56

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаците да палят свещи и да се молят, Путин да не стъпи на криво! Че такъв лабут ги чака от Запада, войната в Украйна ще им се стори като детска игра! Не знам за Европа, ама от Русия няма да остане и помен! Нокаут!

55

Според Пресата в САЩ

преди 3 седмици

България помагала Супер като Предоставила Въздушното си Пространство за Тренировките с Ф-16 на Украинските Пилоти! а аз се питам - кога ли 1вият ще се Забие в някоя Панелка и 100ци се умрат?!

54

Пютин

преди 3 седмици

Островът - скоро ще е на Дъното на Атлантика! 1 Посейдон - и Слънцето Залязва Завинаги над Империята над Която никога не залязваше!!

53

оня дебил Борел

преди 3 седмици

нали разправяше за "победа на бойното поле", и половин милиард евродебили вярваха и още вярват на "победата на бойното поле", но победата все не идва и не идва, а "цъфтящата градина" затъва и се превръща във вонящо блато.

52

Алекс

преди 3 седмици

Е,и? Вчера Зеленски обяви,че разполага със собствени балистични ракети.Блатото ще се бомби безпрепятствено.

51

страната 404

преди 3 седмици

Укрите се оказаха по-глyпави дори и от нас. След 10+3 години не се ли усетиха, че единственият печеливш от цялата патаклама е гигакорпорацията Блекрок, която им иззе земята, барабар с подземните богатства?

50

Курск за 3 дни

преди 3 седмици

Как сте ваксинирани с файзер укросополи? Печели ли Украйната? Печели мадypи печели, свърши за 3 дни настъплението, укропитеците сега ще наторвяват руската земя, какво стана с пи ар акцийката на която така скачахте, какво стана с предишните партенки, на които вярвахте?

49

Анонимен

преди 3 седмици

По всичко личи, че САЩ се стремят да реализират варианта "ограничена ядрена война". Какво означава това - че САЩ и Русия няма да въвличат териториите на своите страни, тъй като ядрени действия на територията на тези две страни означава всеобща ядрена война със стратегическо ядрено оръжие - пълен ракетн ядрен обмен между Русия и САЩ. Всички останали - Китай, СК, Франция са peanuts в сравнение с потенциала на САЩ и Русия. А територията на ЕС ще бъде напълно законна територия на водене на военни действия в ядрения конфликт.

48

Анонимен

преди 3 седмици

Лондон да си оправи имиграционната политик,щот едни цветнокожи продят по улиците му ,нападт бели и крещят .Тая земя вече е наша...

47

Анонимен

преди 3 седмици

Ха ха ха Копейките днес са прекалили с шльокавицата. До вчера избиваха ВСУ в Курск, днес вече се настървиха и почнаха да избиват САЩ. А всъщност пияниците се борят с някакво село в Украйна. В същото време всеки ден някоя руска нефтобаза сваля украински дрон. Както се казва - всичко върви по план

46

Анонимен

преди 3 седмици

Курск това е тактически експеримент: използване на бързо напредване на атакуващи формирования на неочаквано място с минимално количество въоръжение. А то това, какво ще се случи с украинските военнослужещи, които влязоха там, никой никога не се е интересувал.

45

Анонимен

преди 3 седмици

Kъдя сте джеендърменски лииберасти?! Къдя сте бря? Излезте от дупките си. Ко *** прайм ся? Укрите клекнаха. Ще пращате ли още оръжия? Ф-овете фръкнаха ли? Ще пращате ли дойче пеедерунгел да умира за лииберастия по укро чернозема, а?!

44

Анонимен

преди 3 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

43

Анонимен

преди 3 седмици

това ще е знак за Китай да действа в Тайван. Олеле

42

Анонимен

преди 3 седмици

Шоррошоидчета, какво стана с Курска област? Как върви укро наступа? Утихнахте нещо. Допреди седмица бесняхте, че хукнали укрите към Москва да беесят Жужака :)

41

Анонимен

преди 3 седмици

Тръмп каза, че ако storm shadow бомбардира москова Трета световна война е неизбежна.

40

Анонимен

преди 3 седмици

малка Великобритания не може да воюва с Русия, Вашингтон трябва да се справя с последствията? - ха така, а кой настояваше украйна да воюва, а чий е проектът курска операция, сега нека Вашингтон ... щото англичаните нямали приятели, само интереси - но, за да защитиш интересите си, трябват приятели, когато ги нямаш губиш колониалната си империя и започваш да интригантстваш срещу страната, която все още е империя

39

Анонимен

преди 3 седмици

Западът не го е еня за Украйна. Зорът им да не си загубят авторитета на хегемон. Ако Русия ги бие, това ще е знак за Китай да действа в Тайван. Олеле, майко. Великото Нато само седи и гледа как се преначертават границите.

38

Анонимен

преди 3 седмици

Как ще отговори Кремъл слел storm shadow, хуситите да изпробват нови балистични или крилати срещу Лондон. Или Ню Йорк.

37

Надеждата умира

преди 3 седмици

Последна. Надявам се, Путин да не се обади на Ким Чен Ун и да му каже действай!