12

Deep Zone

преди 2 седмици

"Целта е поколението, което иска да живее в бунт, в риск"Някой разбра ли нещо от това изречение? Редактори има ли или не? Да се посмеем на Нелката все пак за това заглавие.. продължава да копае дъното!

11

Чалгар от чужбина

преди 2 седмици

Никога не съм предполагал, че изперкването в България може да достигне подобни висоти, но наблюдавайки интелектуалния пУтенциал на управляващата върхушка, състояща се от псевдо интелекти, не се учудвам. Казано е: "рибата се вмирисва от главата."

10

Анонимен

преди 2 седмици

Какъв бунт, какъв риск, какви 5 лева?! Психолог ми било това! Хахахах!

9

Анонимен

преди 2 седмици

Тя е инфлуенсърка, има мозък колкото на пиле, нормално за сегашното поколение :))

8

Майк

преди 2 седмици

Една такава "хедонистка" 8-ми клас от 122_ро ми извъртя една гърленка в колата срещу "стори" във фейса и обещание да се видим пак. Че и питаше за още. Нямате си и представа на терена какво се случва.

7

Angelov, Valve Corp

преди 2 седмици

Шефе нали знаеш как обичам да се мотам из магазините по-скоро да видя какво го няма в магазина , отколкото какво го има както с A.D.V. И забелязвам, че windtrap като технология никой не го предлага! Бе аз си търсех помпа за вода принципно с соларче ама не е спешно И разгледах няколко магазина и никъде никъде ни в световни ни в местните няма windtrap!

6

Анонимен

преди 2 седмици

Още ли ще се занимаваме с това нещо? Колкото повече го коментираме, толкова повече интересът към него расте, вместо да е обратното.

5

лошо

преди 2 седмици

уиз кхалифа и ники минаж ги хващаха . него с трева , а на нея в микробуса - охраната си я носил . тя диона напук . колко е спечелила . всеки търашва . клип без пари и 5000 последователи . ще я видят 8-9000 . тя да не е в пробация . ще я съдят след 5 години . женската психика е странна работа . но Лена я погна с ордата и нейните хора .

4

Депутата Ристьо

преди 2 седмици

нон стоп индийски коноп, следвайте ме аз съм институт и институция , всеки който не мисли като мен е фашист и комунист. Тука до мен е генерал гном и киро канадския, те нямат човек имат институт.

3

непсихолог

преди 2 седмици

просто-тия до шия!!!

2

Козарчето Салил

преди 2 седмици

Не ти треа дрога ако слушаш чалга .... хаххахаха

1

кореняк

преди 2 седмици

Га са увредиш от чалгата и имаш за пример, Мортишона ! Туй не е бунт а просто резил !