118

Анонимен

преди 2 седмици

До 95Србите могат да говорят много неща, но със сигурност не са тръгнали да се самоубиват за да "влезат в европейското семейство"!///Дали! Само където са в преговорен процес от 2014г. с отворени 22 глави от 35.Синхронизират законодателството си изискванията на ЕС. До сега са получили безвазмезна помощ от 4 млрда евро!Колко милиарда им даде Расия?

117

Анонимен

преди 2 седмици

До Сърбия не е в ЕСр 114 Ами то именно вашите грантаджии от харвард откраднаха парите за магистралите!

116

Не е лъжа

преди 2 седмици

Северната бивша държава Македония заслужава да бъде спряна от България, ако имаме достойни политици, а не евроатлантически подложки.

115

Анонимен

преди 2 седмици

110 Сръбският ку...ц е способен само на геноцид и масови изнасилвания, като в Сребреница, факт, признат в ООН. Сърбите са яли винаги пердах от българите, на бойното поле.

114

Анонимен

преди 2 седмици

101 Те Тито, западът ги пускате да пътуват и работят. Тито пращаше Удба да ги следи, вербува, или да убива и затваря тези, които не бяха съгласни.

113

Анонимен

преди 2 седмици

Освен официалната нота от външното, която да каже, че си има процес на присъединяване, който трябва да бъде спазен, е хубаво да им се каже на сърбите, че е добре и те да спазват добросъседски отношения. Само ще е от полза.

112

Анонимен

преди 2 седмици

99 Не, не е. Балкански поток е построен с одобрението на ЕС и САЩ. По него ще може да тече не само руски газ, но и от други страни, в двете посоки. България печели от транзитните такси. Австрия, Унгария и Сърбия получават газ хо него.

111

вучичневучич

преди 2 седмици

Бг ТРЯБВА да спре МК за ЕС!

110

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен "ще отговоря на селски човек като теб" -------------- сладур, аз пък ще ти отговоря като на ефрожендарски планктон добре обработен от телевизоро - парите не миришат, а "ценностите" са за гоите!

109

Анонимен

преди 2 седмици

Северна Македония е агент на Сърбия. Сърбия я праща в ЕС, за да работи за Сърбия и да блокира санкциите срещу Сърбия и да помага за анексирането на половината от Босна и част от Косово. Сърбия ще действа със войската, а Северна Македония ще блокира действията на НАТО и ЕС. Просто Урсула ще забърка още войни и каши в Европейския съюз.

108

Сърбия не е в ЕС

преди 2 седмици

Но е много по европейска държава от *** б аната България ако не друго имат поне магистрали за разлика от по д х уйна България!

107

Анонимен

преди 2 седмици

пидалчетата от агитките да се кротнат че ще спят по родните си килии

106

Анонимен

преди 2 седмици

105 Ноуп! Сърбия още държи мощни заглушители по границата си с България. Българско радио и тв не може да се слуша и гледа в Сърбия. Българи не могат да коментират в сръбски сайтове, също като и в северномакедонски.

105

Българските ушеви

преди 2 седмици

Да се кротнат да не ядът сръбския курац

104

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 седмици

Политиката на герб е като политиката на мафията и затова не успяха.

103

ПЕНКО

преди 2 седмици

АМА ВЯРНО Е ТВЪРДЕНИЕТО НА ВУЧИЧ !!!!!!!! БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА СПИРА ТАЗИ С.М. ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС ---НАИСТИНА И С ПРАВО !!!!!!

102

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен "Сърбия имаше..." -------- минало бешело (освен ако не им спретнат и там един майдан). То едно време и Русия искаше да си играе на "европейци" с разни там "ценности" (тату-та-матута), но бързо осъзнаха, че европата не желае нови равноправни "партньори" с тях на масата, а единствено и само колонии, на които да парааазитира.

101

Анонимен

преди 2 седмици

МАКРОН ПОДКРЕПЯ СЪБРИЯ, ПУТИН ПОДКРЕПЯ БОЙКОВАТА МАФИЯ

100

Анонимен

преди 2 седмици

88 Добре, ще отговоря на селски човек като теб, вероятно, се трудиш на полето и още не си разбрал, че Франция е членка на ЕС, от самото му създаване и на НАТО. Като такава, не е без значение, на кого продава бойни самолети, особено сега, когато в света бушува две войни, в едната от които Русия е агресор, а Сърбия е неин сателит. Сърбия подписа договор с Русия за икономическо, военно и политическо сътрудничество. Какъв ЕС, какви 5 лв?

99

БеГе АнОси

преди 2 седмици

Що заглушавате сръбското радио вашта кожа комунярска!