230

Брон

преди 1 месец

Дайте ми 12 добри мъже, едно въже и ще импpeгнирам лгбт+ минаретата на Кремъл

229

КАКВО СЕ СЛУЧИ

преди 1 месец

КАДИРОВ ОХРАНЯВА РУСИЯ, РУСНАЦИТЕ БЯГАТ ИЛИ СЕ ПРЕДАВАТ В УКРАИНСКИТЕ БЕЖАНСКИ ЛАГЕРИ. КЪДЕ СА РУСНАЦИТЕ, НЕ МОГАТ ЛИ ДА СЕ СПРАВЯТ С ЕДНА ШЕПА ПИЯНИ УКРАИНЦИ, КОИТО СИ РАЗВЯВАТ БАЙРЯЦИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА ИМ?

228

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

А какво стана с Армата танковете? В мазето под бункера ли ги крият?

227

82 ОМБр

преди 1 месец

До 265 от БАН целта е целия свят да се запали,но само русия да гори.;)

226

хаха

преди 1 месец

Иска им се ,сънували са Москва или американците са им дали да гледат анимационни филми.Дрогата на никого не прощава. Зеленият сигурно им праща на фронта малко марихуана от американските помощи на Нато.

225

82 ОМБр

преди 1 месец

Украйнси войник:"не се знае къде ще се развие следващата операция на ЗСУ,винаги съм искал да отворя дюнарджиница в Москва". ;)

224

Наблюдател

преди 1 месец

Новите опорки на рус0р0бите които папагалстват вече 11 дни са: Украинците влезли но как ще излезнат. Хленчат и скимтят в несвяст като най после виждат че блатото наречено русия е гола вода

223

IQ 3.14

преди 1 месец

До от БАН целта главоч е да се дискриминира притежаването на ядрено оръжие. кво си учил, къде си зимал диплома никой не знае.

222

КВО ПРАИМ Г-Н ПУДИНГ

преди 1 месец

УКРАИНСКИ ВОЙНИЧЕТА РАЗВЯВАТ СИНО-ЖЪЛТИ БАЙРЯЧЕТА ОТ 10 ДЕНА В СЪРЦЕТО НА РУСИЯ, ПУТИН НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ АБСОЛЮТНО НИЩО ПО ВЪПРОСА.

221

Анонимен

преди 1 месец

Кадиров практически пази Русия в момента. Време е Путин се оттегли и да отстъпи трона на господин Рамзан, който изнесе войната на гърба си.

220

РЕШЕНИЕТО Е ТУК

преди 1 месец

Единственият шанс за путин в момента е да обяви Сух Режим в Русия и да каже, че е дарил всичкия алкохол на Украйна и тогава руснаците ще се мобилизират масово и ще превземат Украйна за 3 дни.

219

Не е лесно

преди 1 месец

Кадиров пази Русия. Тази русия всичките са по земята леш - кьoр kютук пияни, Путин не може да намери един трезъв боец дето да не е кривоглед.

218

Рубли долу!

преди 1 месец

КАДИРОВ Е БЕСЕН, КАТО ПРИГОЖИН. Не стига че не са му плащали пари, че се бие за Русия, ами сега Путин го обвинява, че губи руски земи. Сякаш той може да направи нещо за териториалния суверинитет на Руската Федерация. Ми нали уж са най-голямата сила, толкова ли не могат да си опазят границата? Кадиров е БЕСЕН. Тик-Ток войниците му скоро ще тръгнат към Кремъл, да си искат денгите. И то в долари, че рублата пада само надолу.

217

Ром'с

преди 1 месец

И как са отповени прлдуктите в магазините ,Кога успяха...нали те не срещаха никакв съроотив...и как успяха руснаците да заразят прлдуктите в магазините за тол4овп кратки срокове? Те не ги очпкваха....ааа ...Абе що се занимавам с льжливи овчарчета ?

216

IQ 3.14

преди 1 месец

До шнуго шайзер бако, това дето е кривака са чисто руски разработки, крадена е концепцията и курц патрона

215

Анонимен

преди 1 месец

Руски гаменчета развяват украински байрячета в сърцето на Русия от 10 дена. Руснаци бягат панически във всички посоки. Дори войници.

214

до Хуго Шмайзер 251

преди 1 месец

До Анонимен Слава Германии! Deutschland Uber Alles! Тук имаш съмишленик.

213

САНКЦИИТЕ РАБОТЯТ

преди 1 месец

Путин вече не може да плаща на Кадиров заплати за войниците му. САНКЦИИТЕ РАБОТЯТ

212

IQ 3.14

преди 1 месец

До IQ 3.14 съвпада с вересията за газ на кавказки регион. време ми е да си легам.

211

IQ 3.14

преди 1 месец

До Баба Ванга Пригожина бако, 2018 държавния дефицит за изтеклата година на задунайская точно съвпада с кавказки регион. проблема е , че свършиха парите за пенсиите.