с това. Второ : *** току що обиди Intel и IBM казвайки, че технологията им е комунистическа!

489

Отговор:

преди 1 седмица

Поне 1,5 милиона българи са мъртви след повторната реконкиста и завоевание на запада!

488

Анонимен

преди 1 седмица

Айде сега една статийка и за Стойчо Мошанов и как се е опитал да ни продаде на наглосаксите и клъцнатите карабини които са чакали на границата....

487

Who Cares

преди 1 седмица

До ХахаИ къде е тая чиста демокрация умнокрасивий?

486

Who Cares

преди 1 седмица

Закъсняли крокодилски сълзи...

485

Анонимен

преди 1 седмица

Тука някакви блянове по соца от любителите на Москвича и бозата по 6 стотинки... Компютурите Правец бяха на световно ниво и уплашиха Бил Гейтс.

484

Горящ Байдън

преди 1 седмица

А по време на американските бомбардировки над софия колко са убитите ?

483

бомбардировки София!

преди 1 седмица

Мирно население и др.: 1828[2] убити, починали от рани и безследно изчезнали; 2372[2]ранени[14][15]Увредени сгради: 12 657И всичко това напълно излишно и за доста по-кратък период!!!

482

Хаха

преди 1 седмица

И още нещо, ако някой си мисли че Русия и Китай, не са в чист капитализъм, жестоко се лъже! Те не са чиста демокрация, но абсолютно в чист капитализъм! Комунизма мина и замина от там!

481

500 000 РУСНАЦИ

преди 1 седмица

ЗАГИНАХА В УКРАЙНА ЗА МИЛИАРДИТЕ НА ППУТИН

480

Анонимен

преди 1 седмица

Искате да кажете 120 000 .... 120 е смешно

479

Анонимен

преди 1 седмица

Хаха-некадърните винаги намират почва за развитие. Няма нужда да ти давам примери. Пусни телевзора и сам ще се убедиш. А и в ежедневието си сигурно се сблъскваш по няколко пъти на ден с посредствеността. Израза "мой човек" все още е много силен в Бг. Докато това е мерило за качественост, некадърниците ще ни управляват и напътстват. За жалост...

478

Анонимен

преди 1 седмица

До 518- всичко това е вярно, но я ми кажи колко атомни електроцентрали, колко ТЕЦ-а построихте след 89-та? Знаеш ли че в момента път, строен през 1981г е в перфектно състояние, без ремонт и кръпка в сравнение с високоскоростните магистрали на Бойко? Всички тези лишения си имат основания. Ако разсъждаваш така, то през 1914г в наше село ток не имало, а уж царско време! Не комунизъм! Дай ми едно постижение на съвременната бг икономика, освен разрухата на която сме свидетели. Всяко нещо с времето си

477

Хаха до 520

преди 1 седмица

Мъжете си бяха мъже, защото иначе става лошо, много лошо! Самият строй ги караше да бъдат поне външно така! Но пак си е имало пеперуди! Има много примери в соца! Просто не беше на показ! Това е добре! Аз съм против пеперудските изпълнения, но няма идеален строй! Проблема на соца е чи си в една затворена система без никакво развитие! За накадърния, това е рай! Но за кадърния е мъка! Отиваш на работа и независимо какво ще работиш си взимаш заплатата!

476

Анонимен

преди 1 седмица

Може да е нямало НИЩО през соца както казваш , но това което имаше беше качествено и истинско .Най вече хората бяха добри и истински , мъжете си бяха мъже , жените -жени . Сега излизаш на среща и срещу теб една направена и после като свали гипсокартона и ужас .

475

Ада на чебурашките

преди 1 седмица

Абе чебурашки, помните ли дискотеките по времето на соца? Два часа има ток, два часа няма. А помните ли купоните за храна и бензин, опашките за хляб и мляко? А опашките за телевизор и бойлер, а колко години чакахте за кола? ...Е, не така избирателно трябва да помните.

474

Анонимен

преди 1 седмица

Е да ама съседката като дойде да гледа телевизия с един разкопчан пенюар . ......

473

Анонимен

преди 1 седмица

Само да кажат руснаците , че приемат българи и 80 % ще се изнесем .

472

Хаха

преди 1 седмица

То само климатик да беше, здраве да е! НИЩО нямаше! Кръчмата три асортимента, магазина 20 арткул макс, на море с рейса, коли няма, комшиите са идвали в къщи да гледат телввизия, защото ние имахме! Баща ми чака три дне за него на опашка! А между другото, това че в соца е нямало климатик не означава че в запада е нямало! Не бъркайте двата щата! Моля ви малчугани!