108

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е страната, където се зачитат традиционните ценности, където се помни историята и се пази връзката между поколенията, където отношението и дългът към Родината са на първо място. Където чувствата между мъжа и жената са искрени и взаимни, където в семейството има майка и баща.

107

Анонимен

преди 3 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

106

Анонимен

преди 3 седмици

КОПЕЙКА, ТУК З А КНИГИ ПИШЕМ, НЕ ЗА ВАШАТА ВОЙНА! НЕ ТИ Е ТЕЛЕГРАМ ТУК! АЙ С ЕПРЪЖДОСВАЙ!

105

Тц,тц

преди 3 седмици

А нали Борисов беше проблема на тези българи!? Че той е като Паисий,в сравнение с тези безкнижници!

104

Анонимен

преди 3 седмици

По времето на соца във всяко село имаше кино, и всяка седмица сменяха по два филма. И всички в селото ходеха на кино по 2 пъти в семицата. Всички класически френски и италиански филми се изгледаха. И американски също. Сегашните млади тапанарчета под 40 години и един филм през живота си не са гледали. А вече има и 50 годишни с мозък на 12 годишни тиктокаджии.

103

Анонимен

преди 3 седмици

ТИЯ КОПЕЙКИ ОТ МАРС ЛИ ПАДАТ? СТОЛИЧНАТА БИБЛИОТЕКА ЛИ Е МЕРИЛОТО? ДА НЕ СМЕ 1924Г.?

102

селянин

преди 3 седмици

а според репортерката на бтв опълченците на шипка са защитавали паметнико от турските четници що за грамотност по телевизията

101

Анонимен

преди 3 седмици

Едно е да прочетеш "Винету", друго е да прочетеш "Престъпление и наказание" - ЯСНО, ИЗДАВАТ СЕ,Ч Е СА КОПЕЙКИ! УНИЖАВАТ БГ НАРОД, ЧЕ Е ПРО ЗД!

100

Курск за 3 дни

преди 3 седмици

А какво става с трансграничната офанзива? Стигнаха ли вече Курск?

99

селянин

преди 3 седмици

по време на соца книгите заместваха киното просто никой филм дето гледахме не може да замести книгата а ся кво от 20-30 години не съм гледал свестен филм излиза един и кат почне да пуца та час и половина а язе сбирам гилзите то пистолет то чудо сбират поне по илядо патрона у пълнитело

98

Анонимен

преди 3 седмици

КОСТЯ ВЪРНА ЛИ СЕ ОТ МАСКВА С РАЗПРАН ЗА ДНИК ВЕЧЕ? ТОЙ ЗА ТВА ОБИЧА ДА ХОДИ ТАМ.

97

Анонимен

преди 3 седмици

УКА НЕКЪВ ПРЕДАТЕЛ ПИШЕ ЗА РУСИЯ И ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ.

96

Анонимна

преди 3 седмици

А преди 20 години повече ли четяха над 16-годишните? Не съм разбрала. Писателите и издателите не могат да зарибят с книжки ли? Ми не могат. Това в новото поколение Т-панари :)

95

Анонимен

преди 3 седмици

Ядрената война в Европа ще бъде ограничена. Англия, Франция и Германия ще бъдат унищожени и изтрити от лицето на земята в един миг, така че никога повече в историята на човечеството няма да съществуват такива държави и такива народи - французи, германци, британци. На останалата територия на Европа няма да има никаква война, защото там няма ядрени оръжия, най-малкото в Лисабон. Освен ако САЩ не разположат ядрени ракети в някоя европейска държава, която ще бъде унищожена също както Франция, Британия и Германия.

94

Анонимен

преди 3 седмици

Февруари 2022 Руснаците за 3 дни стигнаха до Киев и Украйна клекна на преговори, а укросополите с цялата военна мощ на НАТО цели две седмици се лиrавaт към Курск и не могат и на 10 километра да влязат докато вече 6 хиляди дадоха фира.

93

Анонимен

преди 3 седмици

А КВО СТАНА С БЕРЛИН? ОНЯ ДЕН ЛЮБОВНИКА НА ПУТИН НАЛИ ЩЕШЕ ДА ВЛИЗА В БЕРЛИН?

92

Сата НАТО

преди 3 седмици

Едно е да прочетеш "Винету", друго е да прочетеш "Престъпление и наказание" -----///------ Пълни глупости. "П и Н" изобщо е невъзможна за прочитане. Там могат да се справят само 1-2 % от хората. Много просто лъжат, че са я чели от-до. Аз също не издържах на това изтезание. Това е клон на литературата, втората половина на 19 век докъм Първата световна, когато са се напъвали да пишат обемно, в състезание се да получат Нобелова награда. Достоевски и Толстой съвсем откровено си го признават.

91

Александър Киров

преди 3 седмици

Аз съм от четящите. Чета всичко на английски и дори новите произведения не ги е подминала ЛГБТ еуфорията. Масовка е да има нетрадиционни.

90

Анонимен

преди 3 седмици

А КВО СТАНА С ОПЕРАЦИЙКАТА? РАЗХОДИХТЕ ЛИ СЕ ДО ЛИСАБОН?

89

Анонимен

преди 3 седмици

Кво общо има раssия че българинът не чете книги? Копейките тотално изплискаха легена