242

Анонимен

преди 3 седмици

Казах ли ви че ще опитат да наложат контрол върху достъпа до вода и храна. Започва се. До кога ще спите овце?

241

фх

преди 3 седмици

И какво са виновни хората за проблема със старата водопроводна мрежа не само в населените места, а и на магистралните водопроводи?!?! За 30 години цената на водата в страната е нараснала с над 300% усреднено, но не се правят инвестиции в мрежата и се получава омагьосан кръг-цените растат, но не се правят ремонти и загубите се увеличават, та реално изглежда така: по-високи цени, 0 инвестиции=по-големи загуби?!?!? Стига вече да ни правите на идЕоти!!!

240

Анонимен

преди 3 седмици

...а какво речи бай Доган- главният хидроинженер на републиката- усвоил 1 950 000 лв за Цанков камък и 30 000 000 за дългове на ТЕЦ Варна И С ДВА МАЙБАХА А НЕГОВИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ВОДАТА- вземайте му всичко на крадеца и на спирките да продава букетчета като нашите баби за по 2/3 лева- ПОЧЕТНИЯ КРАДЕЦ НЕ СТАВА ЗА НИЩО!

239

Анонимен

преди 3 седмици

единици забогатяват на гърба на обикновенния българин, крадейки му водата по всякакви начини, държавата ще компенсира ли бизнеса с риба, ако компенсира ще е пак от джоба на българина, а не на крадеца на едро

238

РазГраждане

преди 3 седмици

Важното е, да Спреме ЖендрПропагандата, другото - Не е Проблем, още по-малко цените и икономиката!

237

Анонимен

преди 3 седмици

също и за радев гласувайте, заради когото сега България трябва да пуска вода на турция, че да предоговорят цените на боташ + частни вец-ове, заради кооито се изпускат язовирите

236

Анонимен

преди 3 седмици

Софийска Вода има печалба от 1/5 МИЛИАРД лева - 200млн на година след разходи за персонал и разходи по поддръжка на мрежата - ТОВА Е НА ТЕХНИЯ САЙТ - "Годишен доклад и консолидиран финансов отчет". В Тоя ред на мисли никъде не пише какво налага увеличението на цената. Работят на печалба, инвестират малко и пише единствено, че недостигът на питейна вода е заради загубите по мрежата, която не поддържат. И ПАК ПИТАМ КОЛКО ПАРИ СА ДОСТАТЪЧНО И КОГА ЩЕ ПОЧНАТ ДА ОПРАВЯТ БЪКИИТЕ?

235

Анонимен

преди 3 седмици

и да не забравите есента да гласувате за герб, за 12 години гербаво управление колко тръби смениха, защо загубите по водопреносната мрежа са над 60%, а народа да плаща загубите?... чекмеджан да вади откраднатото и да плаща!

234

Анонимен

преди 3 седмици

До Питащ.....Путин е виновен !

233

ОТГОВАРЯЩ !

преди 3 седмици

До Питащ.... ''Кой допусна това..'' ?Много е просто ,---НАРОДА ГО ДОПУСНА !

232

2 години

преди 3 седмици

Копат с Евро пари, и не им стига 5лв за кубик? А инак организират за служителите си безплатни почивки по черноморието 2 пъти в годината, наречени - Спартакиада. Кой ви каза че социалзма си е отишъл? Биле сме "Пазарна икономика" - майтап бе Уйли

231

Анонимен

преди 3 седмици

А туристите накоито предстои да посетят гр. Етрополе , да се носят вода , за миене и пиене , защото водата в чешмите става само за ПОЛИВАНЕ !

230

Анонимен

преди 3 седмици

До Кирулена Гугълска..Що бре , на народа му харесва !

229

Анонимен

преди 3 седмици

Доган- главният хидроинженер какво мъдро слово рече или беше толкова пиян че не му се разбра изфъфленето....но усвоил 1 950 000 лева за Цанков камък- речи бай Догане твоите избиратели как ще си плащат водата след като ти и от твое име обрахте държавата- БГ прокуратура пребира всичко на почетния крадец и го изпраща до спирките да продава букетчета като нашите баби за по 2/3лв- крадци жалки!

228

Питащ

преди 3 седмици

Браво! Софиянци с заплати на 2000-3000 лв. плащат вода по 2,94 лв/м3, а в района с най ниски доходи Смолян по 5.37 лв/м3. Родопите, планини, води, а не Добруджа, Тракия! Защо ли? Кой допусна това?

227

Анонимен

преди 3 седмици

Следава , само в Бг :Такса , на таксата !Айде всички на колене , при Шиши !Още ли не сте разбралЕ , че България е ЧАСТНА ТЕРИТОРИЯ , НА ДОГАН , ШИШИ И БАЦЕ !При всяко проследяване на ВСЯКО престъпление , се стига до ДОГАН-ПЕЕВСКИ -БОРИСОВ ... Мерси , ама няма нужда !

226

Кирулена Гугълска

преди 3 седмици

Демокрация-дива и уродлива!!

225

Маг Минчо

преди 3 седмици

Когато темата стане фолклор,а българските народни приказки започват с "Имало едно време един язовир", чак тогава ще станем нормална страна!

224

Изберете Копейката

преди 3 седмици

ама това било русофобство! Ами плащайте и колкото по висока цена толкова по евроатлантически ще сте - балъци! Не се ли научихте да следвате собствения си интерес?

223

Анонимен

преди 3 седмици

Къде са инвестциите за нови водопреносни мрежи? Деужествата пистоянно копаят нов асфалт за да кърпят стари ре видопроводи? Цената на водата пистоянно се покачва, а заедно с нея и загубите по мрежата. Държавата краде легално, и това продължава без край.