217

Черноризец Хлабав

преди 1 седмица

Горе-долу първо адекватно мнение на президента за тоя мандат. Дано не остане прецедент.

216

Анонимен

преди 1 седмица

Сега ноември идва Тръмп и мистер шиш кебаба отива на дългосрочна почивка.

215

ДЕМОКРАЦИЯ

преди 1 седмица

На Нова Година - след 4 месеца - Като СПРАТ Тръбата От Украйна- И България, Унгария, Сърбия, Македония- НЯМАТ ГАЗ - Тогава- *БОТАШ * - Ще Го Търсите - Под Дърво и Камък - И 3-Пъти Повече Ше ПЛАТИТЕ .....НЯМАТЕ НИКАКЪВА СТРАТЕГИЧЕСКА МИСЪЛ В ГЛАВАТА - ЗАТОВА УМИРА БЪЛГАРИЯ

214

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Призовавам Радев да си подаде оставката веднага.

213

Анонимен

преди 1 седмица

Мистър шиш кебаб е готов да направи етническа война само да не изтърве кокала.

212

Тома неверни

преди 1 седмица

Карлсон от покрива,много го боли,дето го зоват-мистър кеш...*** е вЕрно бе,и затова ВСИЧКИТЕ му действия,са срещу Дилян (доскоро бе невидим за лъотчика,докато не го назова).Всички други са в бяло

211

Ангелина

преди 1 седмица

"Обществото" избира в НС ,техни себеподобни. Голяма част о същото "общество" е носител и част на същите меко казано безобразия ,които се ширят навред .Защото тези "безобразия" много често са свързани с престъпления от всякакъв характер и убийства на неудобни хора ,които са "извън коловоза" на "нормалното общество",на зависимости и обвързаности от всякакъв характер и слугуване на политико- икономическите престъпни кръгове ,което е особено видно в техните феодални бастиони ,като Монтана.

210

Анонимен

преди 1 седмица

Като американец падането на щатския долар би ме наранило изключително много. Но аз съм готов да го прегърна, ако се отърва от *** в нашето правителство. Дълго време ЩАТСКИЯТ ДОЛАР е давал на дълбокодържавното правителство на САЩ и на разузнавателния апарат твърде много власт. От края на Втората световна война САЩ си пробиха път в страните и започнаха множество пълномащабни и прокси войни в името на свободата. Ако не сте съгласни, икономическото състояние на вашата страна ще пострада.

209

До Тролея

преди 1 седмица

Това за руската икономика , да не си объркал доларите с рубли ?

208

Развеселен

преди 1 седмица

Като гледам народната любов, която се излива в посока на кармъзъ фатмо, не ми се вярва да тръгне да влиза във властта с партия :)))

207

Алекс

преди 1 седмица

Грух е развързал кесията и сериозно захранва *** фермата срещу Президента.Обаче тролякът бездарен.Повтарят се едни и същи опорки.

206

Анонимен

преди 1 седмица

До Натовско тясно пиче Оди б лъскай на некоя рускиня ... живееща на Запад :)))

205

Натовско тясно пиче

преди 1 седмица

Русия има икономика, базирана на природни ресурси на стойност 75 трилиона долара. САЩ имат икономика на стойност 52 трилиона природни ресурси, НО дефицит от 35 трилиона долара на червено. Да си мислиш, че можеш да харчиш пари за Русия е меко казано смешно.

204

Радев,

преди 1 седмица

...колко години върна държавата назад, с размаханият юмрук и твоите Шарлатани ? Има ли нещо досега , за което да си поел някаква отговорност за безобразията , които сътвори ? Сега пък обществото ти виновно ? За нищо не ставаш, освен за комунистически лозунги, е предварително наезустени клишета !

203

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 210 Ние подарихме на Украйна БТРи!

202

Анонимен

преди 1 седмица

Путин и монголски говори свободно!

201

Анонимен

преди 1 седмица

Румънците подариха на Украйна, Пейтриът!

200

Анонимен

преди 1 седмица

Камчия е подарена!

199

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 200 На румънците визите им за САЩ паднаха, а нашите не. Що така?

198

Ангелов

преди 1 седмица

Голям късмет изкара с това общество щото ако не се снишаваше отдавна трябваше да ти бият камшика към славяново да копаш клоуни.