76

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Мисля че многократно обясних защо няма да отстъпя от тази си позиция!

75

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Постъпи въпрос: Имал ли съм бил желание да престана? Първо не аз започнах с превръщането на средно развита европейска държава във неофеодално гето с уклон към Третия райх имайки предвид отношението към изкуството, природните науки и спорта в образованието и второ : Разбира се - на най-драго сърце преставам при тънката червена линия под Натура 2000 на Стара планина, Северната част от страната вън от ЕС и НАТО поради изброени основателни причини!

74

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Видяхте ли как скочиха двойно осигурителните вноски, некой иска да покрие едни харчове за който не питаха никой или да свие едни пари! О каква изненада цивилното население отново ще обере пешкира на колониалните окупатори и ще им плати сметката!

73

Анонимен

преди 2 седмици

Путин нищо няма да празнува! Няма даже да доживее, разпада на РФ! Воината в Украйна е още в самото начало! Русия я пекат на баван огън, а тя си мисли че е фактор!

72

ПРАТКА

преди 2 седмици

Нека тези да ги съберат и ги изпратят на Путин щом толкова се харесват . ТАМ Е ЗА ТЯХ ! Не ни трябват .

71

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Нищо лошо срещу Иля Репин , който показва реалностите на своето време - ъъъъъъ 18 век ..... Но практиката е била такава надолу по реката лесно - течението, вятъра са по посоката. Нагоре обаче и често и вятър и течение са против шлепа дето трябва да бъде върнат в определено пристанище. Затова от най-близкия град или село се събира сборна формация от крепостници да го изтеглят. Като бригадите срещу ИРА от ирландци! Та докога ще теглим?

70

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

И също така нали разбирате, че предметът Вероучение и неоеснафският модел заложен от тия "реформатори" са участие в друга творба на Иля Репин - Религиозна процесия в Курска област!

69

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Предайте на МОН, че тия дела и тая война няма да спре , докато парашутиста връзката и другите като него са ви по-важни от здравия разум, 500 000 ученици и 54 процента функционална неграмотност, както и обидите нанесени на целия сектор от знаете кои "реформатори" . Колеги пускайте индивидуалните жалби , няма от какво да ви е страх или че ще ви уволнят! Мисля, че на всички ни е омръзнало да сме част от творбата на Иля Репин-Крепостници теглят шлеп.Ние сме хора с висше образование и такова отношение

68

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Па и на всичкото отгоре след всичките му магарии ще ми обява война тая плюнка заспала друсана и явно с връзки и протекции!

67

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Истината ли - Цеко е посредствен дилетант аматьор в професията и професионален виртуозен саботьор парашутист!

66

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Тя затова получи една ябълка на бюрото като в клипа на Pearl Jam - Jeremy! Най-вероятно не е разбрала обидата!

65

Анонимен

преди 2 седмици

Глупости на килограми. Хибридите не спират.

64

Анонимен

преди 2 седмици

До до 107 докато руски, Ей трооооооол, ти на конвейрна лента ги подкара тези лъжи и пропаганда, я се спри малко, тук не е Украйна!

63

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Значи това дето най ме обиди кокошката в дирекцията, че аз едва ли не не си разбирам от работата Цеко е експерти! Значи аз дето съм учил при половината българска художествена традиция и класика - Минеков, Маров, Петров, Лазаров, Заимов, Костов, Желев , а зад тях Андрей Николов, Владимир Димитров Майстора, Бешков, Дечко Узунов - значии аз ги не разбирам някой работи - Цеко е Авторитето! И съм завършил с 5,84 бакалавърската си степен по която работя правоспособно!

62

Анонимен

преди 2 седмици

Малката групичка русофоби и психично болни от русофобия, пречат на държавите ни да живеят нормално, търгуват и се развиват! Кога ще бъдат изолирани? Няма само с техните бълнувания да се занимаваме!

61

Анонимен

преди 2 седмици

Ей,магнитните бури все пак не са успяли да свалят сателита,който облъчва хората и ги кара да халюцкнират.Жалко!Как Путин ще вземе територия от Германия бре?!Кви са тези безумия?!Гледах инфо за тази партия "Алтернатива за Германия" и са си чисти националисти.Едва ли ще дадат на който и да било територия.

60

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко се развива в полза на ЕС, летищата, ресторантите и хотелите са пълни, хората си бутат пълните колички, пътуват си на Шри Ланка и се наслаждават на живота, обичат се, разхождат си кучетата, кономиката на ЕС се развива, заплатите растат и никой не се интересува от Русия. А икономиката на Русия е в колапс, финансовата и система е пред рухване, Украйна уверено печели на бойното поле докато Русия е изтощена и грохнала след 2 години военни загуби, Путин губи доверие и скоро ще бъде свален от изгладнелите руснаци.

59

Анонимен

преди 2 седмици

До до 88 Какво общо има с Русия това, че улиците и населените места са неремонтирани, че няма детски градини и детска болница, че има висока престъпност, корупция, намеса на чужди държави в управлението ни, че нямаме АЕЦ Белене и ЮП, които да носят приходи и евтина енергия, че Зеленски рекетира всички и т.н. и т.н.?

58

Анонимен

преди 2 седмици

Дъщерята на Сергей Лавров Екатерина Винокурова, която е родена в САЩ и има и американско гражданство получава блестящо образовение в САЩ в елитен университет и е могла да работи и в Лондон, и в Ню Йорк. След завършване на университета през 2005, когато е на 23 години се връща в Москва да прави кариера в Русия. Почти е забравила руски. В началото речта и изобилствала от английски думи и се наложило да си припомня руския. В момента ръководи компанията Smart Art поято популяризира произведения на т

57

мда

преди 2 седмици

Гледам, вече 35 години България добре се развива в ЕС и НАТО.