283

Факт

преди 2 седмици

Вече има много производители.

282

мдааа... льошо

преди 2 седмици

Ти да видиш рашките дишат въздух и от запад и от изток и от север юг... абе от секъде и не се спазват забраните... време е да се спре въздуха за Русия...

281

Бррртттт

преди 2 седмици

До МдаДруго си е застаряващият *** от 14тия етаж на панелката с портрети на Тато и Путин по тънките си стенички да ти обяснява за "подвизите" на великата армия от австралопитеци, която две години буксува да овладее 2 територии на чужда суверенна държава. Друго си е другарю. Ама знаеш ли което е най-доброто в цялата история - ТИ и другите плазмодии и *** като теб на обществото сте кръгли нули. Това, което ви остава е да сте платени руски ботчета, живеещи мизерния си живот под ботуша.

280

Ааахахахаха

преди 2 седмици

До Не се радвайте! Това че са свалили няколко Еф-ки и 2-3 танка не е кой знае каква работа, но "дивизии" подготвяни от Запада на Украинския фронт скоро в близките 5-6 години няма да дойдат. Бавно пристига информацията при тебе ама навсякъде западните военни се оплакват от пълното невежество и тъпота на изпратените укрЪинци. Те завалийките още сричат езика на който трябва да им преподават. А "гениалната" Клоунска НАСИЛСТВЕНА мобилизация изпраща на фронта единствено ДЕЗЕРТЬОРИ, нали ти е ясно?

279

Мда

преди 2 седмици

До 282Браво! Само така! Дори и всичко да се скапва ти си давай кураж! Пий хапчетата и викай ЗИГ... Малко остана....

278

до 278

преди 2 седмици

Да и понеже си принципен ползваш западен телефон или западен компютър да си пишеш тъпите коментари в западния интернет.

277

Не се радвайте !

преди 2 седмици

Че сте свалии 1 ф-16 и сте ударили 2-танка и един БТР ,тази война няма скоро да свърши ,кой знае колко дивизии се подготвят на Запад и другаде по-далеч от искандерите . Ще спечели Харис доставките ще се засилят ще завалят ракети към руснаците па ще пооотстъпят малко ,па пак мобилизации ,па и глад ще има ще мобилизират и московчани ще се почне вайкането па ще се усили па ще стане топло па горещо . Засега мир не се задава ,за отстъпки не се говори значи война !

276

ЦИТАТ

преди 2 седмици

Великобритания (известна още като Обединеното кралство, Англия) е страна на чипс, риба, Мери Попинз и любители на чай. През последните години Англия може само да радва хората, които са сигурни, че всичко на Запад гние и се разпада.

275

телеграм видео

преди 2 седмици

Довършване на изоставено Humvee от украинските окупатори в района на Курск.Още кадри от вчерашната ракетна атака на Лвов.Когато се предаваше, едно от момчетата реши да отнеме оръжието на нашия боец, като по този начин постави своите братя по оръжие, които трябваше да бъдат елиминирани.Авиацията нанесе удари с помощта на FAB-3000 с UMPC по хангарите, където бяха съсредоточени украинските окупатори. Курска посока.

274

Анонимен

преди 2 седмици

Дано Тръмп оцелее до изборите, че срещу него са насочени с всички средства диваците от демоническата партия...

273

Анонимен

преди 2 седмици

Понеже не е сделан в Русия, еф-16 то със западни части се взриви и пилота си изпепели... боенг през ден аварира, щото не е сделан в Русия и тн.. Запада ни построи ракова болница за да ни лекува болестите които добихмве от прекрасните им евроатлантически храни и прекрасните зелени мини и кариери като лунни пейзажи в Панагюрско, браво хвала на евромошениците от ППДБ те се борат с корупцията и са за зелен преход за 9 месеце на власт изсякоха горите на мокс.

272

до 274

преди 2 седмици

Аз съм верен на Цар Освободител -- ама не съм фен на убииците му ! А за освобождението ни са дали живот и украйнци и казаци и румънци и др народи И за да бъда коректен Руските царе при война много добре са използвали подчинените си народи все пак са били империя . А дали Путин е Русия не съм много сигурен ,особено щом опозицията е ликвидирана по всякакви смисъли !

271

Американ

преди 2 седмици

А американски части са "сделано" в Китай, Тайван, Сингапур, Малайзия...

270

до 266

преди 2 седмици

Ти като руски шпион който пие вода от извора може да знаеш по-добре -- само че Аз коментирам написаното --ТО като не е вярно и е лъжа ТИ какво коментираш ! Според теб и самолетни катастрофи да не се разследват ==оня керосин гори много здраво ,висока температура след това какво ровят -- ама си има хора на които това им е работата ! И по-спокойно ще те удари кръвното !

269

Калбо

преди 2 седмици

До ,263 зТи си лицемер трябва да подкрепяш тези които са те освободили от робството а не американците които сега сме тяхна колония значи ти си предателят

268

Анонимен

преди 2 седмици

Руските войски освободиха Заветное в Донецката народна република. Групата войски "Център" ликвидира до 530 бойци от украинските въоръжени сили само за 24 часа. Унищожени са също два танка, един бронетранспортьор, френско самоходно оръдие Цезар и оръдие Рапира.Руският пробив в ДНР продължава. Регионът играе важна роля в логистиката на цялата Донбаска групировка на Въоръжените сили на Украйна

267

Анонимен

преди 2 седмици

Време е да се произвеждат само зелени части в западния свят - такива, дето не могат да се ползват за оръжия.

266

Мда

преди 2 седмици

Не мога да разбера - тия сега хвалят ли се, че било "сделано" с техни части?!Или да се чете -"толкова сме некадърни, че с нашите части руснаците "сделают" пък ние нищо не можем да сделаме...Иначе, като гледам, приключиха подигравките, че на руснаците ракетите били анимация, след няколкото не много анимационни попадения със стотици дали фира, включително и натовци..

265

Анонимен

преди 2 седмици

Само Америка може да гърми с американски части!Това е незаконно! Смърт на руския военнопромишлен комплекс!

264

Руя

преди 2 седмици

Тия да се замислят за мир между воюващите страни в света.Да не създават военни конфликти.Лицемери.