82

Анонимен

преди 3 седмици

При този огромен спад на раждаемостта след 1989 година, не половината, а 2/3 от работещите ще са на възраст на 55 години след 20 години.

81

Анонимен

преди 3 седмици

Демографският срив започна през 80-те. От тогава тенденцията е една и съща и няма изгледи да се обърне.

80

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 82, БЛАГОДАРЯ ТИ!

79

Анонимен

преди 3 седмици

Какво иска възрастното поколение? Онова поколение, което допусна мафиотския преход с хиперинфлацията, източването на банки, вилнеещите мутри. Това ли поколение има претенции за нещо?! Сега тия, дето сме в активна възраст, ще трябва някак да се справяме. Само че и тия на моите години, бидейки чеда на родителите си, са мнозинство от чалгизирани, ракиени, вечно оплакващи се подобия на един герой на Алеко. Грамотните, специалистите, интелигентните от моето поколение или са в чужбина или в чужди комп

78

ХиМлЕрА

преди 3 седмици

Държавата на червените 4иFУти и ци г ойнери и милювци обра и съсипа етническите българи!Трябват бесилки за до 10 човека наведнъж на жълтите павета и съд по бързата процедура за ДСта феодали и Изедници на Родината!!!!Даже Газова камера по добре кво ше ги глезиме с бесилки!!!

77

Псевдо-доктрината

преди 3 седмици

за поколенията обслужва единствено интересите на новия световен ред. Тя е префинен начин да създадеш конфликт между родители и деца и да отчуждиш младите от собствените им корени. Защото, видиш ли, аз съм от поколението на бъдещето, всички преди мен са мухлясали и не разбират що е то живот. Само че поколенията са сменят и тези, които преди 10-15 г. се носеха на крилете на безсмъртието, на свой ред станаха мухъли. Та драмата на днешните млади е, че утре вече ще бъдат излишни. Иде ново поколение!

76

Мче

преди 3 седмици

Защо вдигна възрастта за пенсиониране, а не оставят младите да работят, както искат. За това е виновно крадливата държа, която отделя пари за охрана на политици, налива пари олигарси,и т.н., вместо да ги даде за пенсии и безплатно образование на младите. Държавата принуждава младите да работят, докато учат и после не им осигурява работа по специалността.

75

ХиМлЕрА

преди 3 седмици

Държавата на червените 4иFУти и ци г ойнери и милювци облаци и съсипа етническите българи!Трябват бесилки за до 10 човека наведнъж на жълтите павета и съд по бързата процедура за ДСта феодали и Изедници на Родината!!!!Даже Газова камера по добре кво ше ги глезиме с бесилки!!!

74

Анонимен

преди 3 седмици

Младежите като започнат работа с компютър, си мислят, че качеството на работата зависи от това колко бързо щракат с мишката по екрана, а не какво правят

73

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 73 - То, по твоите квалификации и мед.сестрите са некви общаци, ама като изчезнаха, вой се надига отвсякъде и рев, че не стигат. Сега и заплати увеличават, ама кадрите липЦват, по чужбинско са.

72

Анонимен

преди 3 седмици

След 1989 година първите работещи, които обедняха яко бяха хората с образование, знания и опит. Забогатяха тези без образование и квалификация.

71

Реалист

преди 3 седмици

Основният проблем на България е демографската катастрофа започнала от 1990 година с завземането на властта от режима на демократите. Това беше първия резултат от мизерията, която настъпи след 1989 година. Втория резултат беше масово бягство от България, а третия съсипване на икономиката на България от новоизлюпените некадърни дебеловрати бизнесмени демократи.

70

Анонимен

преди 3 седмици

В България има работа за целия китайски народ. И да не ми се оправдават неможачите с ниски заплати. Ако си квалифициран няма да си на 1000 евро и няма да си при някой местен феодал. Опитните и можещите са желани навсякъде. Ако си вечният общак, от ония дето не са прочели една книга през живота си - оправяй се.

69

Не става

преди 3 седмици

Цел живот тая държава да те клати да ти е мащеха а де е майка на комунисти ченгеджии мутри военни пед е ра сти Администрация Фирмаджии от кръговете на Доган и Бойко ББРта КТБта разни изклатени спортисти бизнесмени източващи ДДС зърнари и сякаква под х *** на *** и после да искате любов към държавата да преклоним глава пред феодалите да грасуваме пак за същите и тн.FuckOFF!!!!!Шиб а н а съвецка Ко4 и на!!!!!

68

Анонимен

преди 3 седмици

Прави са си децата. Аз съм на 35 и тези около моята и на по-голяма възраст са свикнали да търпят. А тези по-малки от мен на по 20-25 напускат при първа възможност, не се примиряват с *** шефове.

67

???

преди 3 седмици

Е, как да намират общ език, когато ценностите за възрастното поколение са честност и трудолюбие, а сега е точно обратното?!

66

Българин

преди 3 седмици

Ох, добре, че социализма се провали и сега при демокрацията имаме банани и тоалетна хартия. Само деца нямаме.

65

Анонимен

преди 3 седмици

Няма общ език. И едните и другите се мразят в червата.. Аз съм по средата. Такива като мен ги мразят и от двете страни....

64

Абе до кога

преди 3 седмици

Бай работодател ще дава пари и ваучери у прик под масата?!!Ваумери за храна не искам искам си изработените пари с които да си купя храна дрога да ходя на *** в и ако искам кви сте вие бе м1рши че ше ми определяте с мойте пари какво да правя Айде Окадар!

63

Мутродемокрация

преди 3 седмици

От 1990 година има огромен спад на раждаемостта в България, приблизително двоен спад. При българския етнос спадът е шест пъти. Е, кой да работи?