179

Реалността

преди 3 седмици

Крим няма да го дадат от Кремъл вече им е еднакво важен като Москва за тях. Краниците от 2014г. са опция за мир , но Зеленски иска и Крим кото означава вечен конфликт. С подобен таралеж никой няма да ги приемае , нито в НАТО, нито в ЕС. Приемането им означава война с ядрена сила с над 6000 ядрени оръжия за масовопоразяване и много жертви на ЕС граждани на фронта.

178

А путьо късия

преди 3 седмици

знае ли, че всичкиРушняци и русофили са легитимна военна цел? Риторичен е

177

Руси

преди 3 седмици

Нямам против Украйна и народа им понеже е братски народ ,но този Зависимски прекалява с провокациите. Реално Украйна ще изгуби ,много ясно ,че ще изгуби територии. При положение ,че Украйна и САЩ не спазиха никакви договори и международно право. Нарушиха се всички спогодби и дори на запад гордо казват ,че са знаели предварително ,че няма да следват договорите. Не виждате ли ,че искат да унищожат Русия. Най-смешното ,че САЩ консумира всички и отслабва Европа ,а те горките твърдо зад САЩ!

176

Маточина помага

преди 3 седмици

"създадоха дори тайна фабрика за човешко месо; отнемаха и човешки органи....." но твоят случай е НЕизлечим. Опитай направо с куршум!!!

175

Анонимен

преди 3 седмици

На тази снимка от преди войната е истинския Зеленски и ясно се вижда че на сегашните снимки не е той. Сменен е.

174

Анонимен

преди 3 седмици

На тази снимка от преди войната е истинския Зеленски и ясно се вижда че на сегашните снимки ме е той. Сменен е.

173

Рашист

преди 3 седмици

До ВЪПРОС --- Не руската армия, а задниците на космическите войски, чиито диригентподпръцквател беше с име Влад Путин.

172

Съветските Славяни

преди 3 седмици

са интересен дoбuтъk. Характерен приьом на ЦК на КПСС и на ЦК на БКП беше оплюването на всеки предидущ партайгеносен гаулайтер. Същите критиканти, винаги мълчаха като пycитa по време на тяхното управление, но когато поумряха или ги изритаха, започнаха сочно да отделят храчки срещу тях. Същата стока са и българските политическипомияри.

171

184 еби си мамата

преди 3 седмици

"врящ котел" наблягай на варенето на компотите в....котела каскет смачкан.

170

Анонимен

преди 3 седмици

До Кравар Евроатлантик 180. Има. Укрите са заобиколени във врящ котел. Путин само подклажда огъня със съчки. Гора много в Русия.,

169

Българин

преди 3 седмици

Тридесет процента е добра оферта. Следващата ще бъде на 40 процента.

168

Анонимен

преди 3 седмици

Напоследък, доста статии излизат, в които Зеленски говори за мир. А със закон беше забранил преговори с Русия. Та се питам, какво става?

167

Анонимен

преди 3 седмици

Да преговаряш с Путин е все едно да ходиш на врачка, всичко що ти се казва е лъжа и измислица, доверие нула. На Запад ценят доверието, на Изток го смятат за слабост и затова ще са винаги на втори план.

166

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Има ли новости от Суджанская Народная Республика?

165

Анонимен

преди 3 седмици

То на Дъртия Пyтак може да му се прииска и пак да е млад и да му става пръчката, ама няма как да стане, и Оная с косата приближава, при това без никакво значение как ще свърши войната в Украйна... На никой няма да липсва между другото, даже и на своите, които нямат търпение да се отърват от него

164

Анонимен

преди 3 седмици

Пак лъже Зелето. Не 30%, вече са 100%. Tрябва му буферна зона да държи далече натовските инструктори.

163

ъцз

преди 3 седмици

Германия е с 12 поредни месеца на отрицателно индустриално производство, но ти вярвай че тези санкции вредят само на Русия...

162

тутт

преди 3 седмици

До ВЪПРОСкъде са бойните комари на Зеленски, загубиха ли се?

161

fee

преди 3 седмици

До ъцз - до пролетта... - Ako Пyтин до тогава не го убият неговите приятели... После ще искат да премахнат санкциите и ще кажат: "Той е виновен, Путин ни нареждаше в тази безсмислена война."

160

ъцз

преди 3 седмици

зеле.... пролетта процентите ще са 40...