517

Анонимен

преди 2 седмици

А плановете за изчезване на България кой ги изпълнява?

516

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 519 СССР не беше Русия и Беларус, другарю незнаещ. А БЕларус е на път да изчезне като държава, а не е "съюзна държава". Такива бяха плановете на руските престъпници и за Украйна, но не им се получи.

515

Анонимен

преди 2 седмици

508 изобщо не си на средна възраст, дори и тези на средна са живяли съвсем малко в соца , а ти си вчерашен нпо джендераст. От над 20 години съществува съюзна държава на Русия и Беларус,но това не ти е записано в опорките. Беларус в момента има ядрено оръжие и е струпал войска около бандерия, защото е нападната съюзната държава. Олигофренче нещастно, ссср се преобразува сам в онд и съюзна държава, а ти си надрискал над 20 лъжливи коментара тук за няколко цента.

514

Ада на чебурашките

преди 2 седмици

Китайският президент Си Дзинпин се срещна със съветника по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан в Пекин този четвъртък, 29 август. Двете страни продължават да работят за стабилизиране на комуникацията във все по-спорните си отношения.Срещата беше връхната точка на тридневно пътуване, по време на което Съливан проведе разговори и с китайския външен министър Уан И и заместник-председателя на Централната военна комисия генерал Джан Юся. Това бе първата среща между американски официален представител и китайски военен в тази роля от 2018 г. насам.Си иска стабилни отношения със САЩ

513

Анонимен

преди 2 седмици

Си се среща с американски чиновници, а Путин с китайски!

512

Анонимен

преди 2 седмици

Те астронавтите на МКС няма кой да ги свали обратно на земята, заради дефект на Boeinga който ги качи в орбита, така, че и тази бангия X-37B на Boeing едва ли е нещо качествено:)

511

Хехе

преди 2 седмици

До Русия "А Дуров никога не беше арестуван в Русия." Че защо ботоксовия фашист в Кремъл ще арестува някой, който работи за режима му?

510

Русия

преди 2 седмици

Анадолцити тука масуву пропагандират за ареста на Дуров ф "свободния свят" като нещу уау и благословено. А Дуров никога не беше арестуван в Русия.

509

Анонимен

преди 2 седмици

До 510Дуров никога не е арестуван в Русия.////Живота в Русия си е като в затвор,затова и Дуров избяга от Блатная.

508

Анонимен

преди 2 седмици

Колхозна пропаганда!

507

Русия

преди 2 седмици

Дуров никога не е арестуван в Русия.Натуту стигна ли Москва за 3 дена?Затуй постоянно отанци говорят да не ескалира СВО.

506

Анонимен

преди 2 седмици

Дуров предпочита да е хвърлен във френски затвор, вместо да се върне в Русия аххахах. Това казва всичко!

505

Анонимен

преди 2 седмици

Ех, милия ми Скотчо (нещо като г0ведо на руски)! Ние на средната възраст тези приказки от социализъма ги помним много добре. Все Западът загниваше, Щатите фалираха, а Съветския Съюз процъфтяваше. Къде е той сега? Няма го, прецъфтя и увяхна. А Западът все още продължава да загнива и Щатите аха да фалират... Тези руски пропагандни опорки вече и наивниците не ги отразяват.

504

Анонимен

преди 2 седмици

Гледахте ли малкия Кадиров, как стреля с 2 картечници, като Шварценегер?

503

Анонимен

преди 2 седмици

И какво ще стане, ако Русия предизвика ядрен апокалипсис, дори и да приемем, че САЩ не могат да отговорят? Ще има 3 дена руснаците яли, пили и се веселили, и накрая изм_ряли от радиацията хахаха Какъв е този безсмислен спор не мога да разбера, но щом си нямате работа за вършене, спорете си.12753

502

Щирлиц

преди 2 седмици

Дуров защо не отиде в Москва, а в Париж!

501

хангар 18

преди 2 седмици

До пияница мистик 509 САЩ имат и едиствения ядрен космически бомбардировач Х-37 В. Няколко броя постоянно са в променлива орбита (за по-трудно проследяване и сваляне) около Земята и могат да пуснат ЯБЧ по всяка точка на света, за двадесетина секунди. Имат и летящ самолет по проект Аврора и т.н.

500

Путич

преди 2 седмици

Лъво се кани да рипне!

499

СМЕХ...

преди 2 седмици

....и как го разбра това , бе умнико....ха,ха,хааааааа......

498

Анонимен

преди 2 седмици

Щом натовеца Костадинов е Москва, няма опасност от удар!