132

Онзи

преди 2 седмици

Русия е ВЕЛИКА, Путин я изкара от калта в която бе вкарана от юдата Горбачов и пияницата Елцин.

131

Анонимен

преди 2 седмици

Всички русофили са с наднормено тегло във фалиралия ЕС

130

Разбира се

преди 2 седмици

Чугунените глави от КГБ не се променят! Като цяло има и свястни и умни руснаци, но са малко! Повечето са от тези дето правят каквото им кажат, хора без мислене!

129

Анонимен

преди 2 седмици

Турция подаде молба за присъединяване към БРИКС. Това означава ли, че краят на НАТО се вижда? Може ли хем в БРИКС, хем в НАТО?

128

Анонимен

преди 2 седмици

Санкциите не попречиха, Европа остава най-големият потребител на руски ВПГ, заяви Международният газов съюз. В същото време Москва намира нови купувачи и планира да заеме 20% от този пазар до 2030 г. Според МГС през 2023 г. Катар е продал 128 милиарда кубически метра газ, САЩ - 127, Норвегия - 120. А Русия - 139 (първо място).

127

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 126 ,,Пътуват си НА Шри Ланка...'' ахахахаааааааааа,у би так само по това изречение ти личи от кои села си и явно никога не си излизал от там.

126

Анонимен

преди 2 седмици

А какво става с надеждата? Има ли надежда широкомащабната трансгранична офанзива на държавата Украйна и нейния легитимен президент Володомир Зеленски да стигне Курск и да вземе Курската АЕЦ и Русия да бъде принудена да ги размени за Крим и териториите от 1991г и Русия да претърпи стратегическо поражение и да бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите западни цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

125

Анонимен

преди 2 седмици

Тука някакъв еврогейзер се размечтал за референдум в Курск. Абе тия урки са навлезли на няма и 20 км от границата, какъв референдум те тресе бе. Ек това еврогрйтаците сте пълно отчаяние.

124

още добри новини

преди 2 седмици

Според мен и тази зима няма да измръзнем, винаги ще се намери газ за отопление, макар и на високи цени, икономикатата в ЕС така и така спира да работи, заводите се изнасят, промишленото потребелние на газ намалява и ще има повече газ за битови нужди. Това е добра новина, нали?

123

Анонимен

преди 2 седмици

Ситуацията на фронта придобива катастрофални измерения за Украйна.

122

Анонимен

преди 2 седмици

Е вовчо поне затвърди, че голташка пРосия е втората армия и в Украйна и в голташка пРосия хахахха. Но поне настояваше НАТО да се върне в границите от края на 90 те, а те па не го разбраха и се разшириха с още 2 държави и нови 1200 км сухопътна граница с пРосията. Нищо де медведа обаче обеща на kAпейките, че ше фръли атома и те се кефят и го възхваляват.

121

Анонимен

преди 2 седмици

БРИКС ще си правят тяхна валута която ще се казва Юнит и ще има златно покритие . Само арабите да не ни искат златото за да си купим нефт .

120

добра новина

преди 2 седмици

Копейките всеки ден чакат ЕС да се разпадне, но ето че и днес ЕС не се разпадна. Това е добра новина, нали?

119

болшевик

преди 2 седмици

Тъпо е руснаците да слагат портрети на Путин приживе на обществени места и в държавни учреждения.На тяхно място трябва да са портретите на загинали бойци герой в СВО.Ако имах възможност да се срещна с него бих му го казал.

118

Анонимен

преди 2 седмици

"ЕС мина ли вече на зелени карбан фри енергии от слънчеви панели и вятърни мелници?" - Още не е, но според последните изказвания на Хабек, силно се надява. Той каза, че еесовците ще работят, само когато има слънце и вятър, а когато няма - ще спят.

117

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко се развива в полза на ЕС, летищата, ресторантите и хотелите са пълни, хората си бутат пълните колички, пътуват си на Шри Ланка и се наслаждават на живота, обичат се, разхождат си кучетата, кономиката на ЕС се развива, заплатите растат и никой не се интересува от Русия. А икономиката на Русия е в колапс, финансовата и система е пред рухване, Украйна уверено печели на бойното поле докато Русия е изтощена и грохнала след 2 години военни загуби, Путин губи доверие и скоро ще бъде свален от изгладнелите руснаци.

116

Анонимен

преди 2 седмици

В допълнение към голям брой военнослужещи от ВСУ, няколко чуждестранни инструктори от Швеция бяха убити по време на ракетна атака срещу учебния център на Корпуса за комуникации в ПолтаваЗа това пише Брита Елвангер, чуждестранна доброволка, която работи в интерес на въоръжените сили на Украйна и е учила с починалия инструктор в един от шведските университети.

115

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен - "Основната и Главна " цел", на Запада е.Да Унищожи Русия всякак!" - това не е самоцел за Запада, въждате ли, запада мрази Русия. Такъв е бизнес модела, обществения модел на запада - постоянно да се разширява за сметка на евтини ресурси, преди от колониите, а сега няма от къде освен от Русия. Последните колонии станаха независими 60те, и 80те години вече капализма рухна. Тогава Горбачов им даде глътка въздух, но сега е на живот и cмъpт - ако Русия не бъде унищожена със запада е свършено като общество на благоденствието.

114

Анонимен

преди 2 седмици

Е убаво ама гледам, че само кремлините надават вой а на Запада не му дреме. Путинарко ако ще да спира войната то колхозниците *** а Запада си дава старите оръжия на урките и военнопромишления комплекс заменя всичко с ново оръжие. Добре, че беше путинарко, че НАТО в Европа беше в будна кома но сега се превъоражава скорострелно в което участват и kAпейките. Но и те предпочитат това пред алтернативата да идат в голташка пРосия в тинята. Нито една kAпейка дори опит не направи да отиде в пРосията

113

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на Вовка - превърна най-богатата на ресурси държава в китайска провинция ...А най-големия му "успех" е- че света видя реалното състояние и възможности на втората в света армия - смеееех..И с това не се изчерпва - но браво Вовка- рашистите и поколения след теб ще плащат и ще им държи влага - цял свят вижда какво се случва и до къде я докара - път без изход