97

До 77 Хората

преди 1 седмица

бягат и плюят , от такива като тебе .Нека са прости .В Турция и в Гърция знаят как да посрещат ТУРИСТИ !!!Макар и прости да Са (туристите) .

96

777

преди 1 седмица

Абе, Налбантов, отиди виж къде са задръстванията и ще разбереш, че се заблуждаваш. Опашките са по границите, а не на входа на Сл.Бряг.

95

Анонимен

преди 1 седмица

Кво ни занимавате вие медиите всеки път кои тръгват по чужбината да си веят г...вете по празници и не само,

94

Анонимен

преди 1 седмица

До Morski: Самият факт, че искаш навсякъде да се ходи заради кръчми, пиене, кухни и гюролтия, а не заради море, е достатъчно условие доказващо това което казвам за теб. Ти си искаш кръчми, ресторанти, поръчки до късно, нали така? Никой не се е объркал! Реално, заради такива като тебе в един момент и Гърция ще стане място на което ще бъде супер противно да се ходи на почивка. Въобще не ми трябваш в Гърция и Турция. Стой си на Слънчака като искаш ядене и пиене денонощно.

93

Налбантов

преди 1 седмица

По Великден, в Северна Гърция беше пълно само с българи, дори гръцките продавачки учат български език, за да общуват с нас. А днес, се чака по 2- 3 часа на границата.

92

Morski

преди 1 седмица

До 88-Абе пич, ти къде видя в моите коментари, че аз искам "другите места да станат като слънчака"!?!? Ти явно си се напушил яко, щом бъркаш нещата на 180 градуса! Самия факт, че не искам да стъпвам на "слънчака" е показателен, че не го искам въобще! Хайде честит празник!

91

Мен

преди 1 седмица

И къде видяхте, че турските курорти се изпразват? Аз на вас ли да вярвам или на очите си? В момента съм в Турция. Виждам че няма свободни стаи в хотела. Българи бол. Самолетите и автобусите все са пълни. И предните десет години бях на почивка тук и следващите пак ще съм. Оправете си услугите, за да не ви подминават, а не бълнувайте.

90

Анонимен

преди 1 седмица

И какво са се юрнали всички в Гърция на море? Нашето си е бетон.

89

Троян

преди 1 седмица

Абе мутри. Кой е луд да се въргаля из пясъците на 45 града. Мерси. Чалгари навсякъде, мерси. Кухнята. Отвратителна. Мерси. По добре на балкана.

88

Ада на чебурашките

преди 1 седмица

До 99. Правят реекспорт на колите си. Отиват до Промахон и се връщат...хахахаха

87

Анонимен

преди 1 седмица

Хиляди българи имат наети бунгала целогодишно в Гърция. 1000 евро е наема за 1 година. Кумовете имат бунгало под наем за 1г. Всяка година го наемат. Още от петък кума отива за риба с приятели. Така почти целогодишно.

86

Анонимен

преди 1 седмица

Преди време казвам на мой познат, че съм ходил в едно градче в България на море и много ми е харесало. Да уточня, че градчето не е от типа на Слънчака, кухните затварят рано, около 10-11 може би максумум. Плажът е иначе голям, хубав и ходят доста хора. Решава моят познат също да отиде, а след почивката го срещам и го питам как е било. Очаквам да каже, че му е харесало, а той започва: "Оффф, абееее, къде ме излъга да ходя там! То там няма къде да седне човек на обяд да яде и една ракия да изпие!"

85

До 91

преди 1 седмица

И аз това се чудех, но се досетих. Значи....Отиват само да преминат границата и ще се върнат. Да правят калабълък на границата отиват. Щом не отиват в Гърция що ще чакат 5 километра опашка? Хахахахахаха Да дразнят хотелиерите по българските курорти. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха

84

Поизпразнилсекурорт

преди 1 седмица

По плажовете в Крим и Израел стрелят с ракети, но хората пак ходят, а на слънчака и златните - не щат.

83

Ада на чебурашките

преди 1 седмица

Интересно, опашката от коли на Кулата, за къде ли са тръгнали? :))))))))))))))))

82

Анонимен

преди 1 седмица

Всяка година така лъжат и после реват за подпомагане. Алибегов вечно реве за помощи.

81

Анонимен

преди 1 седмица

Сутрин не ударя ли едно шкембе, не съм на себе си !

80

Анонимен

преди 1 седмица

До Morski Ами като не смяташ да стъпваш, не напирай и другите места да искаш да стават като Слънчака.

79

Morski

преди 1 седмица

До 72 Анонимен!Аз наистина не съм стъпвал на слънчака от десетилетия и не смятам да стъпвам! Но черноморието не е само "слънчака", както България не е само София! То заради "слънчака" по БГ телевизии има реклами на Лопедиум, репортажи за "балконинг" и оргии! Щото таргета за туристи на бившите сервитьори от Балкантурист и настоящи хотелиери е много нисък! От всичките красоти на България бившия Балкантурист сервитьор не е избрал нищо ценно, а само алко-туристите!

78

Златен пясък

преди 1 седмица

Слънчев бряг приема за един ден толкова български туристи, колкото Гърция за цялото лято. Честно казано, този човек наистина няма връзка с главния мозък. Пък като се научат да обслужват без да дерат по десет кожи може и да им се получи. Като започнат да предлагат прясна храна з а не от Жанет, може и да привлекат хората.