47

Не на оръжията

преди 2 седмици

Им е основния лозунг!

46

667

преди 2 седмици

И кое точно е популизма? Че са против вкарването на шибонговци от г3а на географията. Проемането на Американската философия за колонизация на света чрез по-нови тактики, води до едно и също - крах на империите.Древният Рим е владеел половината свят и благодарение на оялите се с пари и власт сенатори, са се разпаднали. Същото се наблюдава и със Запада, които опоскаха Източния блок и сега се надяват и на Русия, но се свърши вече. Няма бачкатори! Всеки иска да е парий!

45

Западната

преди 2 седмици

Германия опънаха паричките от плана маршал, накупиха си евтини жилища и четвърто поколение си карат кефа като живеят рентиерската и отдават под наем на поканените бачкатори за луди пари. И какво им пука, че на половината фамилии от индия, бг индия, пакистан, афганистан и африка, дето ги мързи да си мръднат пръста, наемите им ги плаща държавата!

44

Анонимен

преди 2 седмици

Цялата Източна Германия трябва да се отдели от Западна, защото двете нямат почти нищо общо, освен езика. Те са напълно различни като хора.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Зелените да отиват при Зеленски да ни пазят и да взимат и мигрантите с тях си!

42

Анонимен

преди 2 седмици

Браво ,Путин вече има приятели в сърцето на Германия!

41

Неолейбераст:

преди 2 седмици

Помоооощ, искат да ми вземат прайййдааа!

40

Е да,

преди 2 седмици

Щом са против оръжията за укрите, значи са крайно десни!

39

Анонимен

преди 2 седмици

внимавайте, аз съм модерен либерален гей и ако не ме слушате ще ви напълня държавицата с мигранти.

38

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

За жалост обединението на Източна и Западна Германии се оказа същото,което и Съединението на България- един еврейски начин за превземане на етнически чисти поселища от криптоевреи. Нито Българите нито Германците трябваше да предприемаме обединения преди етническа чистка. Освен това ролята на Путин в Берлин бе дс яхне нашите галски братя и го постигна. Русия и въобще съветските мерзавци днес контролират Германската икономика. Както "българската" икономика е турско-съветска . Еврейско нашествие,!

37

Ужас

преди 2 седмици

Дано източна Германия не издигне стената отновоЗа да не могат западно германците да бягат на изток

36

От статията

преди 2 седмици

Всъщност от 2017 г. насам всяка година все повече хора мигрират от запад на изток.

35

Реалист

преди 2 седмици

Западна Германия почива в мир! Там етнически германци няма. Всичко е приключило там, надеждата е в източна.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Некак си е смешничко Западна Германия под вещото управление на комyнистa Олаф да стане по-зле от Източна насред 21ви век... После изтока да им дигнат стена да не могат западняците да избЕгат от тарамбуките, инфлацията, свинщината и корупцията дето вилнее в ЕС... Смешнички времена идат...

33

АЗГ иска

преди 2 седмици

Да пусне пак Северен Поток, да търгува с Русия и да сложи край на войната в Украйна! Администрацията на Байдън не може да допукне това!! Германия и Русия да кооперират в МИР????!!! Нее! Геополитическия ад за САЩ!

32

В една демокрация

преди 2 седмици

Не се прави санитарен кордон на волята на мнозинството! Нова е анти-демокрация!

31

Анонимен

преди 2 седмици

В Германия има около 20 млн рускоезични руснаци. Техните прадеди са отишли в Русия по покана на Екатерина Велика. До първи клас не са знаели и дума руски, но като веднъж са го научили и не са го забравили. Без акцент и най-върлите привърженици на Путин. Аз движех в такава среда и много имам за какво и как. Но аз така и не научих руски в училище, а те не само го знаят, но и без да си бъркат граматиката.

30

Исторически ЗООпарк

преди 2 седмици

Другари, аз съм крайнодесен и харесвам другаря Путин, и гласувам за Азг!

29

Западна Германия

преди 2 седмици

Е от 80 години окупирана от САЩ територия, Източна Германия от 30 години!В Германия има само една антиамериканска, суверенна партия АзГ. Представяте ли си каква мъка е за Галя от Ембъсито в Берлин? Не може АзГ да управлява в Германия, не може САЩ да загуби Територията Германия с най-голямата военна база на САЩ в Европа Рамщайн и най-голямата иконовика в Европа!

28

Анонимен

преди 2 седмици

А РъБъ да не е обединена :)))