289

ШвестерЕС

преди 2 седмици

Къде утрепаха 1500 деца ? В Украйна или в Палестина

288

Анонимен

преди 2 седмици

Путин каза! Който разбрал , разбрал за останалите няма да има повторения. Кой какво коментира и кой какво повтаря като папагал не е важно. Има факти и те са че украинските фашисти ще бъдат унищожени.!

287

Анонимен

преди 2 седмици

Байдън като чуе за Путин познайте какво прави

286

ШвестерЕС

преди 2 седмици

Опитвам се да кажа нещо смислено ама не се получава.

285

Сата НАТО

преди 2 седмици

Лъже. Иска да печели време, защото Просията забуксува пред Покровск. Просто иска да разколебае украинците.

284

Анонимен

преди 2 седмици

Вместо да се засрамите и свалите своя диктатор Путин, тази Русия ни вкара в списък на неприятелските държави, заради нашата солидарност с братята украинци. Тя атакува успешно, гена на историческата памет на българите. Украинците също са се били за свободата на България. Това да го проумеят в Русия, но и прекалените русофили в България - тази Путинова Русия не е онази, с която са се били дедите ни срещу османския поробител. >>>

283

Долар

преди 2 седмици

Къде се покри оная копейка де отговаряше "украинска копейка, украинска копейка"? Нещо спря неуспешните напъни да ни създава прякор като неговия и сега го яд! МУ ХА ГА ГА ГА ГА!

282

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 282 "но защо мислиш, че Путин е комплексар" Защото гледа и се учи от Хитлер и Сталин, а си мечтае да е като Петър Първи и Екатерина Велика. Всъщност ще свърши като Саддам или Кадафи.

281

Подкрепям Преговори

преди 2 седмици

С тактически ядрени удари

280

Анонимен

преди 2 седмици

След войната, единственото живо и радващо се на живота, ще останат червеите в дебелото черво на другаря Путин с цялата му чревна олигархическа комунистическа хунта.

279

Е па кви са

преди 2 седмици

Условията: Украйна изчезва от картата

278

Анонимен

преди 2 седмици

До тоти 280. Няма да спорим за останалото, но защо мислиш, че Путин е комплексар? Той ли ти се оплака? И да има комплекси, изобщо не му личи.

277

Анонимен

преди 2 седмици

279, Хабек предлага кагато пече слънце и има вятър да се работи, а когато няма - да се спи. Фолцваген му тегли една майна и напуска Германия.

276

тоти

преди 2 седмици

Тоя е пълен нещастен комплексар и изммник!Още нищо не може да се покаже дока не го тикнат зад решетките!!Руския народ ще се срамува от такъв мушеник,по голям от Порошенко!!

275

Анонимен

преди 2 седмици

А какво става със Зелената сделка, ЕС мина ли вече на зелени енергии от вятърни мелници и слънчеви панели?

274

Любопитен

преди 2 седмици

До Анонимен 277 Какво ще правиш, когато руската фашистка държава започне да се разпада?

273

Анонимен

преди 2 седмици

Русия разполага с неядрени военни средства с които да потопи и да изтрие от лицето на земята цялато джиби. Вие как мислите, заради унищоженото джиби НАТО ще започне ли трета световна ядрена война в която ще умрат 360 милиона американци и половин милиард европейци?

272

Гошо, грамотен съм

преди 2 седмици

и разбирам прочетеното. Предлагам ти да прочетеш написаното от теб "да Путин не е казвал за преговори в Украйна , но е повтарял многократно за преговори за Украйна и спиране на конфликта". Абсолютно правилно. Точно така. Аз се надсмивам над първото изречение в текста и пиша: "Руският президент Владимир Путин не е заявявал, че Русия е готова на преговори в Украйна".

271

Анонимен

преди 2 седмици

Русия провежда СВО на собствена територия която е международно призната, Русия няма войски на чужда територия. А Украйна нахлу на чужда територия, юридически Русия е страна жертва на агресия и има право да се защитава от окупаторите като нанася удари дълбоко на територията на ЕС където се подготват във военни лагери окупационните украински войски и по заводите които произвеждат техника която окупаторите използват, а също така и по енергийни обекти в ЕС които захранват тези заводи.

270

Анонимен

преди 2 седмици

Турция ако модернизира армията си с руски ракети, ПВО, изтребители и танкове може да стане основната военна сила в Европа която да противостои на НАТО. Това ще и позволи да започне война с Израел - отдавнашна мечта на Турция, за което отдавна се подготвя, най-вече ПВО системите на Русия, защото в сухопътна операция Израел няма никакъв шанс против Турция, но е силен в авиацията и ракетните системи.