27

ха

преди 3 седмици

Еми така е. Още от същото. Гонзо президент на БФС. Какво да е друго

26

VladTepes

преди 3 седмици

До Анонимен2013г. Левски имаше 4 чисти положения през първото полувреме, но вкара единствен гол. При 3-4:0 на полувремето Слабия щеше да рухне а и почетен гол нямаше да промени нищо.

25

Тафрова от Лондон

преди 3 седмици

Не гледам гейски спортове...па такива с мамуняцци -хептен!!!

24

Анонимен

преди 3 седмици

ЗАЩО ЗАБРАВИХТЕ ИВАН ПИЛЕТО ОТ СТАРА ЗАГОРА С ФАЛШИВИТЕ ФУРМИ. НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ГО РАЗСЛЕДВА И СЪДИ.

23

Анонимен

преди 3 седмици

ЛЕФСКИ ПЛАТИЛИ СИ ДЪЛГОВЕТЕ!? ЦСКА ЗАРАДИ СЪЩОТО ГО РАЗТУРИХА И ДНЕС ГЛЕДАТЕ И ВИКАТЕ ЗА ЕДНА ЛОВЕШКА ИЗМАМА. СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ЕДИН ЧОВЕК НЯМА ДА ИМА НА СТАДИОНИТЕ. ДА ПОПИТАМ ЗАЩО ВСЯКА ГОДИНА ДЪРЖАВАТА ПРИВЕЖДА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ НА ЕДНА ЧАСТНА МЕДИЯ - ДАРИК РАДИО. И ДА СЛУШАМЕ ЩУРОТИИТЕ НА ДВАМА НАГЛЕЦИ ЗА ДВА ОТБОРА.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Що рИвете,а не си питате шефовете , защо гласуваха за Осмокласника?

21

VladTepes

преди 3 седмици

Браво на легендата на Лудогорец Гидженов за интуицията и въображението при дузпата.

20

Баце

преди 3 седмици

Кухорогите нямат козирка, а оня дето ревеше ходеше в казината с техните пари! Дебелия им спаси лиценза, а те не помнят или се правят,че не помнят! Но иначе оня от банкя е технмия премиер! Кажи му кухорого *** и го остави! На колене пред Шиши

19

Анонимен

преди 3 седмици

До АнонименНИЕ В МОМЕНТА КОМЕНТИРАМЕ КАДЪРА ОТ СНИМКАТА ДУЗПА ЛИ Е ТОВА!? КОМЕНТИРАЙТЕ. А НЕ ПИШЕТЕ ДРУГИ ЩУРОТИЙ. ДУЗПА ЛИ Е ТОВА!?

18

до банкя

преди 3 седмици

Абе гледай си Етрополското тире, че риете дъното.

17

Банкя

преди 3 седмици

Ония кухорогите от Подхуене не казват нищо за лиценза, срам ги е, че дебелия ги измъкна понеже държи бъфъсъ-то! Тия са си *** отвсякъде!

16

Анонимен

преди 3 седмици

Това нямаше да е така(2013 г.), ако Гошо Петков(тогава вратар за Славия) даде всичко от себе си да прецака Левски да не стане шампион. Но, така било писано. А и тогава бай Домус даде солидна сума на славистите да направят мача на живота си срещу сините на Герена.

15

Е?

преди 3 седмици

Никой не мое го пипна домус ага в тая смешна държавичка!

14

Анонимен

преди 3 седмици

Абе стига сте се занимавали с глупости ами копейките да кажат кво стана с великия пилон на Рожен? Що се вее бял флаг там?

13

Анонимен

преди 3 седмици

Най-мразения отбор в България. Освен феновете на Лудогорец, всички други като чуят Лудогорец и се сещат за съдийските подпирания. ЦСКА от години рева, Черно Море рева много след мачовете, сега Левски. Ботев не знам, но и там имаше нещо. удогорец дразнят, не защото са добри (което са), но дразнят защото едни и същи ситуации тенденциозно се свирят в полза на Лудогорец. Това вече е от много мачове, в много години и става натрупване.

12

ХоХо

преди 3 седмици

Лудокурец и тази година шампион

11

ПОДИГРАФКА Е ТОВА

преди 3 седмици

ИЗГОНИХА ХОРАТА ОТ СТАДИОНИТЕ. ДУЗПА ЛИ Е ТОВА. !?? ХАК ДА ИМ Е НА ТИЯ ДА ПАДАТ И С 10 ГОЛА НА САБСТВЕН ТЕРЕН ОТ АМАТЬОРСКИ КЛУБОВЕ. ТАКА Е КОГАТО ФУТБОЛНИТЕ ОТБОРИ СА В РЪЦЕТЕ НА КРАДЦИТЕ КОИТО ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ. ИЗГОНЕТЕ ОНЯ КОИТО ВИ НАЗНАЧИХА НАЧЕЛО НА ФУТБОЛНИЯ СЪЮЗ. БЕРБАТОВ Е ИСТИНАТА А НЕ ТИЯ МОШЕНИЦИ.

10

България над всичко

преди 3 седмици

победиха Ботев Враца и Крумовград и се помислиха за шампиони Левски хахахахахахаха..Лудогорец им показа колко струват и сега плач

9

Ба х ти

преди 3 седмици

Нескопосаното заглавие!

8

Славист Варна

преди 3 седмици

Този квазиматериал е писан от бесен левскар от село подуене, личи си по бедния език и злобо-завистта. Коментират загубата от Карабах, защо не коментират Вадуц и Хамрун Спартанс, а също и Сепси, Пафос и Панатинайкос. По-миналата година Лудогорец елиминира Олимпиакос, които т.г. спечелиха Купата на конференциите. Ако не е коефициента на Лудогорец в Европа, ФК Подуене и ФК червени *** ще са непоставени винаги заради техните резултати. Няма по-подпирани отбори от съдиите от ФК Левски и ЦСКА-тата