111

Анонимен

преди 2 седмици

Тия турчалани маллумни ли са, това че си обитавал някъде 20 години не те прави собственик, че ще седят да бранят чужда собственост от собствениците.

110

Случаен минувач

преди 2 седмици

Доган е в цуг-цванг. Няма полезен ход, както е в шаха. Не може вече да плаши с етническо напрежение, изтъркана плоча е, 21 век сме все пак. Да не говорим, че много етнически турци отидоха в западна Европа да бачкат. И нямат намерение да се връщат. Защото видяха, че с отглеждане на тютюн нищо не става. Вече не е перспективна стока.

109

Цимент

преди 2 седмици

Доган е много умен,не случайно е бил в ДС.Бивш комунист,сега милиардер.Вятъра на промените духа през определен период от време.

108

Беновска пипа

преди 2 седмици

В нашата държава филмите ги дават на живо по новините. Затова нямаме театър и кино ...

107

Vol'Jin

преди 2 седмици

Aлооооу шматкиииииии корумпирани , що си мислите, че не познавам изнудваческите ви тормозено експертни душициииии? Искаттт нещо добреее ама да са даде нещо под масата! Аз затова казах на колегите първо да не ви не дават една стотинка, второ да се записва всеки разговор, защото логиката ви е грешна - не те искат нещо , а вие. Логиката е бе имам място за разширение на бизнеса и партньорство, ама с тия недомлъвки, тия неспазвания на закона , тоя тормоз върху стажанта ми!

106

Анонимен

преди 2 седмици

Те от папане са станали некакви мастодонти хората на Доганчо, иначе българските турци едва кретат, за тех нема ядене :)) Само че Доганчо сам си вкара гола, като вкара Шиши в редиците си, щото Шиши всичко поглъща :))

105

Паша Ефенди

преди 2 седмици

Няма вече хляб за хората с турски корени, Разград,Кърджали, Смолян.Едни са по чужбина,други в Турция.Няма поминък, тютун,няма животновъдство.А иначе много работливи хора.Доган няма вече такава подкрепа от свойте избиратели.Мразя Шиши,но за това което прави браво.

104

Чисти Турци--чиста..

преди 2 седмици

....етническа партия ,чиста противоконституционна организация само на турци във България работещи за чужди интереси под страх че силна Турция може да ни превземе за втори път ! Едно време след Освобождението ги оставихме на добра воля да живеят -- а турците знаете какво направиха със Беломорските българи . Ако не беше ,,Възродителния ,, процес и заминаването на 700--800 000 турци във Турция сега на всички избори турското ДПС щеше да е на 1-во място и до война можеше да се стигне или до автоном

103

Анонимен

преди 2 седмици

Един от Доган и Пеевски няма да стигне до избори, но кой ?

102

Луна

преди 2 седмици

Голямо шоу сътворява Доган и сие. Въпросът е с това каква новина прикриват?

101

Анонимен

преди 2 седмици

КЪДЕ В НОВИНИТЕ ВИ Е БЕЗВОДИЕТО??????? ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ГЛУПОСТИ! А ИСКАТЕ ЧИТЕТЕЛИ?

100

Доня Фина

преди 2 седмици

Плащайте, ефенди, плащайте!

99

Анонимен

преди 2 седмици

Мехмед си е в къщи и е станал по тъмно за да работи , а тези седят, защото ще им секне далаверата. Вижте, че няма един с Голф3, всички са с коли за по 100 000+ лв.

98

Орел,рак и щука

преди 2 седмици

Сокола да брани яхти, сарай,палати.Турски бей.А бе Левски защо те обесиха за тоя дето духа гората.Янките играят в тази игра,подизпълнител Шиши.Не е тайна че Доган уважава Русия и пасува.От Козяк са му взели мерника.

97

До 106

преди 2 седмици

А Доган къде е бил, та не знае как стават нещата

96

Анонимен

преди 2 седмици

Първи стъпки към анексиране на Турция на региони от България

95

Анонимен

преди 2 седмици

Много охранени тези симпатизанти на Доганчо, явно доста са грабили от българските турци :)))

94

ДЕРИБЕИ...

преди 2 седмици

НЯМА ПАРИ И СЕГА ЩЕ СЕ САМОИЗЯДАТ... ВРЕМЕТО НА ТЮТЮНА МИНА, ДОГАН ВЕЧЕ НЯМА БАЗА И БЪДЕЩЕ В СЪВРЕМЕННИТЕ УСЛОВИЯ-КАКВО ЩЕ НАПРАВИ БЕЗ ПАРИ?

93

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя със зелената фанелка Бойко ли е?

92

Дам...

преди 2 седмици

Абе каква е тая наша ненормална уж държава? Резиденцията уж на Доган, ама не било баш така щото имало фирма собственик дето твърди, че Доган бил там незаконно?!