116

Анонимен

преди 3 седмици

В България правосъдие няма и никога не е имало след като СССР короняса комунистическите извеpги като окупираха страната през 1944. Обикновенният българин е изложен на непрекъснат тормоз, грабеж и унижение от комунист-феодалите и охранителите ги мyтpи от ДС. Не се оставяйте, въоръжете се и се защищавайте сами, държавата ще защити единствено мyтpи и терориста като Ахмед Доган!

115

Реалист

преди 3 седмици

днешната липса на правосъдие и дългогодишно царуване на дпс не е по причина бкп и руснаци ами причината е от другия край на света -това с бкп и руснаци се изтърка

114

Анонимен

преди 3 седмици

Ахмед Доган по указания на БКП създаде противоконституционна партия - ДПС и създаде огромен проблем за нашия народ и идните поколения, но комунистите са способни на всичко, те саБезродници, по-точно русофилски кyчки и са доказали че са готови да харижат България на СССР/Русия. ако трябва и народа да изхвърлят за да освободят място за руски заселници, което става в момента. Ченгето Ахмед Доган - долна твар, крадливМръсник, който българското правосъдие много, ама много се грижи за него.

113

Анонимен

преди 3 седмици

Ахмед Доган по указания на БКП създаде противоконституционна партия - ДПС и създаде огромен проблем за нашия народ и идните поколения, но комунистите са способни на всичко, те саБезродници, по-точно русофилски кyчки и са доказали че са готови да харижат България на СССР/Русия. ако трябва и народа да изхвърлят за да освободят място за руски заселници, което става в момента. Ченгето Ахмед Доган - долна твар, крадлив ***, който българското правосъдие много, ама много се грижи за него.

112

Анонимен

преди 3 седмици

Ахмед Доган по указания на БКП създаде противоконституционна партия - ДПС и създаде огромен проблем за нашия народ и идните поколения, но комунистите са способни на всичко, те са ***, по-точноРусофилски кyчки и са доказали че са готови да харижат България на СССР/Русия. ако трябва и народа да изхвърлят за да освободят място за руски заселници, което става в момента. Ченгето Ахмед Доган - долна твар, крадлив ***, който българското правосъдие много, ама много се грижи за него.

111

Анонимен

преди 3 седмици

Ахмед Доган по указания на БКП създаде противоконституционна партия - ДПС и създаде огромен проблем за нашия народ и идните поколения, но комунистите са способни на всичко, те са ***, по-точно русофилски кyчки и са доказали че са готови да харижат България на СССР/Русия. ако трябва и народа да изхвърлят за да освободят място за руски заселници, което става в момента. Ченгето Ахмед Доган - долна твар, крадлив ***, който българското правосъдие много, ама много се грижи за него.

110

Един Българин

преди 3 седмици

Всичко зависи от съда т.е. от Пеевски. Доган вече на 100г не знам на какво се надява. Това да изправиш гласоподаватели срещу принудителен вот от бизнеса и купен такъв е безсмислено. Много ми е чудно как ще регистрира нова етническа партия. Все пак съдът е на Пеевски. Изобщо не биваше да го издига...не е лъжица за неговата уста, колкото и да му е помагал срещу "Зидаров".

109

Анонимен

преди 3 седмици

Сега свинята нерез в коя партия ще опита да се присламчи заедно с аверите си? Може би в ГЕРБ те са евроатлантици , може в ПП да проба а може и при Слави да иде. Но никога при Възраждане няма да отиде защото Костадинов не обича еврогейтаци. Чудесно 51 парламент няма да мирише на пръжки в залата и на мазна пот.

108

От ДПС

преди 3 седмици

Въобще не се интересува за България! Това от което всички най- много се интересуват в момента е, да си запазят милионите и милиардите, натрупани с честен Труд!Шайката я създаде Доган, другите я доразвиха! И защо поглед не се обръща към бившите мародери от ДПС???ДПС- да бъде заличена! Това е справедливо!

107

Антикомунист

преди 3 седмици

На крадливия доган и крадливото му обкръжение това трябваше да им се случи бая отдавна......

106

може да се каже

преди 3 седмици

Момчето си отиваааааа, хахахаха.

105

Анонимен

преди 3 седмици

Кой е Ахмед Доган - долно ченге, което комунистите използваха да подстрекават българските турци, да взривяват гари и влакове, умишлено за да предизвикват ситуация която свърши с не1увана гавра с милиони български граждани, смяна на имената и насилствено прокуждане от България, цели семейства. Бойко Борисов и той беше начело на терора на българските граждани през 80 - те години и затова комунистите от БКП/БСП го въздигнаха толкова нависоко, защото е вярно куче на ОсманТурцизъмРусЧукЧа!

104

ъъъъъъ

преди 3 седмици

това на български ли го е казал :)

103

Алекс

преди 3 седмици

Вчера беше член 9а,днес член 6 и упорито се бяга от отговор на въпроса за кворума.

102

Анонимен

преди 3 седмици

до 105, надява се на Северозапада, там турци няма, а гласовете за ДПС са най-много, един милион в кеш има пеевски

101

Анонимен

преди 3 седмици

Ние Българите живеещи в чужбина не можеме ни да инвестираме ни имот да купуваме на Българска земя гласувано със закон от българския парламент по поръчка на Москва, чрез Волен Сидеров от партия Атака инвестирана с Парите на Доганясалата партия на Ахмед Доган от ДПС... Така е 2002 година исках да купя една къща в Велико Търново.. цяла година никой не я е купувал и не ми разрешиха да я купя плащайки от чужбина, понеже съм Българин! Ако бях Укра, Руснак или Турчин или Ром може би щяха да ми разрешат

100

Реалист

преди 3 седмици

до 105-Пеевски се надява на българите, на тези, които са наивни. -за себе си признавам-от 2013 г не гласувам-откакто народа в 25 града изгони Борисов и герб и после системата пак ги върна-без мене повече на избори..12-та година вече.

99

vs

преди 3 седмици

"това решение се очаквало от цяла България"! Едва ли! По - скоро, цяла България гледа саира ви! Но въпреки всичко, народа е робски! Такъв като теб (доган) в нормално общество не би трябвало да съществуват, та кмо ли 30 години да "раздават порции "! Ти не си направил абсолютно нищо! Нито за твоите гласоподаватели, нито за другите! Само за себе си и дерибеите! Мразя пеевски, но ми харесва как те клати!

98

Гледаме филма

преди 3 седмици

"Момчето си отива" в.... ГЕРБ.

97

Анонимен

преди 3 седмици

Пеевски е шефа на Бойко