76

ЕВРОАТЛАНТИК ЗА 78

преди 1 месец

До .|.Разбирам желанието ти Бойче, но няма да стане. ЗАЩОТО ЗАПАДА ПАЗИ.

75

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Бойко Борисов никога не ходеше открито в държавните институции за да говори открито за добри решения за хората. Той тайно и мръсно подпомагаше назначените си любимци за другите не му пукаше.

74

Анонимен

преди 1 месец

Типичен абсолвент на Харманлийския Колидж към Хасковския техникум за Бързо развиващи се лъжци!

73

Анонимен

преди 1 месец

БРАВО НА КИРИЛ ПЕТКОВ ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИК НЕ КАТО БОЙКО БОРИСОВ!

72

Анонимен

преди 1 месец

Алооо миналата година цялото ръководство на АПИ бе сменено от премиера Денков. Точно за да се изчисти от хората на ГЕРБ в него. Искате да кажете че Денков е сменл хората на ГЕРБ в АПИ с хора... отново на ГЕРБ?? Някаква шизофрения май е обхванала всички.

71

Анонимен

преди 1 месец

Просто Киро ше му тегли шута - само да вземе властта :)))

70

.

преди 1 месец

Петков защо не е съден за убийството на онзи човек в катастрофата??? Защо асфалтираха участъка набързо и защо замазаха уликите? АЛООООУ!! ПРИКРИВАТУРАТА?!?!?!

69

Анонимен

преди 1 месец

Пак разбира се ГЕРБ е виновен. Кирил Петков ходил в държавна институция. Хвалил се с постиженията на хората работещи там и ги изкарал негови постижение. Къде в цялата история има участие на ГЕРБ. Болни мозъци, зад всеки ъгъл виждате Бойко Борисов. ГЕРБ управлява благодарение на промените в конституцията внесени от ППДБ, имиджа на Бойко беше изпран благодарение на същата партия. Не знам колко трябва да си наивен да смяташ че ППДБ и Бойко не са в комбина!

68

Психиатър

преди 1 месец

Няма да забравим, когато Кики Лъжата се изтупанчи пред един кран на празен газопровод и се изцепи, че за 6 месеца построили повече от ГЕРБ за 15 години??? При този лъжата спирачен път няма! Ппосто си има нужда от помощ горкият, и трябва да са добри специалисти!

67

ГЕРБ затрива Българи

преди 1 месец

Мафията ГЕРБ се активира да унищожи с психически тормоз Кирил Петков, зад който стоят пжловин милион българи!!!

66

смях

преди 1 месец

АПИ - ""Работим за гражданите на Република България, не за политическите интереси на партиите и техните лидери."Вече всички забравиха изнесените в торби за един ден милионите за следващите лотове на магистрала Хемус. И това беше един от последните големи удари на ГЕРБ!

65

Истината

преди 1 месец

Когато Делян Пеевски и Бойко Борисов използват религиозните общности за политически цели, снимат се с мюфтии и патриарси, медии мълчат услужливо в тяхна полза! А когато Кирил Петков каже, че ще следи като народен представител изпълнението на дадени проекти, тогава медиите бълват вълна от оплюващи статии. Странно!!!

64

Анонимен

преди 1 месец

А кой асфалтира пътя за да заличи следите след катастрофата на Киро когато убиха човек?

63

Мнение

преди 1 месец

Разбира се, че има право Кирил Петков да се меси, да им осветлява ГЕРБерските схеми, инхаус-поръчките, кражбите, лошото качество и т.н.т.!!!!! Затова сме гласували за Кирил Петкжв, да разкрива схемите на мафията зад ДПС-ГЕРБ, които са се оплели с корумпирани държавни институции и политически герберски назначения!!

62

Анонимен

преди 1 месец

Аз като избирател съм дал правото на Кирил Петков, като мой представител да се меси навсякъде и да проверява всичко. То това му е работата на г-н Петков!

61

Стою

преди 1 месец

Абе много тънко обидни станаха от АПИ, когато Бойко прати шефа на АПИ да вика по площадите да вика"Нямаааа винеткиии", мълчаха като наааани

60

Издадоха се!

преди 1 месец

Бойко прави АЛА-БАЛА в АПИ и МРРБ!!!

59

очевидно

преди 1 месец

Щом този инж. Йордан Вълчев пищи да се защитава, значи са го хванали в грешка! Цялата статия е празни приказки без дасе спомене какво е разкрил Кирил в тази среща. Очевидно пака има мутренски действия в кражба на пари! Естествено служителите на АПИ са само за прикритие, не могат да кажат нищо.

58

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков, не само че има право да се меси навсякъде, а е и задължително да го прави. Единствено той разкрива всички корупционни схеми и престъпления на ГЕРБ и Пеевски!

57

Възмутен

преди 1 месец

Ако беше Бойко Борисов на мястото на Кирил Петков, шефът на АПИ щеше да лази в краката и да му целува ръка! Долна корупционна сг.ан от послушковци на ГЕРБ-ДПС, назначени на партиен принцип от ГЕРБ и без никакви компетенции, мафиотски марионетки. Бойко им завъття телефона и те си активираха с вълна от плювни срещу Кирил Петков!