93

Крепостни?

преди 2 седмици

Шефчето на АзГ Хьоке обясни ли на тия "галсоподаватели" каква е символиката на това да пристигне на руска Лада, или на крепостните не се дължат обяснения?

92

Анонимен

преди 2 седмици

И аз съм нормален, демек нацист според лгбт.

91

Анонимен

преди 2 седмици

Укропия ше падне )))

90

Анонимен

преди 2 седмици

В Германия, Европа да не са свързани с централната ***-мрежа?!! Абсурд!!!, Та това е само в Русия или както разширените фисури я описват - Рашка-говняшка, а щом е така значи Карслсдорф, че даже и Вакарел са руски по тяхната логика...В Дания и във Финландия почти няма село с централна канализация и всяко евро-*** пада в руска дупка..., но това няма значение....

89

Анонимен

преди 2 седмици

До Е,бравос Е те АзГ явно това разбират под да си върнат държавата - да я подарят на престъпници под контрола на Кремъл (то какви други биха се съгласили на това?)

88

Нео-нацист

преди 2 седмици

Ако ВСВ беше спечелил Хитлер, сега щяхте да четете съвсем разлияна официална история. Хитлер беше един от най-великите лидери в човешката история, само за 6 години превърнал една разорана и ограбена от еврейските банкери държава в супер сила. Точно след 100 години Германия пак ще роди нов Хитлер да довърши започнатото от неговия предшественик. Подгрявайте газовите камери и крематориумите (все еврейски лъжи, но да претендираме, че им вярваме.)

87

Анонимен

преди 2 седмици

Вместо у Германия , вече ще ходите на работа у Русия ,бе....РАДВАЙТЕ СЕ!

86

Е,бравос

преди 2 седмици

Щом съден за порнография е получил гласове оттам,всичко им е наред!

85

Анонимен

преди 2 седмици

До До 59=== Това е пораженческо мислене и е изключително вредно,ако искаме да спасим РОДИНАТА СИ от сатанинските домогвания на предателските партии ГЕРБ,ППДБ,ДПС! Има национално отговорни партии,които не са участвали във властта,не са ограбвали народа ни,не са предавали интересите на държавата ни на чуждите си господари,не са ни заробвали с милиарди заеми,които харизват на фашистка укра докато народът ни измира от глад и мизерия! Такива партии с подкрепа на СУВЕРЕНА ще спасят БЪЛГАРИЯ!!!

84

Анонимен

преди 2 седмици

Нема вече зависими от Русия , ами грабвайте боята да се пребоядисвате , пак...!

83

Анонимен

преди 2 седмици

Русофилите се кефят, защото са същите жалки бачкатори като тия немски аутсайдери, ама не схващат, че нацистите ненавиждат голташка Русия ахахахахаххаха

82

Ха-ха

преди 2 седмици

И в Германия има местни реднеци. Братята им в САЩ гласуват за Тръмп, а тия за някаква Алтернатива, която и те не знаят каква е!

81

Анонимен

преди 2 седмици

Щом е толкова малко селцето,без магазин,без аптека и без автобус,да бяхте публикували колко човека са тези 72%? Вероятно е да са 7-8 от 11-12 жители! За балъци ли ни вземате,та драскате тези глупости?

80

Лило

преди 2 седмици

Вярвайте ми така ще стане след някоя друга година, че ще ни управляват крайно десни, защото всичко започва да стана много либерално да и да се пропагандира. Да се подкрепя Зеления и постоянно да му се дават пари, а хората от другите държави да плащат цената. Същото важи за Урсула и въпросния Шолц....!!!!!

79

Анонимен

преди 2 седмици

3a kвagpaтнaтa rлaвa kpъrлa нyлa...

78

Анонимен

преди 2 седмици

А стига бе в развита Германия ,моторът на Европа хората по селата били със септични ями и външни тоалетни !!!

77

Тъй, тъй!

преди 2 седмици

Нямат нито бар, нито магазин, нито лекар! Но си имат AfD! Това име достатъчно!

76

неждувременно

преди 2 седмици

Територията на Украйна намалява с всеки изминал ден.

75

Точен

преди 2 седмици

Нашите печелят, време е за Възраждане. Бил съм немалко време в Немско и ми е ясно защо хората гласуват за Алтернативе. Стига манипулации, че са фашисти, това са хора, които обичат народа си.

74

Анонимен

преди 2 седмици

Дако викат, че не са нацисти, явно се стегат пак да ходят до москвето. Тоя път щатите и англичаните нема да помагат на голташка пРосия