10

Резултатите

преди 1 седмица

След 35 години систематично и целенасочено унищожаване на селското стопанство. Изоставени и обезлюдени села. Ликвидирани ферми и избити животни. Няма овце, няма крави, няма птици. Рибовъдните стопанисва са занемарени, язовирите раздадени на концесии се съсипват. Тотално унищожени напоителни системи. Почти никакви парници не останаха за ранна продукция и на практика по полетата не се се сее нищо друго освен жито, царевица и слънчоглед. Останалите култури са нищожен процент от общия обем.

9

Ufff

преди 1 седмица

Според мен, който редовно яде банички, пържено и пакетирано, палмовото масло му е последния проблем.

8

Идеалист

преди 1 седмица

Най-лошото е, че и по- скъпите банички и сирена не са гарантирани от влагането на хидрогенирана палмова мазнина. Докато публично не се обявява коя фирма злоупотребява и лъже с имитиращите продукти за сметка на печалбите си. нищо не може да се промени. Държавата с лобистките си закони е виновна. И това е не защитава гражданите си!

7

До 3

преди 1 седмица

Никой не ти е забранил да си гледаш градина и животни :)

6

Анонимен

преди 1 седмица

Ами гответа си! Произвеждайте си! Мързелът ще ви убие :) Всеки сам си "преценя" :)

5

Анонимен

преди 1 седмица

Масово хората не им пука какво ядат, така е навсякъде. Трудно е да се яде здравословно, защото човек трябва да инвестира време, което няма, за да се научи кое е здравословно и кое не е, и пари, които няма, защото здравословната храна е по-скъпа на килограм, отколкото нездравословната храна.

4

Анонимен

преди 1 седмица

Ето защо Боко и Шиши са нагрухтели така безчовечно....

3

Анонимен

преди 1 седмица

НЕКА ИСТЕРИИТЕ ЗАПОЧНАТ...................... СЕГА!!!!!!!!!!!!!!!

2

Зевс

преди 1 седмица

Като няма държава ще ядем каквото решат чорбаджиите

1

Анонимен

преди 1 седмица

Важното е ,че има банани