125

Toi

преди 2 седмици

Рашките радиостанции не успяха да си изобретят-сега лекарство против стареене ще измислят! Чакам да си купя!

124

Анонимен

преди 2 седмици

Армянский премьер-министр Пашинян объявил о намерении выйти из ОДКБ, а также провел совместные военные учения с США на территории страны. Сербия продавала оружие западным странам, которые могли использовать его против РФ. Эта деятельность принесла Белграду 800 млн евро.

123

Мужик

преди 2 седмици

Няма вечен диктатор, рано или късно жужето ке пykне и ще отиде в пъкъла където му е мястото. Страха е от това че Бог не прощава и със сигурност ще ври в казана цяла вечност за всичките yбuйства които е направил. Може и да удължи агонията някое хапче, но крайния резултат всички го знаем.

122

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Путин, ако иска дълъг живот да остави всичко и да иде в Япония на един малък остров, където всички стари там са над 100 г.

121

Анонимен

преди 2 седмици

Българската журналистика какъв бисер е сътворила . И то без помощта на такива светила като Гарелов . Светла му памет -обективен и реален журналист . Май някои е диктувал . *** за посещението на жужето в Монголия и дума не продумват . За Брикс и опашката пред вратата

120

Ония в Кремъл

преди 2 седмици

не спират войната, за да не отговарят за убийствата на милионите в Сирия, Грузия, Чечня, Украйна, Газа, Израел, Ливан и т.н.. За милионите емигранти залели Европа и цял свят. За причинения хаос на световните пазари, за разоряването на десетки милиони семейни фирми. Но войната ще спре, защото икономиката на Русия рухва. И поробените отпреди столетия народи ще се отделят и ще ползват богатствата си за собственото си развитие, а не за милиардните банкови сметки на Кремълските криминални по света.

119

от 107 г. насам

преди 2 седмици

Русия изнася революции по света, воюва, избива десетки милиони собствено население с глад, партийни чистки, в Сибир, с примитивно здравеопазване и психически терор. Най светлите умове на Русия редовно емигрират. Тираните се страхуват от мислещи хора и ги преследват. Търпят само страхливи поданици. И до ден днешен по света се печатат повече книги, вестници и списания от руски емигранти, отколкото в цяла Русия. Русия постоянно губи мислещите си хора. Остават заблудените, страхливите, примирените

118

Анонимен

преди 2 седмици

До 136Един път имал двойници, един път стареел, последно кое от двете)))И ДВЕТЕ.

117

А против глупеене

преди 2 седмици

Моше, а правда, что Россия покупает морковь и яблоки у Израиля? Правда. А почему сами не выращивают? Да не знаю. Земли наверное не хватает! Как да научим кърлеж да пасе трева ? И как да се очовечи Русия в обозримо бъдеще ? ЕДВА ЛИ, ДОКАТО НЯКОИ ЕКЗЕМПЛЯРИ В КРЕМЪЛ НЕ БЪДАТ ВЪРНАТИ ОБРАТНО В МОСКОВСКИЯ ЗООПАРК, ОТКЪДЕТО ГИ ИЗТЪРВАХА ПРЕЗ 1999 !

116

Расийски учен

преди 2 седмици

Против остаряване не намерихме но ще му увеличим токчетата и ботокса!Бля..

115

Боци

преди 2 седмици

Каквото и да правят блатните, България е била,е и ще бъде в пъти по добро място за живеене. Дори след като блатния се разпадне и изчезне от лицето на земята.

114

Филанкишията

преди 2 седмици

Въпреки че България е формално демократична държава, тези фактори допринасят за усещането, че реалната власт е в ръцете на малък кръг от хора, което може да се възприема като форма на диктатура. Това е сериозен проблем, който изисква структурни реформи и политическа воля за промяна.

113

Ф

преди 2 седмици

А за дементиралия перко кво разпраат ша са опрай ли?Или ша ръкомаха ,като улав въргаляйки се из вашингтонския лес.

112

абе

преди 2 седмици

колко и да мислят нема да доживееш да се подмладиш

111

Анонимен

преди 2 седмици

Жужака ще пукне от гадна, мизерна смърт-или като Чаушеску или като Кадафи!! Едно е сигурно-в края ще напълни гащуните с мръсната си вътрешност!! От страх!

110

от БАН

преди 2 седмици

Един път имал двойници, един път стареел, последно кое от двете? Или и двете? Търсят може би да подмладят двойниците, че много пият и се сбабичосват?

109

Лаборант

преди 2 седмици

Отдавна има таблетки и течни препарати, които ти позволяват да не остаряваш. Едната от тях се нарича Цианкалий.

108

Иван

преди 2 седмици

Кравари, нали разбирате, че сега руснаците ще живеят по хиляди години и коршуми няма да ги ровят и ще са вечно млади и жените им ще раждат по 400 години.

107

Мазен джaнгaл

преди 2 седмици

Колко дава на коментар собственика на ГНУУСС.БГ? Бабвлка Неелкаа има ли дълбоко гърлo?

106

Анонимен

преди 2 седмици

Беше умрял после болен от рак, в болница , изолиран и не змам си какво. Сега след посещението си в Монголия на мисирроците им е поръчана поредната простотия.