32

1

преди 1 месец

Уау аз си помислих, че в Киев са влезли, пък то... Само още 2-3 дена. Така де вижте за три дена докъде стигнаха (все пак войната се води само от 3 дена нали, не от 3 години...)

31

Обикновен фашизъм

преди 1 месец

Украйнски воени нацисти отвличат мирни граждани и ги използват за жив шит при бягството си,показва видео от Курска област.

30

И към Селидово

преди 1 месец

Руската армия е превзела Николаевка, а също така напреднаха в районите на Новожелани и Желани. Настъплението се развива към град Селидово. Руските войски се доближиха до магистралата, която води към Покровск от Карловка, на юг от която се намира Селидово

29

Напредва към Угледар

преди 1 месец

Мощен пробив на руската армия при Угледар: Прекъснат е основният път за снабдяване на украинските въоръжени сили - пътя за Константиновка. Така град Угледар е блокиран от североизток.

28

Анонимен

преди 1 месец

Шутката щеше да превзема Киев за три дни , а сега целия свят му гледа сеира и му се смее. :) :)

27

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До Анонимен 18: Бахмут вече няма, вече е Артьомовск. Там имаше сражения почти цял месец и се превземаха сграда след сграда. Нямаше как да няма много разрушения. Когато от прозорците на жилищни сгради се стреля, какво се прави? Стреля се в тях с тежко оръжие. Който е ходим в Берлин е виждал една разрушена катедрала от Втората световна война. Покривът е бил съборен с оръдеен изтрел.

26

88

преди 1 месец

Колкото повече от най-добрите си войници изпращат в Курск , толкова повече ключови зони ще взимат Русия.

25

Ада на чебурашките

преди 1 месец

Е, сега вече Раша спечели войната. Най-трудния етап, да превземеш разрушено село без жители мина. Сега, има-няма още 25000 села до Киев, някъде около 3024 ще бъде превзет:)))

24

Анонимен

преди 1 месец

мисля че по това направление в близките дни ще видим очередния поззор на руското командване, не е истина какъв плацдарм за отрязване в котел оставят, украинците трябва да са кьорави за да не го виждат и да не се възползват

23

До Браво

преди 1 месец

След някоя седмица като паднат Покровск и Торецк пак ли ще без значение? Украйна не може да се защити дори с 200 милиарда помощ и всякакви натовски оръжия, но иначе си напада Русия там дето няма файда. Гаранция, че до 6 месеца не Курск, а Суми ще падне.

22

Анонимен

преди 1 месец

Преди около 2-3 седмици Зеленски каза че за ефективно настъпление му трябват поне 40 добре екипирани бригади в резерв, а в момента разполагали с 18-20 такива, в Курска област са заети 5 бригади, въпроса е къде са останалите 14-15 бригади, усещам как рашките ще ги хлопнат в котел

21

Анонимен

преди 1 месец

В русия още един мост ни вест ни кост.

20

Проблем в Курска обл

преди 1 месец

Труповете на около 5000 украински военнослужещи в горските пояси и деретата на Курска област се превръщат в проблем за руската армия. Това беше съобщено в канала Condottiero Telegram."Зоната на CTO е затворена за цивилни, ние сме принудени да ангажираме на военния персонал и инженерите, за да изтеглим труповете на украински военнослужещи от горите".

19

Роскосмосс

преди 1 месец

........Киев за 3 дни!!?!.............Какъв Одеколон пият руснаците!? А са без - 600 хил. солдата..

18

Анонимен

преди 1 месец

то село е много силно казано, то там не е останал камък върху камък, вижте как изглежда превзетата от ЗСУ Суджа и как изглежда например Бахмут след превземането му

17

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До !!: Авиобомбите са скъпо оръжие. Не се използват срещу села.

16

!!

преди 1 месец

До ИдиотизъмКак да отбраняваш територията си от авиобомни?Минават руснаците и сипят бомби, без да ги интересува кого ще убият и какво ще разрушат. Сега в Курск обаче ще е малко по-различно. Едно е да сипеш бомби върху украински села, друго си е - върху руски.

15

Анонимен

преди 1 месец

Браво! Пълно освобождение на руските украйнини от сащ!

14

Христо Христов

преди 1 месец

До 1 "... да не загубят Москва радная..." Ми Наполеон влезе в Москва и три седмици чака, и той кат ТЕБ, някой руснак да дойде да подписва капитулацията. Е, историята говори за разгром и позорното му бягство като резултат. Та какво искаше да кажеш?

13

Гошо

преди 1 месец

До ЕхааУкраинците ще се помотаят помотаят и Курска област ще демонстрират бабаитлък, туктаме , по някоя беля ще свършат и като си изядат консервите и свършат горивото ,ще се чудят как обратно да се връщат