122

Анонимен

преди 2 седмици

До Позор за нато и сащ - Я кажи в тази война колко руснаци се простиха с живота си и колко войници от НАТО-вски държави. Като сравниш двете числа ще разбереш кой какво губи. Да, НАТО изгуби някакви стари оръжия, но хора от НАТО почти (с изключение на някой друг наемник) не са изгубени. Та така... НАТО такъв номер погоди на Русия, че свят им се зави. Нали украинците са руснаци. Да ги броим ли и тях в руските загуби на човешка сила? После НАТо губели. Ти живота на руснаците за нищо ли го нямаш?

121

Анонимен

преди 2 седмици

В БРИКС са мощни икономически държави! Русия е на четвърто място в БРИКС!

120

Кириакос Митсотакис

преди 2 седмици

ГЪРЦИЯ НЕ ПРИЗНАВА ТОЗИ ДОГОВОР , И ИМА ПЪЛНИ , ВСЕОБХАВАТНИ , И МЕГА-ДЕТАИЛНИ ПРОВЕРКИ НА ВСИЧКО ТУРСКО = НА НАШИТЕ ГРАНИЦИ .

119

Кириакос Митсотакис

преди 2 седмици

ТУРЦИТЕ===ВЪН от ЕС....ГЕРМАНИЯ сама си подписа ДОГОВОР ЗА БЕЗМИТНИ СТОКИ И МИТА ОТ ЯНУАРИ 1996 С ТУРКИЯ........ВЪН ТУРЦИТЕ ВЕДНАГА ОТ ЕВРОПА.....БРИКС==ШЕ ВИ ОПРАВИ *** ...ГЕРМАНИЯ Е ВИНОВНА ЗА МИЛИОНИТЕ ТУРЦИ В ЕС...И ЗА ТОВА ЧЕ БЕЗПЛАТНОО МИНАВАТ КАЛПАВИТЕ КАНЦЕРОГЕННИ СТОКИ .(ТАМ НЯМА ЕС СТАНДАРТИ, А ПЪК СТОКИТЕ ИМ МИНАВАТ БЕЗПЛАТНО БЕЗ МИТА = ???????...ГЕРМАНИЯ СЪТВОРИ ТОВА ЧУДО НА 1 ЯНУАРИ 1996 ГОДИНА)

118

Анонимен

преди 2 седмици

До Грозната истина То е въпроса на "тънките обороти" , а не на количеството . Знаеш ли какво ще се случи ако БРИКС започне да продава природните си ресурси само вътре в организацията? Ако Кита и Индия национализират чуждите заводи? Ти знаеш ли че и в момента САЩ купуват петрол и готови горива от Русия? Защо след толкова бомбения в Украйна, тръбата не се пипа, а Северен поток замина ? Тия с БВП на глава от населениет ги говори на студентите по аулите.

117

Диктаторът

преди 2 седмици

Диктаторът Ердоган иска да отида при другите диктаторчета. Прав му път, не ни е изтрябвала допотопна Туркия...Но преди това да напусне и НАТО ако обича!

116

Анонимен

преди 2 седмици

До Грозната истина Всъщност има,ОАЕ на 24-о място.

115

Анонимен

преди 2 седмици

Щом предпочитат беднотията - прав им път. Сега за долар дават 33 лири, може след време да стане и 300.

114

Анонимен

преди 2 седмици

Безплатни *** ли раздават?

113

Позор за нато и сащ

преди 2 седмици

Вече три години сащ и нато ядат бой и оставят смъртници по руските бойни полета , намиращи са на територия "Украйна" ! Нито една победа за натовско-фашистката коалиция ! Кьоравци да бяха, пак щяха да имат поне една малка попеда а то - еврогейове !

112

Коки

преди 2 седмици

С появата на болшевизма и по късно ссср с износа на соц.революции по света се опита да направи нов световен хаос(ред).И нали знаем как злощастно завърши този експиримент.Сега русия се опитва отново да сее хаос(ред) и това ще и е вероятно за последно преди да рухне последната останала в света агресивна империя.Единствено русофилите си мислят че истор ическите закономерност не действат на тази империя от която всички бягат за рухването на всички империи

111

Анонимен

преди 2 седмици

До ПроСоТо Да виждаме как "удрят джакпота" - между авторитарния режим и 80% инфлация.

110

ПроСоТо

преди 2 седмици

турчоларлътата пак ще ударят джакпота...Какво да им каже човек,освен ЗАВИСТЛИВОТО "ашколсун!"..?

109

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 103 Те там и без това се къпят веднъж в месеца, тука поне е всяка неделя. А за лоши икономически новини си прав, тръгва зациклянето, но този път няма да има помощи и работата отива на зле. Сега се сещам , защо бе такава голяма рекламата , когато пуснаха Игрите на глада, подготвяха ни за бъдещето ,а Ковид-а бе само началото .

108

Грозната истина

преди 2 седмици

До до Грозната истина. Най правилно е да се прави сръвнение на БВП по пазарни цени на глава от населението. Това показва най реално как живеят хората в дадена държава. По този показател страните от БРИКС до една са по зле дори от България. Да ги сравняваме със страните от Г7 е смешно. Няма държава от БРИКС в първите 50 по показател на глава от населението.

107

Анонимен

преди 2 седмици

До 100 "Русия е велика страна, велика цивилизация." Нямат истински техен език - вариант на старобългарския. Нямат собствена тяхна религия - в Русия религията е само за пропаганда. Нямат нито един създаден архитектурен стил - всичко е крадено от Запада. Нямат чувство за национална принадлежност - цялата им "идея" за народ е да са подчинени на властовия център. Избиват или прогонват всеки интерлктуалец, който проявява свободна воля. Историята им е напълно фалшифицирана. Каква "цивилизация" са тия?

106

Анонимен

преди 2 седмици

Няма лошо. Те и без това скоро няма да ги приемат в ЕС, в клуба на богатите, поне да отидат в клуба на измекярите.

105

Анонимен

преди 2 седмици

Три години вече НАТО понася само загуби в Украйна, не могат да се похвалят с нито една победа.

104

Анонимен

преди 2 седмици

Ердо не издържа, ама да не настъпи мотиката? Кюрдистан може да се окаже кандидат за НАТО и ЕС скоро със столица Константинопол

103

Точно така !

преди 2 седмици

Украйнците външно много повече приличат на славяни отколкото руснаците -- все са със опънати очи --монголите много години са ги владяли ,а и после има много чужда кръв ! А Ердоган не знам докъде ще докара лирата всеки който е имал някоя лира повече го псува ,обедняването е голямо и сега със БРИКС си мисли че ще може да лавира ,ама няма да стане от ЕС то като му набият един шут и ептен ще закуца !