35

Анонимен

преди 2 седмици

Решението е незаконно.Ще бъде върнато от съда.Това е смешна история, направо трагична.Има ли право в тази държава?Все едно да кажем, че един човек е двама едновременно.Има ли две БНР та, БНТ та, две министерства на образованието....Две правителства.Две Българии има ли?

34

Анонимен

преди 2 седмици

КАК ТАКА ЦИК ЩЕ ОБСЛУЖВАТ ДОГОН РАДЕВ УВОЛНИ ГИ НАЛИ УВОЛНИ КАЛИН СТОЯНОВ КИРО КЪДЕ СИИЗБОРИТЕ

33

анонимен

преди 2 седмици

Това е краят на агент Сава от репресивната ДС. Доган май не е от турски произход. ДПС на Доган изгони българите, и е чиста етническа партия.

32

Кукундрел

преди 2 седмици

Тези регистрации незабавно трябва да се оспорват пред съда от всички останали участници в изборите. Не може да нямат регистрационен номер, противозаконно е. Как така за всички ще има регистрационен номер, ама точно за тия няма да има. Участието и на двете ДПС-та в изборите е нелегитимно.

31

Бренда

преди 2 седмици

Пред съда при това положение Пеевски е с по-голям шанс да спечели като единствен председател на парламентарната им група,което е отразено в протоколите на Народното събрание,а до съд каквото и да реши ЦИК ще се стигне.Отделно макар и да не го признаватот ЦИК поради липса на изрична норма в Изборния кодекс Пеевски ги е подал и електронно не се знае съдът също какво ще реши,в смисъл дали не е първи.

30

Анонимен

преди 2 седмици

Пеевски от толкова ангажименти покрай ДПС и БСП , някак забрави Герб , но сега след регистрацията , започва и тях да разпада .

29

Анонимен

преди 2 седмици

До 17 коя е правата вяра 17 ДОГАН ДА ЖИВЕЕ В НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА И ДЕРИБЕИТЕ ОКОЛО НЕГО АТИ 17 ДА СИ БЕДЕН ХАХАХАХА С ТВОЯТ ГЛАС ПРАВИШ ТЕЗИ НЕСМЕТНО БОГАТИ ЗА НИЩОПРАВЕНЕ 17

28

Анонимен

преди 2 седмици

гласуваш за едното ДПС, отчита се на двете

27

Еееее, така де

преди 2 седмици

Де що имаше партия у нас през последните 34 години или се разцепи, или отлюспи от себе си всевъзможни дъщерни партийки и организации. Само ДПС се кипреше монолитно. Крайно време беше и те да се разцепят, защото с какъвто се събереш такъв ставаш. Едни наивни хора дойдоха тук от Анадола, хареса им и останаха 600 години на специализация по българските земи. Това не може да остане без резултат.

26

КОЕ БСП РЕГИСТРИРАХА

преди 2 седмици

БСП-РЕШЕТНИКОВ, ИЛИ БСП-ПУТИН?

25

Анонимен

преди 2 седмици

Имам чувството , че най -големите бандити ги оставят в България "под домашен арест " и те няма къде да мърдат и решават да управляват държавата по свой образ и подобие .

24

Анонимен

преди 2 седмици

А какво ще правят с партийната листа като подадат две за изборите?!----Две бюлетини за ДПС. Избирателите и преброителите да се оправят както могат.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Значи Доган владее ЦИК РАДЕВ ИЗБОРИТЕ ЧЕСТНИ ЛИ ШЕ БЪДАТ ЩОМ ДЕРИБЕИТЕ НА ДОГАН ПРЕВЗЕМАТ ЦИК С ПОМОЩА НА ТАЗИ ТУРСКА ГОСПОЖА

22

Анонимен

преди 2 седмици

Два ЦИК-а ли има в тая държава, че приемат "паралелно" документи на две партии? Щото пък в ПИК пише, че ги приели "едновременно". Единия ЦИК да си ходи!

21

Cpt. William Lynch

преди 2 седмици

ОСТАВКА! ЦИК СА СЛУГИ НА ТУРСКИ ПАРТИИ!

20

Анонимен

преди 2 седмици

Бойко си мисли , че двама се карат , третият печели , но Пеевски съвсем скоро ще разцепи и Герб .Той е тръгнал с цялото си туловище срещу всички .

19

Анонимен

преди 2 седмици

Как така приемат две регистрации за една партия? А какво ще правят с партийната листа като подадат две за изборите?!

18

Айляк

преди 2 седмици

Е тука вече Дебилянчо гръмна. Щото ДуПаСе "Меди" има електорат, а ДПС "Глиган" има само вълнЪ на гъ.Ъ...

17

търговище

преди 2 седмици

Много разправия за нищо. Все едно ние прововерните ще гласуваме за г-н Пеевски? Вярно, много направи за движението последната година-две, но с тези си действия напоследък, няма начин. Ние ще си гласуваме за г-н Доган, за правата вяра, ние си знаем.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Тази с турската госпожа защо не е уволнена как така ще вкарва депутати на работното място на ЦИК РАДЕВ ЗАЩО НЕ ПОИСКАШ ДА Я УВОЛНЯТ ЧЕСТНИ ЛИ ЩЕ БЪДАТ ИЗБОРИТЕ