28

ХиМлЕрА

преди 1 седмица

И с болшевишки от па дЪ ци също немога да се съединявам

27

ХиМлЕрА

преди 1 седмица

С ц и гойнери и 4иFУти не се съединявам

26

MaйMyнaтa

преди 1 седмица

Баце ви каэваше, че и мaгape да ви предложи треа го иэберете. Ама вие умниците си иэбраххе идeoтa на Нинова, а са не ревете, а гледайте...кой къде е и кво прай

25

Анонимен

преди 1 седмица

Овцете не разбират от отговорност. Най-много да се направят юнаци докато са на маса, а на другия ден пак се нареждат за издояване.

24

Несе чува кво плямпа

преди 1 седмица

Този за какво призовава бе? Да се ОТЪРВЕМ от беззаконието! След вдигнати в юмрук призовава да вземем нещата в свои ръце! Аз го разбирам,като да се въоръжим и ако не харесваме Боко бам между очите или Киро пък да го направим индиец с точка между очите! Няма ли прокурори и Народно събрание да му турят един импичмант а после при бай Ставри!!

23

Военен

преди 1 седмица

,,Рундук" е руски военен жаргон, буквално на български означава,,сандък"! Използва се в смисъла на непотребен, безидеен човек, човек който нищо не прави!

22

Руми Мегамито

преди 1 седмица

25 Пиши на кирилица дебелак

21

Румата

преди 1 седмица

Ботаж се съедини с държавния бюджет

20

МАТЕЙ 15-14

преди 1 седмица

ОСТАВЕТЕ ГИ ТЕ СА СЛЕПИ ВОДАЧИ НА СЛЕПЦИ, А АКО СЛЕПЕЦ ВОДИ СЛЕПЕЦА И ДВАМАТА ЩЕ ПАНАТТ ВЪВ ЯМАТА.

19

Етнически българин

преди 1 седмица

Искам да се съединя с пътя на Копринката

18

Рундука

преди 1 седмица

Си е Рундук! И друг не може да бъде!

17

Анонимен

преди 1 седмица

Виж Терзиев и Бонев какво правят в София режат дървета безнаказано на Патриарха направиха бъркотия все промени спасители е сега какво 4 години саботажи от твоите шарлатани избори защото искат еднолично безнаказано да владеят властта

16

Анонимен

преди 1 седмица

Абе като цяло мисълта ми беше че хората които се блажат от власта не са само при нас ,директен пример синчето на Браидъм олял се с апетита,генералитета на Шоигу =направил баснословни печалби по време на воина на гърба на воиниците ,украинските крадци .Но в някои места на подобни хора им дават смъртна присъда или доживот=Китаи,взимат им всички и ги пращат в Сибир =Русия,Украина =нищо,България =нищо ,САЩ-условна присъда ,споделяне на откраднатото и всичко е ок

15

Анонимен

преди 1 седмица

Вярно бе,кой докара Киро и тайфата му? Бях забравил,че первородката на беззаконието в България се казва Рундьо Радьоф

14

Георги Илиев Митев

преди 1 седмица

Президентът Румен Радев досега лижеше задниците на тези българи от български произход с тези нрави ,а днес отправя апел към тези същите да се променят . На кого иска да покаже, че българите от български произход не са чак толкова зле в умственото си развитие ? !

13

Празно бръщолевене

преди 1 седмица

Бля,бля на зеления чорап. Да сме се раздели с беззаконието! Че нали ти бе *** докара крадеца от Канада? Как бай Иван от село Чукундурово да се раздели с беззаконието и да вземе правосъдието в своите ръце? Ти какво предлагаш,да вземем пищов и да накажем беззаконието? Че нали ти чорап и твоите гавази веднага ще наложите отново беззаконието! Я по добре да изчакаме Путин,че на него може да се разчита

12

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Носа на свихня

11

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Радев от твоята уста бълваш само разединение, противно на празника и загиналите..Все едно да сложете златна обеца на носа на двойна...Оставка Радев.

10

Анонимен

преди 1 седмица

Президента хубаво казва, но офцете ще си останат офце. Карат в насрещното, псууват се по средата на улицата, пушат и си хвърлят фаса пред входа, шумотерорист от 6 часа сутринта, бедни души но с татуировки. Сомалия но в Европа.

9

ПроСоТо

преди 1 седмица

не се излагай !...Написах "моите" ,но нямах предвид наистина моите,семейни деди !...Става въпрос за НАШИТЕ деди,които са и мои !..Аз не съм паднал от Марс !