125

В САЩ

преди 3 седмици

Даже 1984 на Оруел е забранена за изучаване в училища както и много други книги, защото били пълни с комунистическа пропаганда!Политическата пропаганда в училище трябва да е забранена! ЛГБТ е политика на Нео Либералите- Демократи в САЩ..

124

Анонимен

преди 3 седмици

Разбрахте ли сега- Вапцаров се е борил за правата на п...те.

123

Анонимен

преди 3 седмици

Той списъка си е Фондациите на САЩ били са глупави , не са оправили правата в gogole docs

122

Политиката

преди 3 седмици

И джендъризма като част от политиката трябва да останат ИЗВЪН училищата!

121

Тая знае ли кво е

преди 3 седмици

Фашизъм? Да проповядваш една политическа идеология в училище това е! Както Хитлир югенд, но сега ЛГБТ Югенд!Училищато трябва да е извън всякаква политическа пропаганда!

120

Анонимен

преди 3 седмици

Има решение, и това е да се организират отделни класове за малки и големи жендерчета, които да си учат по тяхната програма, с тези учители от списъка.

119

Лена и Киро

преди 3 седмици

Като развяваха измислени списъци с руски агенти, без никакви доказателства, това не беше фашизъм а? Хората не бяха уволнени, депортирани, обиждани итн?

118

Анонимен

преди 3 седмици

Учителите са подписали сами списъка. Укриването на този списък от обществото е престъпление.

117

В САЩ

преди 3 седмици

Има закон за забрана на ЛГБТ пропаганда сред деца в много Щати! Например във Флорида, губернатора Де Сантис даже ограничи правата на Дисни, защото те изплискаха легена с ЛГБТ пропаганда спед децата..Защо в България да няма такъв закон?

116

Чекмеджан ефенди

преди 3 седмици

А ПП-ДБ не пуснаха ли един списък по време на тяхното управление с хора които били на заплата към руското посолство. До ден днешен доказателство така и не изкараха. Който нож вади, от нож умира.

115

ПЕНКО

преди 3 седмици

ЙОТЙОВА : " НЕ СЪМ ЛИЗИЙКА / ИМАМ ЛИ ДЕЦА - НЕ ЗНАМ / - НО ДАЛИ ПОДКРЕПЯМ ОБРАТНИТЕ --СЪЩО НЕ ЗНАМ ---СТАРОСТ НЕРАДОСТ !!!!!!!!!

114

Евро-Атлантик

преди 3 седмици

Моят син ако не е обладан от някой обигран даскал .....как да знае харесва ли му или не ? Ако не му хареса значи ще е хетероненормален ...хареса ли му го приемам за мой син и директно го кръщавам Петя !

113

Трябва и закон

преди 3 седмици

За чужди агенти! Да се знае политиците и НПОтата За ЛГБТ кой ги финансира, но официално!

112

Евро-Атлантик

преди 3 седмици

Оставете на мира учителите ! Нека си практикуват педофилията свободно ! Как децата ни ще разберат какви искат да станат след като не са минали практика от обучаващите ги ? ПП"Възраждане" не са евролиберасти ...те нямат място във властта на велика и нова евроатлантическа България !

111

до 113

преди 3 седмици

До каро,това че ти си фашист и не ти харесва да ти казват истината си е твой проблем,стой си в пещерата и не се обаждай,питек не ща с тен

110

Реалист

преди 3 седмици

И на тая май ѝ плаща някое от въпросните НПОта?

109

Анонимен

преди 3 седмици

А бе днеска не е ли Нова Година? Честита, щастлива, Нова Година!!! За много Години! Чаши горе! Господ отпред и да помага и ние след него....

108

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен== Когато беше евродепутат тази,нищоправещата беше в списъка на сорос за верните му и подчинени агенти в джендърляшкия европарламент! Тя беше и върл защитник на Истанбулската конвенция и се хвалеше как денонощно са работили за да я стъкмят! А "черните"списъци са само в повредените им от долен слугинаж глави! В момента всички шошоро слуги са активирани да плюят по закона,защото той обърква сатанинските им планове за опропастяването на БЪЛГАРСКИТЕ деца! Долу шошоро лапите от децата ни!

107

каро

преди 3 седмици

г.жа Йотова Агитация так на дечица за мина на пола и всякака гнусджендардия какво Е как се нарича според вас оли мириса на парите пи важен, вие забравяте на коя държава сте вицепрезидент и вие трябва да пазите нашите деца от извращенците а не да ги поощрявате

106

Анонимен

преди 3 седмици

Путин е поклонник на Юдата Сталин.... унищожил Руските Ковбои - Селяни, като ги пращал в Гулаг за да им изземе земите и да юдеите да си направят колхози и по този начин да станат собственици на земите! Същото стана и по Българките Земи след навлизане на СССР в България и ОсманЮдоКомунитите си присвоиха земите на Българските Ковбой и сега са собственици на ТКЗС етата и всички Хотели по Българското Черноморие... А виждате ли... а сега се борят с пендерунгията! Ще падна от смях!