159

Анонимен

преди 4 седмици

КОГАТО НАПРАВИХА КАЛИН МИНИСТЪР НА МВР БЕШЕ ДОБЪР, КАТО НЕ ИМ СКРИ ДАЛАВЕРИТЕ С ПАЧКИТЕ СТАНА ЧОВЕК НА ПЕЕВСКИ. ДОБРЕ, СЪВСЕМ ЛОГИЧНО Е ДА МИСЛЯ,ЧЕ ПЕЕВСКИ Е ДИКТУВАЛ НА КИРЧО КОЙ ДА БЪДЕ МИНИСТЪР, ЩОМ ББ Е ПРИЕЛ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА КИРЧО. ЗАЩО СЕГА СЕ НАСАЖДА УПОРИТО МНЕНИЕ, ЧЕ КАЛИН Е ЧОВЕК НА ББ И ПЕЕВСКИ?ТАКА РАДЕВ НАТРЕСЕ КИРЧО И КОКОРЧО И ПОСЛЕ БИЛИ МОШЕНИЦИ? КОЙТО НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ ИСКА ДА БЪДЕ ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК!НЕ НЕ СИ! ПРОСТО СЪСИПА ДЪРЖАВАТА

158

Анонимен

преди 4 седмици

ТАЯ Горица , да не е от Сърбия ?

157

Анонимен

преди 4 седмици

Радев не може да решава кой да е е служебния кабинет и кой да не е. Единствено, което Радев може (след основния променен закон Чл.99 Ал.5) е правото на Радев да избере служебен премиер. Служебният премиер си избира министри, а Радев няма думата за състава на служебния кабинет. Радев няма право да нарежда на НС как и кога да попълват домовата книга. Радев няма право да рекетира служебния премиер до колко часа да смени министри. Радев е с двата крака в киреча. Борисов с какъв акъл го защитава?

156

Анонимен

преди 4 седмици

Баце , нали ОТНЕХТЕ ПРАВАТА на Президента ,...... ТОЧКА !

155

Анонимен

преди 4 седмици

Боце бе, не гласувахте ли с ППДС и Свин Пейо за промените в конституцията. Ся шо ривеш, м?

154

Анонимен

преди 4 седмици

Как се отървава най-редовно от тези дето вече не му вършат работа.Такъв е Борисов.

153

Анонимен

преди 4 седмици

До ПАРТИИ КЕШ..Алооо :---'' А къде е МОЯТ МИЛИАРД И ПОЛОВИНА "?Или забрави ! Герб и ДСП , заедно с ШАЙКАТА ИМ ,.... защо оставиха дълг в хазната , от НАД 36 МИЛИАРДА ???Нека да бъдат така добри , ....ДА ГИ ВЪРНАТ . Не говорим и за другите откраднати пари от ЕС !!!Също , Борисов да върне парите които ПОДАРИ на КТБ , те са на народа / 4 млрд. / ... Ако не те е срам , кажи нещо по въпросЪ !

152

Анонимен

преди 4 седмици

уважаеми журналисти, моля попитайте горица и стоянов, както и шефа на спецслужбите, че то беше официалният организатор на протестите ще отстъпят ли или никога няма да отстъпят както заявиха вчера

151

художника

преди 4 седмици

Баце, кой източи яз. Студена? А тръбата от яз. Бели искър за която похарчихте милиони май не сработи, ама някой взе парите. Това ти е борбата със сушата- имаш опит.

150

Бай Иван 2

преди 4 седмици

Ха ха ,нали си давате сметка че за Калинчо това е смъртна присъда! Директно пада в канала. Употребен изхвърлен!Кариерата му ще продължи в охранителна фирма!

149

ПроменивКонституция?

преди 4 седмици

Koй забърка тази каша? ПП ДБ и най-вече РИСТЬО ИВАНОВ.

148

ПАРТИИ КЕШ

преди 4 седмици

ВСИЧКИ ОКОЛО РАДЕВ, РАШКОВ И КИРИЛ ПЕТКОВ..... СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА СТАНАТ МИЛИАРДЕРИ....

147

Пелин Дамаджанов

преди 4 седмици

Наздраве!

146

Анонимен

преди 4 седмици

Да му се чуди човек на тоя пpuмaт как просперира веднъж от крадене на автомобили и втори път от охрана на автомобили.

145

Анонимен

преди 4 седмици

полицаите протестират ли, горица там ли е, жените на полицаите ръкопляскат ли и, направо борисов ги постави в шах имат, и пеевски разбира се, атова което борисов направи го очаква и самия него, от пеевски, защото 500 млн заем на пеевски и майка не може да даде КТБ без той да знае, Вежди Рашидов каза, че ги е карал всички да си внасят парите в КТБ

144

При тоз

преди 4 седмици

Министър, гласовете са качила ДПС,ИТН и ББ. Пеевски станя"явление" в политиката Тошко Африкански се хвалете навсякъде как си качили яко процентите, ама забрави да се похвали че печелят дори там където преди са нямали и 1 глас. Те тва е Стоенчо

143

Румен коремното

преди 4 седмици

България на Радев, Русия, Беларус,Северна Корея ,Иран и Китай задружни в борбата скоро ще наложат нов на земята!

142

Влади

преди 4 седмици

Това си е предателство от страна на Борисов! Да не се чуди, че и електоратът на ГЕРБ намалява. Мисли, че ППД(С)Б ще му кажат " Браво!" Няма да му кажат! Пък хората ще изберат "Възраждане". Тезите им може да са прокремълски, но си ги следват твърдо, а ГЕРБ танцува валс.

141

б

преди 4 седмици

Преди доста години си мислех,че Бойко Борисов е мъжкар,но с всеки изминал ден се убеждавам каква кукла на конци е той!Жалко,но това какво да се прави!Животът продължава!

140

Анонимен

преди 4 седмици

Интригантът на всички времена размърда храстчето магнолия и надникна изад него . Иначе яко беше се затулил в зеленинката да дебне другите *** как се ръфат .