185

до 148

преди 2 седмици

При бай Тошо ако милиционер се появи небръснат на работа следваше предупреждение. Ако втори път се повтори го уволняваха. Сега полицайчетата не стига татуирани но и с бради като талибанитe и това го имат за съвсем нормално. За мода го имат евроскапаняците ни.

184

Анонимен

преди 2 седмици

35 години се нагледахме на турски сериали!

183

Бояна е новата Шипка

преди 2 седмици

Мухахахахахаха

182

Анонимен

преди 2 седмици

Борбата е жестока, борбата както казват е епична. Цял свят разбра, че Сараите не са на Доган, а той продължава да се натиска като пет пари в кесия. Ще го изгонят о от Росенец.

181

Анонимен

преди 2 седмици

Доганчо да не си помисли, че безкрупулния Шиши ще се уплаши от заканите му, даже дебелия се настървява още повече, тоест ще го обезкости ако продължава да се пъне като пиянде пред кръчма, какъвто е дървения философ :)))

180

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 седмици

Времената Не Се Менят - Залога е Цялата Държава - Да Не Ревете После - Че Има Тууррско Роббство- Победителите- Взимат Държавата......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

179

Анонимен

преди 2 седмици

Дерибеите почнаха да хакват сайтове. ПИК не отговаря 2 часа. Разкриват здраво. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха заради снощните изяви на Аталай където каза, че ПИК започнали да пишат отдавна сараите това, сараите онова. Директно им каза снощи, че те били против ДПС и типично с мурафет каза: А едно време бяхме на една страна. Журналистката му каза, че не разбира за какво говорят. Сега ги хакнаха. Много филми хора са, запомнете това от мен!

178

До 176.???с 1 ЦАР

преди 2 седмици

БОМБА стават 20 читака!!!Къде ще стоиш от сам Босфора или зорлем ще го преплуваш да отървеш шалварите.

177

Анонимен

преди 2 седмици

О, Бояна!Три часа младите дружини как Бояна бранят.Шопските улици трепетно повтарят на воя ревът.Пристъпи ужасни. Дванайсети път ДПС-ари напъватв охраната силна. и псувни я стелят и плюнки заливат.Бури подир бури! Рояк след рояк.Демир Доган Ага безумний сочи сарая паки вика "Търчете, тамо са на татю парите"и ДПС-арите тръгват с викове сърдити.И "Аллах!" гръмовно въздуха разпра.Милиционерите отговориха с друг вик "Ура!"

176

Прокурор Хитлер

преди 2 седмици

Да не искате да кажете че законите на република България не важът за такива като Доган Румен Гайтански и тн?!!!

175

До ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 2 седмици

Ако наистина имаше 200млн. това нямаше да се случи трябва да се приеме че времената се менят.

174

Анонимен

преди 2 седмици

станеш руски агент, ти получаваш право да живееш 30 години в двореца бояне и росенец. Кратко казано: стани руски агент и живей 30 години в двореца, всички удобства са наши

173

Анонимен

преди 2 седмици

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА - По вероятно е до теб да стоят някакви халюцигенни гъби.

172

Алкохолика,пердон,

преди 2 седмици

Шуменския бомбаджия,пердон,даскал по история която 60г. не можа да я научи,защото още не знае каква му е индентичността,а приори се вкарва в дранголника от където излезе 1989г.ЦСЗ и да търка наровете до като се произнесе присъдата му къде да бъде отстрелян.

171

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 седмици

Зад Доган Стоят - 200 Милиона ТУРЦИ в Цял Свят ....Това в Бояна е Символично........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

170

Аз съм българче

преди 2 седмици

И подкрепям Цар Делян Шишман

169

Чико

преди 2 седмици

Този цирк е инсцениран нарочно зада се запали етническия огън МОЛЯ никой да ни се подаде на това не владеят ситуацията (ДПС на Доган) вече играят ако ние горим ще горите и вие. Явно на доктора не са му останали други входове. Няма никаква заплаха за демокрацията както викат там.

168

Анонимен

преди 2 седмици

Кви са смешни т у р ч а л я т а, ченгетата само чакат заповед да ги наблъскат в земята за незаконния имот, докато Доганчо се крие в други незаконен имот Росенец :)))

167

Анонимен

преди 2 седмици

Тия "полицаи дали щяха да завардят ако беше за обикновен гражданин? А искат заплати от обикновения човек!

166

Анонимен

преди 2 седмици

Доган и тези провокатори и хулигани показаха колко са опасни пред цяла България. Защо сега няма палки и газ срещу провокатори и хулигани