92

Анонимен

преди 2 седмици

Путин не само външно е джудже. Отвътре също е джудже.

91

Анонимен

преди 2 седмици

Големите им двулични приятелчета сърбетата, не щът руските мигове, купуват френски изтребители за 12 милиарда евро П у т я, какво ще кажеш по този въпрос, щото в момента русофилчетата ак ат кръв от този факт :)))

90

Анонимен

преди 2 седмици

Не току така един много умен човек заяви " русофилът е завършен проZтак с извратена съвест" .Свалям му шапка , гениален, с четири думички казва това което други с томове книги не могат.

89

Блок по блокГи порят

преди 2 седмици

Разни наемници и инспектори и други са разпределени да живеят по училища и жилищни блокове. Братушките като цапнат един такъв блок с искандерче, и като погребат 60-70 Натовски войника, колко цивилни точно са убити се пита в задачата?

88

два рова

преди 2 седмици

Имаше до Киев две системи Патриот. Два патриота. Стояха гордо до летището и пазеха НАТОвското тнебе. Сега ня техно място има ДВА РОВА!

87

За здравето на Вова

преди 2 седмици

Сто Ягнита сме подготвили, отбрани родолюбци! И хиляда литра вино. И сега Септември планираме мощен курбан. Ще пием за здравето на бай Вова и на Червената Армия! Дордето свят светува, да порят нациста! Амин!

86

Анонимен

преди 2 седмици

Стига ала бала, напишете нещо за ,, уникалните '' фърчила ф 16 които според зеления комик щяха да обурнат ситуацията в негова полза. Муахахахахаааааа......

85

Анонимен

преди 2 седмици

Ако всички Български граждани минат на диета два картофа на ден и се лишат от здравни грижи и онразование за децата, за няколко години ще можем да купим 1000 Абрамс танка и да ги стоварим на морската ни граница с дула насочени към Русия! На Всеки 500 метра по един танк! Така ще изплашим Путин, а от Козяк ще получим стикерче за награда.

84

Анонимен

преди 2 седмици

Ама как? Не може да е Русия с такъв фокус. Според дежурния форумен русофоб Русия е безаналогова и е на ниво камък и дърво. Те току що са открили простите сечива, а вие ги замесвате в подобни неща. Моля ви се. Имайте малко здрав разум.

83

Анонимен

преди 2 седмици

Макрон отишъл на лов за мечки в Украйна. Никой не смеел да влезе в бърлогата на баба Меца, само Макрон се решил. Влиза нашият герой, но нещо се забавил. Другарите му викат: - Какво стана Макроне, хвана ли мечката? - Хванах я здраво! - Тогава защо не излизаш? - Ама тя не ме пуска!

82

до 69

преди 2 седмици

""""""вчера ти показаха частна американска групировка в Курск"""""" -----Стига глупости!!!! Частните военни компании на Щатите, Французите, Поляците и Колумбийските наемници не са основният Фактор, те са Символични участници!!! Русия воюва срещу почти 700-800 хил.укропска армия въоръжавана и финансирана от Запада, в чийто състав влизат около 6 до 8 хиляди "наемника" от цял свят!!!

81

Анонимен

преди 2 седмици

Те и от НАТО се опитаха да внушат на бай Вова, че ядрените ракети, които са нацвъкали навсякъде по западната Руска граница били срещу голямата заплаха от Иран. Опитваха, опитваха внушаваха му, ама не чува и това е! Ей опак човек ей, тоя Вова! Не се поддава на внушенията на мирните НАТО-вци!

80

Сипнаха ми ярма

преди 2 седмици

Сипнаха ми малко ярма от Козяк. Казаха ми, че Русия просто няма начин да спечели. Няма. И също, че Путин е виновен. Дойдох тук да го напиша и се връщам обратно на Козяк за вечерната дажбица ярма.

79

Анонимен

преди 2 седмици

Ясно,нещата за укровермахта съвсем не вървят на добре след като от два дни публикувате подобни статии.

78

Анонимен

преди 2 седмици

Представителят на РФ в ООН Небензя заяви: "Съвсем скоро единствената тема на всякакви международни срещи за Украйна ще бъде безусловната капитулация на киевския режим, съветвам всички вие да се подготвите за това. Очевидно Небензя загатва тема, която коментират повечето сериозни анализатори. По-ясно казано, вероятно предстои колапс на ВСУ и пълна капитулация на Зе&Ко. Руските бомби ФАБ в различните опции 500, 1000, 1500 и 3000 обърнаха ситуацията на фронта. Тежките руски планиращи бомби сринаха ВСУ. Според украински източници Fab-500 изтръгва врати от пантите на разстояние 1 км.

77

Анонимен

преди 2 седмици

Ако човек не е свободен в собствената си държава това не е правилна държава . Руснака през вековете винаги е бит , еван и окървавен .

76

Владетелят Вова

преди 2 седмици

в интервю през 1979 г. Ванга заявява, че Русия ще доминира над света, а президентът Владимир Путин ще стане Господарят на света.Тогава тя каза: Всичко ще се стопи като лед, само едно нещо ще остане непоклатимо - славата на Владимир, славата на Русия. Всичко ще бъде премахнато от пътя от нея, а самата тя не само ще бъде запазена, но и ще стане господарка на света.

75

Анонимен

преди 2 седмици

Украинските глупондери държат елитни части в Курск, русите трябва да са без ум да да бързат да ги гонят преди да отворят коридор до Краматорск.

74

Анонимен

преди 2 седмици

Днес на един товарен адрес в Дания имаше един украинец на 38 години. Каза че са му пратили повиквателна и понеже в Одеска област има къща в която живеят жена му и трите му деца. Сега след като е в чужбина щели да му вземат къщата,процедурата по отнемането траела около една година,и той се надява Руснаците до една година да превземат Одеска област. И той иска Русия да ги освободи от Зеленски

73

Мачкай Вова

преди 2 седмици

Намачкай либерастите!