409

BlackMetal

преди 4 седмици

Ето това е Чалгаристан 2024 година!

408

Анонимен

преди 4 седмици

Колко евроатлантическо

407

Гиб Мелсън

преди 4 седмици

Този див сселляк няма право да докосва детето. Още по-малко да го бута и да му чупи колелото. Има си полиция за целта. Ами ако някой друг по-тежък от него го бутне по стълбите как ще се почувства сселляка?

406

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 425 В наредбата пише кога могат да се качват велосипеди, тъй че си се объркал, че "не можело". Потвърди го и шефа на ГТ, като даже каза, че след този случай ще се преразгледа как това да стане още по-удобно за колоездачите.

405

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 423Защото има наредба. Кретеннн.

404

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 419А вие откъде се обаждате? От някое софийско село може би? Всеки, който си плати билета, без да нарушава нито една наредба, има право да се вози! Все едно някой на 15 да запали вътре цигара и после да реве, че шофьорът го изхвърлил.

403

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 422 "Утре не питай защо някой е нарушил закона" Как разбра кой е нарушил закона?

402

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 419Здравей, кретенн! Утре не питай защо някой е нарушил закона в твой ущърб, след като не можеш да приемеш, че законите се отнасят за всички, вкл. за децата. Има си наредба, че не могат да се качват точка. Който наруши наредбата, бива изхвърлен и глобен! Когато се качваш без билет, те свалят от пр.ср. и глобяват. Няма разлика. Не знам ти колко данъци плащаш, но явно не плащаш много, защото няма как такъв пррост човек да има високоплатена работа.

401

Анонимен

преди 4 седмици

Дайте на шофьорите по една тупалка за килими та да има ред, на контролите също та по бърже да свалят нередовните.

400

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 418 Автобуса е купен и с данъците на родителите на детето. Даже, като се има предвид, че то очевидно живее в София, а ти не се знае откъде се обаждаш, може да се окаже, че ти един лев не си дал за този автобус и детето има доста повече право да се вози на него от теб, независимо ти какво искаш.

399

Анонимен

преди 4 седмици

До Гиб МелсънОще едно парвеню. Колелото било по-скъпо. Карайте си ги тогава в частните имения, парвенюта. Какво прави това скъпо колело в този евтин автобус, купен с моите данъци?! Аз съм против да се качват с велосипеди в автобусите и да трябва да правя място на някакви нагли парвенюта като вас. Къде са му родителите на това мило момченце, че да го чуят как хубаво псува на майка, както най-вероятно са го учили? След като има наредба да не се качват колелета, защо не го научат да спазва закона

398

Анонимен

преди 4 седмици

Най-смешното е, че това дали и каква пенсия ще получава бай Хулиган зависи от тва дете и неговите приятелчета. Още една причина да емигрира незабавно, щом може.

397

Гиб Мелсън

преди 4 седмици

Този селинджър си няма на идея, че колелото на детето може да е по-скъпо от целия му грандиозен автобус и да се налага да изплаща щети дълги години. Много ни е *** народа за съжаление. Никаква вътрешна проверка. Този трябва да бъде съден за хулиганство и там колкото дават две три години в пандиза да му дойде акъла в сселскката глава.

396

Анонимен

преди 4 седмици

Детето е всъщност отвратително. И го е псувало на майка. Освен това няма право никой да си качва колелото в този автобус. Бебещшките колички и инвалидните са необходимост, колелето - не е. След като не разбира от дума, че и псува, и аз бих му изхвърлил колелото. Но с по-голям замах и с два пръста, че ме е гнус от боклуциии, дори и да са още малки. Днес малък боклууук, утре голям боклууук. Сигурна съм, че родителите му са най-пропадналите от всички замесени.

395

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 412 Хоум офис не е професия. Нито работно място. Хоум офис е тип заетост. Та, не ми отговори на нито един от двата въпроса.

394

Хе

преди 4 седмици

Народ, който се държи така с деца, коментира по грозен начин деца, пък докато прави изброеното отглежда и възпитава собствени деца, далече стига. То е видно от години.

393

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 397 Колкото колелета печат в автобуса, толкова и майките с детските колички. На вас утре ще ви пречат и хората с инвалидни колички, проходилки и др. Трябва да има места за велосипеди в автобусите.

392

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 404 "като толкова много разбираш от... автобусен етикет" Не става дума за "етикет" а за това как си гледаш на работата. И това личи по всичко - по начина по който я вършиш, как я разбираш и т.н. Тоя шофьор си няма представа, че работи с клиенти. Той си мисли, че те са му там "у дома". Затова и се държи с тях като в двора на къщата си.

391

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 401, не му личи нищо. За сметка на това на шофьора му личи, че е пропадняк!

390

Анонимен

преди 4 седмици

Да въведат униформи за шофьорите! По една фирмена тениска, панталон и платненки поне, ако фирмата нямат пари за маратонки или кецове.