184

Мечо Пух

преди 2 седмици

Навремето единглупак Брусилов бавно и методично напредвал с гръмки хвалебствени успехи срещу Трудовите войски ( сръбски пленици чехи ала Швейк и роми )на Австрия Унгария ...И го заболи в Жп възела в Ковец(Ковно) на река стохотка и руската гвардия заминала на тор ...та и сега Гераската пълзи към Вовчанск Като и на кокошките е ясно че е самоубийство ...А в тила му е и завзетия район в Курск ...

183

Анонимен

преди 2 седмици

Русия сме я били в световна война и от опит се вижда че сега ще я набие и Украйна Знаем и и кътните зъби А Украйнците я знаят още по добре що за циганскомилиционерскакочина е

182

Анонимен

преди 2 седмици

Щом се появява такава новина в купена медия от третополовите дегенерасти, значи са го осъзнали. Трябваше им има-няма месец.

181

Мечо Пух

преди 2 седмици

Все повече се Убеждавам че русофила е глупаво нещо . Пространството Курск Белгород е ТИЛОВ район на Северната армия с навлизането в него всякакви маневри на тая руска групировка стават Не просто опасни Ами направо Гибелни за нея ...Та жп линията Курск Белгород е главния път за снабдяване на целияцигански катун дето се нарича армия на Рф без него не биха получили нищо от тила и резерва си...

180

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна Ще спечели войната и за справка Севера преди да навлезе в Юга Също не би спечелил

179

Юлиян до Кравар..

преди 2 седмици

Коментарът е написан в атрактивен стил,находчиво,но с нищо няма да помогне,още повече да промени хода на военните действия."Дърво по дърво,хендек по хендек",село след село,град след град Украйна губи,отстъпва.Някои редки,временни успехи могат да забавят края,но не и да го предотвратят.А вие си пишете."Славете",възхвалявайте,но това битки не печели.Още по-малко войни.

178

Ястреб Османлията

преди 2 седмици

До ГЕРОИАМ СЛАВА - Пиши на грамотен български език и след това идвай по форумите да раздаваш оскъдния си акъл. Такива умно-красиви неграмотни зарзаватчии-стратези в страната бол, с булдозер да ви ринем по 28 часа на ден, пак няма да смогнем. Грабни си книжка по български език и граматика, едно дефтерче, и почвай да лижеш мастило, зубриш български език, правопис и гмуркаш в дълбините на граматиката на българския език. Сполай ти!

177

До Победителиа е ясе

преди 2 седмици

Ха,Ха,Ха!Имали такава дъжава Украина?Сега благодаение на Владимир Зеленски и население няма да има.Жалки либералчета,що не вземе да се гръмнете!!!

176

Анонимен

преди 2 седмици

банда одръпани укро мишоци, скрити дълбоко в миши дупки, тормозейки цивилното населени- дните им са преброени, всички ще умрат в агония и страшни мъки

175

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

Чакайте вожда Пу Тин да ви оправи, ей сега ще спретне една четиридневна специална операция в Курск. Очаквайте дневните доклади как руснаците героично са превзели две дървета и са обградили пейката в парка с "минимални" загуби от 20 танка, 500 войника и една подводница. Рускините не могат да ги раждат с това темпо ама напредват, поне още малко.

174

Юлиян

преди 2 седмици

Статията действително е написана трезво и правдиво.На евроатлантиците естествено няма да им хареса,но това е положението."Рейдът"на украинските части на руска територия бе изненадващ и успешен в началото,но негативните последствия от това"разтягане"на фронта,на фона на недостига на"жива сила" в украинската армия,закономерно започнаха да излизат наяве.

173

Анонимен

преди 2 седмици

Руснака продължава да плаща на американски продажници за да публикуват глупости от които никой не се интересува в САЩ, но топлят сърцата на русофилите зажаднели до крайна степен за някакви позитивни "новини" за химерични руски победи. Русия нищо не постигна за 2,5 години освен загубата на 600 хиляди солдата и 70% от наличната си военна техника, но тук се твърди че Украйна нищо нямала да постигне в Курс за да се прикрият закубите на руските нещастници в Украйна.

172

someone

преди 2 седмици

Много трезва статия, Русия въобще няма да се впечатли от оръжия и акции, бавно дори мъчително ,но методично ще си връща всичко, както са го правели и Втората световна, преговори и отстъпки няма да има.

171

Хаахх

преди 2 седмици

Пишейки в Politico , журналистът Джеймс Кърчик твърди през 2016 г., докато коментира връзките на Доналд Тръмп с Русия, че The National Interest и неговата компания майка са две от най-симпатичните към Кремъл институции в столицата на нацията, дори повече от московския център Карнеги

170

Юлиян до 180

преди 2 седмици

Ако Украйна "уверено побеждаваше" нямаше със скърцане на зъби от злоба да се пишат,въпреки явното нежелание,статии като тази и да се слагат такива заглавия.

169

Курск

преди 2 седмици

9000 укри и техника за десетина милиарда на кайма за по-малко от месец натоффски месен щурм.

168

Юлиян до 175

преди 2 седмици

За два,не за три.Руските десантни части бяха там,в предградията на Киев.Путин ги върна обратно.Защо?Питайте него.

167

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 179 Не е вярно, кpaвapче, превзеха Киев, Николаев, Харков, да се готвят Одеса, Берлин, Париж, Лондон. До края на годината и Вашингтон. Ние четем проверени източници, не сме като вас евроджeндъpите.

166

Анонимен

преди 2 седмици

В момента Украйна уверено побеждава по всички фронтове и разбива човката на Русия в Курск, но руските петоколонници фантазират, за да избягат от реалността.

165

Анонимен

преди 2 седмици

Киев не е превземан. Руснаците стигнаха до Киев за 3 дни, и Украйна клекна и се съгласи на преговори. Тогава руснаците в знак на добра воля се изтеглиха и започнаха преговорите в Истанбул.