115

Домбил Бомбасов

преди 3 седмици

"ела си на теб си". амба уа артик, живучестта на войнищ с кремвирщ не ми позволява. ай въри съпта на кинаня, рапта няа

114

Анонимен

преди 3 седмици

Борел: "Ние сме част от тази игра. Ние не сме страна във войната, но сме част от конфликта и начинът, по който този конфликт ще бъде решен, ще се отрази на света и нашата сигурност"

113

Анонимен

преди 3 седмици

Инфлацията и растящите цени са само един аспект от прогресивните проблеми на европейската индустрия.

112

Безаналогови

преди 3 седмици

Т-90 танковете доказаха, че са най-смъртоносните в света - уцелят ли ги, целия им екипаж моментално заминава на концерт на Кобзон !

111

Анонимен

преди 3 седмици

По данни на Германската търговско-промишлена камара - Deutsche Industrie-und Handelskammer (DIHK), - 51% от индустриалните предприятия в страната са готови или вече планират да преместят производството си извън ЕС. Причина: цената на енергийните ресурси, преди всичко на газа.

110

Анонимен

преди 3 седмици

Май при преписването сте изпуснали някоя и друга дума. За граматичното време ми е думата Някой да си е купил вече Т90?. Очакваха да се изнася, ама ... Затова и не го включиха в началото на войната. /други държави биха го тествали в реални условия /Малко бройки, скъпо производство че и украинците им откраднаха един зарязан на полето на боя от екипажа Ние руската техника я знаем и войната го потвърди С лозунги и байраци толкова. Предизвестен край

109

Марин

преди 3 седмици

Трябва да благодарим ба Украйна че ни отърва от руско робство

108

Развеселен

преди 3 седмици

До Анонимен 109 Да видят дали могат от ракети да правят хляб и месо :)))) Ще им трябва ноу-хауто и то скоро :)))))

107

Идва глад

преди 3 седмици

САЩ са застрашени от продоволствена криза и глад. Камала Харис обеща ако стане президент да наложи държавен контрол на цените на хранителните продукти.

106

Анонимен

преди 3 седмици

Първото производство на фуражен протеин от газ в Русия стартира в Кирово-Чепецк, Кировска област. Фуражният протеин се използва в животновъдството, птицевъдството и рибовъдството, а производството му от природен газ е алтернатива на използването на рибно брашно и соя. Производството му може да се превърне в един от компонентите на продоволствената сигурност на страната.

105

Анонимен

преди 3 седмици

Заводите в Урал работят денонощно 24/7.

104

Анонимен

преди 3 седмици

Филиал на Фауве съкращава една трета от всички работни места. Поради значителен спад в продажбите, IAV обяви, че планира да съкрати 2000 работни места в близко бъдеще. Това означава, че всеки трети служител ще загуби работата си. Доставчикът на автомобили е дъщерно дружество на Volkswagen Group. В цяла Германия почти всеки ден се съобщава за масови съкращения.

103

Анонимен

преди 3 седмици

А оная твърдата система за защита, дето прилича на ръждясала костенурка? Как се казва? Чирипаха? Чибурашка? Чаучау?

102

Дрън дрън

преди 3 седмици

Колкото и да върви този танк, все някога ще му свърши горивото! А колкото и боехрипаси да има , да унищожава насочените срещу тего снаряди ,и те не са неизчерпаеми! Пълен въздух под налягане! За Индия и Алжир,...стават!

101

Сът

преди 3 седмици

Русия,тази православна страна с традиционни семейни ценности ,докато вожда й Вовата се целува с брадатия козел Рамзан,джихадисти за пореден път колят руски войничета в разни области-пример днес е Волгоград.. ехх този земен рай

100

Дънди

преди 3 седмици

Верно бе Анонимният,верно е. Не гледай само руски канали,ами си разшири погледа.

99

Анонимен

преди 3 седмици

Германия е на ръба на фалита, след това - навсякъде другаде.

98

Анонимен

преди 3 седмици

Русия провежда успешни изпитания на МС-21 в Иркутск.

97

Анонимен

преди 3 седмици

Корпорация Boeing приостанавливает испытательные полеты своей новой модели широкофюзеляжного самолета Boeing 777X после обнаружения структурной проблемы в конструктивном элементе между двигателем и фюзеляжем, сообщает USA Today

96

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 97 Муахаха. Дай им на руските петоколонници да фантазират, за да избягат от реалността.