41

до 44

преди 2 седмици

Имотите ми са от ваканционни вили и къщи, като минем през хубави големи апартаменти в София, къщи в полите на Витоша и по-малки апартаменти за под наем. Ниви имам, да, но наследствени- и те ми носят сериозен доход, но не ги споменах в коментара си, тъй като не съм ги купувал аз. Едно време, докато чакачите чакахте да се спука имотният балон, купих четиристаен на последен цял етаж на бул. България за 66к евро. Продадох го за 450к. Купувам, продавам и така. Запазвам смислените.

40

Айляк

преди 2 седмици

Наш'те и те завалиите се учат на реклама и пропаганда. Щото в Европа няма по-лошо място за бизнес от България. Само като ти накацат 20 институции свързани с бизнеса, които да те дерат по-лошо и от османците, и ще ти се иска никога да не си се раждал, ще бягаш с двеста без да поглеждам назад. А пък случайно, ако ти потръгне, тогава мародери тип "Шиши", които дати откраднат бизнеса, пълно. Тръгнеш да си търсиш правата, следствие, прокуратура и съд са частни. Или накратко - никак не става у БГ-то..

39

Анонимен

преди 2 седмици

ако си плащат ежемесечно на зайчарника. който не плаща да потърси в гугъл васил божков, нексо и още безброй примери

38

До 42

преди 2 седмици

Изреди 10 ИТ компании, които са се изнесли от тук, моля. Защото такива НЯМА. Не само, че няма, а постоянно нови и нови отварят офиси у нас заради 10% корпоративен данък. Мечтите са безплатни. Плюй си колкото искаш собствената държава, но нямаш основание. Защо говоря за ИТ сектора? Защото вече е над 15% от БВП и е светъл.

37

Айде да питаме

преди 2 седмици

работниците дали се чувстват в най-добрата държава за започване на бизнес :D

36

Анонимен

преди 2 седмици

Не са двойно паднали чуждестранните инвестиции а 6торно от 3 милиарда на няма половин милиард тая година евро... А тоя с 30те имота, кви са ти имотите ниви у Силистра ли, щото 1 милион ти е един сносен мезонет в София на зелено...

35

ГАД

преди 2 седмици

Хахахахах егати ВИЦА !!!

34

До34

преди 2 седмици

Сумати чужди фирми се изнесоха от България и си оставиха по някое офисче, бе големи мрънкачи тея чужденци ве, що така, снощи гледах шеф на адвокатска кантора в Германия аъветваше клиентите си, в България инвестиция само ако можеш да я изнешвш до седмица, хахахаха големи мранкачи тва чужденците ей, хахахаха.

33

Зевс

преди 2 седмици

Хаха, първи Април отдавна мина, иначе според статистиката за тази година чуждестранните инвестиции са паднали двойно. Големите бизнеси откриват заводи в Румъния и Сърбия, нас ни заобикалят като дявол църква понеже знаят, че тук първо им искат едни милиони под масата, после всичко останало.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Да пълно е с тарамбуки и финландци, ако не те окрадат, направо ще те пречукат... иначе за бачкане не се събуждат сутрин за под 5к нето в края на месеца. Ако ти се отваря бизнес с шафpaнтии и бЕло вече е друга работа...

31

до 36

преди 2 седмици

Да, знам. Слушам 20 години как ИТ секторът се пука. През тях успях да вложа над 1м в инвестиционни фондове и да си купя над 30 имота- няколко пъти съм го написал тук. Затъваме, да. Аз мисля за пенсия вече, вие си пейте как потъваме :)

30

Vs

преди 2 седмици

Не е много ясно защо! От едната страна на везната е брутално ниския данък(10%), но от другата (която вече 35 години седи в най-долно положение) е парите за подкуп(корупцията) и несигурната обстановка! При тези положения е съвсем видно, че статията е поръчкова, или написана колкото да я има!

29

до 34

преди 2 седмици

Утре ако намерят по-евтино местенце с що-годе добри специалисти и ит сектора ще се изнесе от тази дупка

28

Анонимен

преди 2 седмици

Да имаме много квалифицирана работна ръка тука, пълно е работници тип инжУнерите на меркел, ултра квалифицирани.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Мда, очаквано поведение на неграмотни авcтpaлопитеци в коментарите. Само едно око да хвърлим на ИТ сектора и кои известни компании имат офиси тука е достатъчно да се разбере каква е бизнес средата- отлична. Ама така си е българинът- това не можело, онова- не ставало. Мрънкач цял живот. Луната, Марс, Сорос и планът Ран му пречат да успее.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Затова ли всички ни заобикалят!? Та дори и предпочитат държави, които не са в ЕС за инвестиция (Сърбия примерно)!?

25

Анонимен

преди 2 седмици

хахахахахаххахаха

24

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Естественно,че България е добра за бизнес. Ултра беден народ и ултра богати евреи,които упражняват основното си занимание,а именно робовладелчеството. Включая куп типични аврамистически холокости. Хей так, харесва им да сме мъчени и нихилиране. Еврейска забава,дами и господа!

23

До6

преди 2 седмици

Сигурно и чуждите инвеститори като кокакола мишлен и другите са любители на парцицата, че избягаха от България.

22

Анонимен

преди 2 седмици

държавата на робите и охраняваните политици, как нема да е добра България?...