257

Анонимен

преди 2 седмици

Дано да е вярно. В медиите излезнаха няколко клипа с призив на френски и американски граждани, които искат държавата им да се управлява от някой патриот като Путин.

256

sf

преди 2 седмици

защо само с този не до раслек ни занимавате. скоро ще му счупят черепната кутия. а недоимперията подготвя великоскрепните си организми за фарш! което е добре - ще се затрие семето им!

255

Анонимен

преди 2 седмици

Българите казват че Украйна била държава 404 дето е с 40 милиона население а те са 6 милиона с пенсионерите турците и eтноса :D

254

Анонимен

преди 2 седмици

В края на октомври 1917 става октомврийският преврат и Ленин се завръша в Петроград. Но пък Зиновиев заминава за Москва по революционни дела. от там той пише на Ленин: "Илич! Свърших всичко, което си ми възложил. Което не успях, ще свърша. Тук е много трудно и сложно, но ме стопля мисълта, че само след няколко дни ще се видим и ще се прегърнем. Нали пазиш нашето гнезденце? Нали не водиш там други? Надеждата, че си ми верен ме стопля. Целувам теб и твоето марксисткоДупе. Твоят Гершел".

253

Анонимен

преди 2 седмици

>>> "Скъпи Вова! Ти не отговаряш, вероятно, си забравил своя малък Гершеле... А аз приготвих за нас едно чудесно кътче. Може да прекараме там, колкото си искаме. Това е прекрасна квартира, там на насще ни бъде добре, и никой няма да пречи на нашата любов. Ще бъде като преди. Спомням си, какво щастие беше за мен да те срещна. Помниш ли как в Женева се криехме от тази жена. Никой няма да ни разбере, нашето чувство, нашата привързаност. Ела час по-скоро, чакам те, мое цвете. Твоят Гершеле"

252

Анонимен

преди 2 седмици

Путин ще пykнe а след него ще е потоп. България така и не можа да влезе в правилния коловоз благодарение на антибългарите ***.

251

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 306 Колко безмислен е живота на руските наколенки. По техните собствени думи, всичките им писания са "чешене на езици".

250

Руски младеж

преди 2 седмици

Аз съм на 27 години, започнал съм да оредявам кубето, русоляв съм и съм нисък. Моят идол откакто се помня винаги в бил г-н Владимир Путин.

249

Анонимен

преди 2 седмици

Много лафове - пълна торба с ку уррове.. Каквото и да коментираме, няма как Украйна да спечели срещу най-силната ядрена държава. Всичко друго е чешене на езици и пикаене срещу силен вятър.

248

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна е една фашистка държава. Наскоро освободителната руска армия откри около Луганск лагер подобен на концентрационните нацистки лагери с клетки и стаи за мъчения на рускоговорящи хора.

247

Анонимен

преди 2 седмици

Там в колибата взаимоотношенията между Ленин и Зиновиев получават своето развитие. Те прекарват насаме много време и, очевидно, това главозамайва Зиновиев. Защото през септември от Петроград той пише до Ленин, който е във Финландия: Скъпи Вова! не можеш да си представиш, колко ми е мъчно без теб, колко ми липсват нашите ласки... Ти може да не повярваш, но от както замина, не съм докосвал никого. Можеш да бъдеш абсолютно сигуренм в моите чувства към теб и в моята вярност.>>>

246

До Сата НАТО

преди 2 седмици

Човече,обадете се на съседите да извикат линейка,изглежда получавате инсулт,пишете несвързано и с много грешки..!

245

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 298 "С будно и умно младо поколение" Откога зомбитата отиващи да *** за дворците на руския фашист се смятат за "умни и будни"?

244

Анонимен

преди 2 седмици

Щом Ленин е почивал, какво е правил там Зиновиев? Защо са се усамотили? Защо в биографията се описват такива детайли, като по коя улица е минавал Ленин, през какъв баир е преминал, каква яма е прекосил, кой е бил до него в този момент, но се премълчава едномесечното прекарване със Зиновиев?

243

Анонимен

преди 2 седмици

Да е жив и здрав Путин. Така се прави и потдържа силна държава. С будно и умно младо поколение, а не с джендери като западняците.

242

Сата НАТО

преди 2 седмици

Просията издъхва и ко пелетата на руски индианки и низши *** пищят хорово. Е, не става с пищенце, свинособаки, търчета на фронта!

241

Анонимен

преди 2 седмици

В биографията четем "Ленин е бил затрупан с работа, писал е статии" Да Ленин наистина написва няколко статии, за които са били нужни 5-7 дни. Но в колибата Ленин престоява до 6 август. Четем по-нататък: "Ленин се разхожда, излежава се на слънцето, привечер лови риба" С други думи Ленин почива един месец и после заминава за Финландия.

240

Анонимен

преди 2 седмици

До Курск за 3 дни Горкия. ВСУ така ви бръкнаха с атаката в Курск, че кошмари сънувате. Тоя резил руския фашист в Кремъл никога няма да ги измие.

239

Курск за 3 дни

преди 2 седмици

Как сте ваксинирани с файзер укросополи? Печели ли Украйната? Печели мадypи печели, свърши за 3 дни настъплението, укропитеците сега ще наторвяват руската земя, какво стана с пи ар акцийката на която така скачахте, какво стана с предишните партенки, на които вярвахте?

238

Анонимен

преди 2 седмици

ЗИНОВИЕВ ДО ЛЕНИН: "ЦЕЛУВАМ ТЕБ И ТВОЕТО МАРКСИСТКОДУПЕ" "Украйна молода", 22 октомври 1995 г. Препечатва се от орембургския вестник "Русский взгляд". Автор е Н.В. Соколов, к.и.н. Тя е публикувана в 6-то издание на "В.И.Ленин. Биография" (1981г.) Там пише "На 8 юли 1817 Алилуев и Сталин изпращат Ленин до гара Разлив където Ленин се настанява в плевнята на работника Н.А. Емелянов. (Властите търсят Ленин като престъпник) и превозва Ленин с лодка през езерото до една колиба където е Зиновиев!