607

Наблюдател

преди 1 месец

ЕС да ни спре еврофондовете, за да разберем имат ли евро ценностите почва в България.

606

НЯКОЙ

преди 1 месец

Абе не е ли странно, че тези ненормалните които нямат и не могат да имат деца искат да поучават тези които имат деца как да ги възпитават. Не е ли странно, че всеки изразил собствено мнение е агент на Путин, че за всички провали на ЕС е виновен Путин. Не е ли странно, че пендерастката идея е обявена за европейска ценност. Не е ли странно, че нормалното вече се счита за ненормално. Странно е, че търпим всякакви платени активисти да искат да развалят семейството, религията и децата ни.

605

Анонимен

преди 1 месец

Статията е пълна с внушения. Правата на никого не са ограничени. Всички са равноправни и по отношение на сексуалната ориентация. Да повторим: Не се допуска ПРопаганда и насърчаване на смяна на пола в предучилищнта и училищна среда, което ще бъде наказуемо. Избора е ваш, но не е на организации и/или учители. А е част от семейното възпитание. И не ставайте смешни с някакво про-руско или про-американско, про-еврейско или про-арабско влияние. Нашата родова памет е по-дълга и устойчива от горните.

604

Анонимен

преди 1 месец

Ващааа леля Гошо ако това да си нормален е руско . Начи съм русофил.

603

АБУ АКБАР АЛИ ХОМЕЙН

преди 1 месец

ТЯ ЕВРОПКА Е МАЛКА БЪЛХХА, И МАЛКО КОНТИНЕНТЧЕ СЪС УМИРАЩИ БЕЛИ ИЗВРАТЕНЯЦИ...НИЕ АРАБИТЕ И НАШИТЕ ЧЕРНИ БРАТЯ ОТ АФРИКА = ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ СЛЕД САМО 10 ГОДИНИ, КОЙ ЩЕ ВИ Е ГОСПОДАРЯ, БЕЛИ ДЯВОЛИ...ПЛАНЕТАТА НЕ ВИ ИСКА БЕЛИ ИЗВРАТЕНИ ДЯВОЛКИ САТАНИСТИ .

602

Анонимен

преди 1 месец

Както нямаме еднакви заплати със Западна Европа, Източна Европа има други източноевропейски ценности. Ако Западна Европа иска да се изравним, да плаща дотации към Източна Европа за изравняване на заплатите. Няма равенство в Европейския съюз. Има най-богати страни като Германия и Франция, и най-бедни страни като България. Равенството в Европейския съюз не съществува и Запада не иска да съществува никога.

601

Minuva42

преди 1 месец

Посегнахте на децата и това ви беше грешката. Накрая Русия или анти Русия няма значение. Няма да пипате децата ни! Болни извратеняци! Цял живот съм бил про-европейски. Но тук вече не става въпрос за политика.

600

Minuva42

преди 1 месец

Чакайте чакайте. Малко е опасно да казвате че хетеросексуалните интереси на обществото и мнозинството са Руските интереси, а извратените лигльовци с меките китки са западните демократични интереси. Много бързо ще загубите популярност така!

599

Анонимен

преди 1 месец

Защо Запада няма документален филм за Лайпцигския процес? Трима българи са първите борци срещу фашизма на Хитлер. Пропагандата на Запада е българофобска и не признава постиженията на българите. Информационното затъмнение над Лайпцигския процес от страна на Запада е умишлено. Този въпрос да се повдигне от нашите представители в Европейския парламент, например Петър Волгин. Нека дадат отговор защо в пропагандата си крият тримата българи и показват само Ван Дер Любе холандеца.

598

един

преди 1 месец

Как пък тези от разните ЕС комисиики не попитаха българските деца дали се хранят добре, дали родителите имат възможност да им купят учебници, дрехи, обувки, дали са били на море или планина това лято? Загрижили се как да ги изпедерас..тят

597

А пък

преди 1 месец

Утре ще ни пробутат закон за защита на човекоядците от 73ти пол.

596

Реалист

преди 1 месец

Западното лицемерия опитва да използва Русия в neндepcтkaтa си пропаганда като напълно пренебрегва ценностите на източна Европа.

595

Мустафа

преди 1 месец

спокойно братя , като ви турим пак *** няма да има лоши европейзи ге о ве , само .

594

MNENIE

преди 1 месец

Това са НПО от САЩ . Всички в Европа се надяваме Тръмп да стане Президент .Надяваме се Президента Байдън да се съди в Хага или в Харков - заради него и сина му загинаха над 100 000 000 Човека - Ковид 19 в Харков , Войната в Украйна , Войната в Израел и ГЕЙ Политиката налагана над ЕС от която са загинали 10 000 човека досега - Маймунска Шарка - Гей Проблем .

593

бананa

преди 1 месец

Аз много мразя геите!

592

Абе Хахаха

преди 1 месец

Ти не беше ли ще друг сайт? :)))

591

Анонимна

преди 1 месец

Как още не са направили протест в защита на шизофрениците? :))) Или протестите са само за топ-ботъм?

590

Хахаха

преди 1 месец

Всеки да прави каквото си ще. Това не означава че трябва да се изучава в училище! Още повече тези хора имат ужасен вкус за облеклото. За този вкус нямам толерантност.

589

Малкия дявол :)

преди 1 месец

Брво! И 1000 коментира против пропагандата на лгбт+ в училищата можем да съберем. Да си говорят за секс в междучасията. Който не го приемат съучениците му и другарката да им обяснява колко е "ноемален" те пак няма да го приемат.

588

Бойко Борисов

преди 1 месец

Европейска Ценност ли е